Pufii de 2010 (198) -LMA Petra, Andrei, Bbx!
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele vreau sa lansez si eu un sondaj. Pufuletii vostrii stau cuminti sau sunt energici? Vineri ne-am intalnit cu un bebelus de 8 luni care statea acolo unde il puneai. Ii daduse mama lui un pantof de-al lui si statea si rodea la el. Ea mergea la bucatarie, copilul ramanea singur in pat si nu se misca de acolo. Teo nu sta o clipa intr-un loc. El tre sa cotrobaie prin toata casa, sa traga de tot ce gaseste. E mereu cu ochii in stanga si dreapta sa vada de ce poate sa mai traga, de ce poate sa se mai agate, ce poate sa mai darame. Si pufuletii vostrii tot asa sunt? Sau doar Teo e f activ. Vorbea platea de carti pai teo la 1 an are peste 72 cm dar nici macar 8 kg. 20 de cuvinte cu sens nu stiu de unde sa le scoatem ca nu ies nicicum. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Raspuns la sondaj: Am si eu una bucata agitata! Se plictiseste imediat, trebuie f. repede sa-i rotesc jucariile, cutiile..merge non stop tzinuta de manutze, urla si se arcuieste daca incerc s-o mai asez, sa se mai odihneasca putin. Se catzara pe orice, e o maimutzica in lege! Cat despre statul in paaat?! (adica in patul mare?) Doamne fereste! Vb lui Ele..."petarda"!..Drept in cap s-ar arunca! Incerc si eu de-o vreme sa o pun pe directie, sa-i arat cum se coboara, cu picioarele. Daca o pozitionez eu spre coborare...coboara corect..daca nu...cum am mai spus.
Dar eu m-am obisnuit cu ea asa, zgubi..mi s-ar parea nefiresc sa stea cuminte acum..as crede ca e bolnava, sau ceva.
Restul..72 cm avem. 9,200 kg avem...
Dar cu 20 de cuvinte....doar sa le spun eu, ca ea....e ocupata tare, are alta treaba.
Am editat, cred ca mi-e foame...mananc litere.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
plateea spune:
hai sa mai zic, sa va bag de tot in ceata...
la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti...
face caca de 1-4 ori pe zi
pipi de 6-8 ori pe zi
merge singur
executa ordine simple
bea singur din cana
incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide
mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale) I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 lucia mersiiiiiiiiiii am vz o pasta de zahar..........dar zicea tanti ca trebe cumparat zaharul de la mag ca ala are amidon si trebe margarina in ea si eu ma gandeam sa imbrac tortul in pasta din asta........dar ma gandeam apoi cum o tai??????? aia ce faci tu cum e????????????? si nu ai ideee, frisca se coloreaza ttot cu colorant din asta? mersiiiiiii ![]() Forever in love...with my baby... ![]() |
Intr-adevar trebuie zahar pudra cumparat ca are mai mult amidon.
Pe tortul de l-am pus pe contul comun de poze este pasta de zahar si se taie f bine.
referitor la colorant in frisca nu stiu ce fel de colorant ai tu(pasta, pudra, lichid)
Din cel lichid eu am pus dar ca sa ramana frisca tare am pus si un intaritor.
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
pasta de zahar am facut si eu o data numai ca am ramas fara zahar pudra in casa si cand s-o intind a iesit cam moale, s-a rupt ... ma rog intr-un final a iesit ceva acolo. e moale, deci merge taiata. uite de aici m-am inspirat http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=21011&pid=623978&mode=threaded&start=#entry623978 editez sa-ti mai spun ca eu am facut atunci cu miere ca n-am avut glucoza |
xela aceasi reteta am folosit si eu.
