Cat se castiga din vanzarea de cosmetice ?
Raspunsuri - Pagina 3
ina.click spune:
Allinta, sa stii ca merge mai bine sa vinzi bijuterii sau haine prin birou decat cosmetice, cu clasicul "plata la salariu"
Eu am incercat vreo 2-3 luni dar am lasat-o balta dupa ce am aflat ca ....nu e voie la noi la serviciu sa comercializezi chestii. Si am considerat ca jobul e mai important decat aia 2-3 mil castigati in plus
Insa pentru servicii mai putin scortoase si cu mai putine camere de luat vederi, eu zic ca merge si vanzarea de bijuterii.
Mie mi le aducea un nene, el zicea ca din Grecia, eu vedeam ca scrie "made in Thailand" ma rog, ce ti-e si cu geografia asta
, si imi oferea 30% comision.
Erau din argint. S-au vandut binisor. Dar repet, sa nu-ti pui vreun sef in cap.
31 + 
nma spune:
Acum bijuteriile se vand binisor, argintul in special. Am si eu o cumnata care vinde si e multumita.
La cosmetice e complicat. Eu de ex nu am mai folosit produse Avon cand am avut un salariu mai bun si am putut sa cumpar de la alte firme mai bunicele.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=7" target="_blank">Chic Bebe – nma1 si nma2
Alizee spune:
Am renuntat la ideea de vanzare la comision. Prefer sa caut in continuare un serviciu in profesia mea, care nu implica efort fizic, doar atentie si concentrare + cunostinte in domeniu.
Multumesc.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
lady_in_red spune:
Nu vorbesc din experienta personala ci din a apropiatilor dar am inteles, din mai multe surse, ca daca nu ai multe cunostinte si multa persuasiune e cam greu.... E o remuneratie bazata pe comision, deci e relativa prin excelenta. Uneori iei X bani si alteori X x 1000... E un castig care mie imi pare relativ ca si si consistenta....
Cristina_OR spune:
allinta, imi pare rau ca ai renuntat la idee, sper ca nu te-am demoralizat noi.parerea mea personala e ca, daca tot nu ai gasit nimic stabil momentan, ai putea sa incerci si asta.poti incepe cu o firma care nu te obliga la nimic, care nu are conditii prea mari de la inceput.daca vrei si te hotarasti, trimite-mi pm si iti zic mai multe.ideea e ca se pot castiga niste banuti, dar nu poti trai din asta, daca ai si familie.
si il poti considera ca un job de "timpul liber", mai ales daca iti si place.
iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt tine ![]()
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
Alizee spune:
Nu m-a demoralizat o persoana anume, ci sistemul de plata.
Nu am timp sa umblu din usa in usa si sa lucrez si 8-9 ore. Nu are importanta ca acum sunt in cautari. Energia mea e canalizata spre gasirea unui serviciu, datorita caruia sa contribui la bunastarea familiei mele, nu doar sa ma amagesc cu micul castig, obtinut din vanzarea de cosmentice.
allinta
Burtocika spune:
Umbland din usa in usa n-o sa gasesti prea multi clienti, o gramada de usi ti se inchid in nas, nici nu asteapta sa le prezinti produsele ... Tot printre colegi + cunostinte iti gasesti clientii ... Asa ca mai bine gaseste-ti un serviciu ![]()
Alizee spune:
Asta am scris si eu in mesajul anterior. ![]()
allinta