Am pus energizant in loc de glucoza.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/13878/Pasta-de-zahar/
aici se vede undeva intr-o poza un borcan cu energizant
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Raspuns la sondaj: Am si eu una bucata agitata! Se plictiseste imediat, trebuie f. repede sa-i rotesc jucariile, cutiile..merge non stop tzinuta de manutze, urla si se arcuieste daca incerc s-o mai asez, sa se mai odihneasca putin. Se catzara pe orice, e o maimutzica in lege! Cat despre statul in paaat?! (adica in patul mare?) Doamne fereste! Vb lui Ele..."petarda"!..Drept in cap s-ar arunca! Incerc si eu de-o vreme sa o pun pe directie, sa-i arat cum se coboara, cu picioarele. Daca o pozitionez eu spre coborare...coboara corect..daca nu...cum am mai spus. Dar eu m-am obisnuit cu ea asa, zgubi..mi s-ar parea nefiresc sa stea cuminte acum..as crede ca e bolnava, sau ceva. Restul..72 cm avem. 9,200 kg avem... Dar cu 20 de cuvinte....doar sa le spun eu, ca ea....e ocupata tare, are alta treaba. Am editat, cred ca mi-e foame...mananc litere. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Exact asa face si teo cu coboratul din pat.
daca il intorc eu cum trebuie coboara, altfel s-ar arunca direct in cap
rox_y spune:
citat din mesajul lui plateea hai sa mai zic, sa va bag de tot in ceata... la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti... face caca de 1-4 ori pe zi pipi de 6-8 ori pe zi merge singur executa ordine simple bea singur din cana incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
5 dinti avem..unu e pe drum..deci aproape ne incadram
face caca de 2 ori pe zi..
pipi...habar n-am
singura merge
bea din cana (cu cioc) singura
nu executa nimic..doar "hai la mami"
vrea sa manance singura cu lingurita mai ales la supa
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
nu prea respectam orele dar avem 5 mese
Mami de
![](copilas.gif)
povestea nasterii micutei Diana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dandanaG/dandanaG.jpg)
dandanaG spune:
ce va alerg, am sarit capitolul trecut dar recuperez eu mai tarziu
crema eu am graphites salbe( dar si cealalta poate fii la fel de buna), prospect nu am gasit decat in germana stiu ca e din extract de ceapa si ca a avut efect
asta conteaza ( cel putin la noi)
si pentru ca am vazut ca au mai intrebat fetele, dupa logica mea, ideea e sa nu se ajunga la operatie, nu trebuie acum sa decalotam copilul complet neaparat, asta rezolva ei mai tarziu
la Dragos cand trageam nu se vedea glandul DELOC era pielea stransa acolo, si exista riscul de blocaj sa nu mai iasa pipi
si...... nu trebuie tras prea tare pentru ca fisurile acelea care apar se cicatrizeaza si nu mai e la fel de elastica pielea....... nu stiu cum sa zic
na ce teoria ..... am facut
alexutzza am gasit despre fructele de mare ca sunt recomandate de la 2 ani ptr ca sunt alergene
nyny dr mi-a zis ca la insuficienta respiratorie se invinetesc in jurul guritei, asta probabil cand e mai rau, nu vreau sa te sperii, ti-am zis doar ca sa-l urmaresti sanatate multa!
Dragos Andrei
Eleysa spune:
citat din mesajul lui plateea hai sa mai zic, sa va bag de tot in ceata... ai reusit ![]() la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti... ![]() ![]() face caca de 1-4 ori pe zi ...1 data ...treaca de la noi pipi de 6-8 ori pe zi ....cine poate stii?? luam pampers cu senzor?? ![]() ![]() merge singur...bifat ![]() executa ordine simple.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bea singur din cana....cana cu cioc ??? incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide....sa zicem ![]() mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale)...ooooooooooo...deja aici m-ai pierdut rau de tot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Mamica mandra de odorul ei
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui plateea hai sa mai zic, sa va bag de tot in ceata... la 1 an tre sa aiba 6-8 dinti... face caca de 1-4 ori pe zi pipi de 6-8 ori pe zi merge singur executa ordine simple bea singur din cana incepe sa manance singur cu lingurita alimentele solide mananca 5 pranzuri la orele 7, 10, 13, 17, 21 (primul si ultimul 200-250ml LP cu cereale) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
Avem 6 dinti
Face caca de 2-3 ori pe zi.
Pisu nu stiu de cate ori
nu bea apa singur
nu merge singur
nu mananca singur cu lingurita(decat cu mana finger food)
ordine simple executa
rox_y spune:
nyny daca nu ai incredere in dr ta du-te la un dr care are cabinet privat...multa sanatate micutului David
Mami de Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana