Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
otiliap spune:
buna fetele!!
cosminica, un sincer LA MULTI ANI!!! si scuze de intarziere.
beca, a trecut abcesul?? la mine mai e ff putin umflata falca in partea stanga a gurii, in schimb in partea dreapta a gurii, mi-a aparut un herpes de toata frumusetea. habar n-am ce-i cu mine.
narcisica, a trecut raceala??
beca, imi place mult artur, indiferent cum se scrie. si sebastian imi place mult. daca nu-i puneam lui matei al doilea nume george, sigur ii puneam sebastian.
oana mvt, matei e destul de cumintel cand sunt doar eu cu el. in schimb, cand ajung acasa sotul meu si arina e crima si pedeaspa. nu mai stie ce faca - sare, topaie, se invarte intr-un loc, chiuie, o musca si o pisca pe arina, etc. cred ca ii este dor de ei si seara se vrea a fi el in centrul atentiei.
ai pus cumva reteta de prajituri?? ca eu o vreau....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
otiliap spune:
relusha, FELICITARI!!!! sa dea domnul ca bebelusul sa fie cat mai cuminte, fara colici si cat mai flamangios!! tie, refacere rapida, mult laptic si multa putere!!!
dodo pui, multumim pentru vestea cea mare!!
sori, sa-ti spun ca si matei a ramas impresionat de preot?? mai ales ca i-a vazut venind in casa la noi de ajunul craciunului si al bobotezei?? si umbla prin casa cu o scrumiere chinezeasca si spune continuu ami - ami - ami (adica amin)??? si cand l-a stropit preotul cu aghiazma striga cat putea apa - apa???
beca, m-a distrat faza cu postasul... rebecuta.
narcisica28 spune:
Ioana, esti o dulce cum povestesti despre printesele tale, numele imi place la nebunie, e distins cum sunteti voi toti dealtfel.
Eu sunt trista, s-au adunat atatea la copilul meu, eram in pragul depresiei de dimineata cand pediatra nu imi raspundea la tel. de 2 zile sa ma sfatuiesc ce sa ii mai dau...am rezolvat-o in final ca e aici aproape si m-am dus peste ea sa il asculte din nou; la plamani e mai bine, trebuie in schimb sa scapam de muci, antibioticul nu se mai ia in discutie; am fost apoi la ORL-ista cum Mihnu e fornait mai tot timpul si face muci foarte des : concluzia ar fi ca ne mai procopsim cu o operatie de polipi (timpanele sunt deja moficate).
Ma omoara medicii cu neglijenta cu care prescriu tot felul de medicamente netinand cont de varsta; banuiesc ca daca e scris ceva pe prospect s-au facut studii pentru asta, nu sunt doar vorbe in vant...
Mihnea are perimetrul cranian foarte mic in comparatie cu varsta si am facut eu o legatura cu dexametazona in aerosoli (apropo, ORL-ista a zic ca la copii este periculoasa dexa in aerosili, intramuscular in caz de nevoie e ok) facuta pe la 10 imediat dupa operatie, la recomandarea bunavoitoare dar deloc potrivita a chirurgului mana a 2-a de la operatie cu care dealtfel ne cunoastem... La varste mici, dexa poate da intarziere de crestere
Chiar orl-ista care imi dadea sfaturile astea, mi-a prescris un spray nazal nerecomandat sub 30 luni, sa ii pun in aerosoli f. putin ser efedrinat dar care nu e indicat copiilor sub 12 ani...
Perimetrul Cranian mic, faptul ca nu vorbeste aproape deloc si ca nu face multe alte lucruri ne-a facut sa mergem la phiholog,si pediatra a recomandat asta. Am dat peste o tipa tanara si de treaba care ne-a linistit si ne-a propus sa ne ajute benevol, nu am primit inca planul ei de actiune; dar de pediatra luam Tonotil si ori e efectul placebo la noi, ori parca si-a mai dat putin drumul piticul vesel.
Sunt si obosita de la nesomul dupa o saptamana de somn cu nas infundat si treziri de la sufocare, plus ca in loc sa dorm mai fac ceva pt servici sa nu fim la limita cu banii...
Sper ca nu va suparati ca m-am descarcat putin la voi..
LauraOana spune:
hallo fetele!
de 1 saptamina am ajuns si noi acasa...ne-am acomodat destul de greu din nou cu fusul orar de aici..dar incet incet incepe si sebastian sa aiba din nou programul lui..
ioana si mie Artur mi se pare nume de om matur :) dar daca voua va place nu lasati pe nimeni sa se bage.si la noi au
fost discuti cu familia pt ca vrem sa i se spuna lui sebastian tot numele.nu sebi.cica e prea lung numele sebastian .dar acum s-au obsnuit toti
numai stiu cine intreba de carucior..eu inca il mai am..si sebastian sta destul de cuminte..rar comenteaza ca nu vrea..am avut citeva saptamini (imediat ce incepuse sa descopere mersul pe jos) in care a protestat..dar acum nu mai am deloc probleme..sta cite 1 ora 2 fara probleme in el..atita timp cat tin caruciorul in miscare..
sebastian inca nu prea vorbeste.cuvintul lui preferat este "gata" cind nu vrea ceva spune imediat "gata"..dar inrest doar mama, tata, papu (papucu), api (ciorapi), pa,.. si cam atit
Mami de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
otiliap spune:
andata, voi ce mai faceti?? nu ai mai povestit de mult...tot asa, pe fuga... ne e dor de tine...
philip, va pe toti. or trece ele si astea 2 saptamani....
oana mvt, sa inteleg ca tudor nu mai vrea acum sa fie nutcracker?? simpatic rau...
referitor la carut. pe cel de bebe mic l-am dat, pe cel tip umbrela - inca nu. dar sa stii ca matei are momente cand imi aduce carutul si vrea sa-l plimb prin casa. noroc ca la parter am mai mult gresie. is 2 holuri mari, fara covoare, asa ca-l pot plimba in voie. cand se satura, imi spune - gaca (gata). pe asta tip umbrela il mai tin, ca nu se stie daca voi mai avea sau nu nevoie de el la vara, in concediu. cat despre suzeta, matei nu a acceptat-o niciodata, nici cand era nou nascut.
alic, calciu nu-i dau deloc lui matei. el inca mananca circa 150 - 200 ml lapte praf pe zi, plus alte branzeturi si iaurturi. vreau ca luna asta sa-i fac ceva analize, sa vedem cum stam. nici fer nu-i dau. doar vigantol si vitamina c.
cum e cu sofatul?? ai inceput sa conduci?? nu te poti intoarce la vechiul job??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Narcisa e interesant ce zici tu de Dexa. Capul sus si mergi inainte! Te-am simtit un pic coplesita de toae!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
alic, am vazut pozele. foarte faine. asa-i ca-i place lui naty in scaunelul de masina?? stai cu ea in spate?? eu stau intotdeauna in fata, cu sotul, iar matei in spate cu arina...si iese cate o galagie...si o distractie acolo...
beca, gandeste-te ca la mine arina face in aprilie 13 ani...cateodata av vrea sa o mai dragalesc, dar parca nu pot, ca ea imi spune ca e adolescenta...alteori vine ea singura la mine si-mi spune ca vrea sa o pup de tot atatea ori de cate il pup pe matei...cu alte cuvinte, e greu.
daca rebecai ii place sa fie pupata si dragalita, puteti avea un moment in care toate 3 sa va iubiti si pupaciti. la mine se mai intampla si asa. si atunci veselie e maxima la amandoi. iar daca mai vine si tati, atunci sa vezi ce chiuiala si rasete sunt in casa...
serialbastre, inca o data felicitari pentru casa noua!! sa stii ca te asteptam cat mai repede cu impresii de acomodare, dar si cu poze!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Holla chicca,
In sfarsit am si eu 3 ore de liniste, e soata libera si a plecat cu Th la plimbare, apoi se va duce sa il ia pe M de la gradi', eu am de lucru dar nu am chef
Beca, mie imi place numele, chiar daca pare serios, mi se pare in armonie cu numele fetelor.
Chiar daca intre baietii mei e o diferenta mica de varsta, iar M nu e genul crizos de posesiv, tot are momente de gelozie. Il simt din faptul ca vrea sa adoarma cu mine, nu cu ta-su, ca pana acum vreo 2 luni. Eu ma frustrez si mai tare prin faptul ca trebuie sa lucrez i atunci nu ii mai pot oferi atata timp si atentie cat as fi vrut. Tot pun in balanta si cantaresc si rascantaresc si imi da numai cu zecimale...din ppacate datoriile ma scot din casa, iar perspectivele de dupa iunie, cand va trebui sa ma intorc la vechiul meu job, nu sunt tocmai fericite. Este un timp pretios pe care il pierd din viata copiilor mei, dar nu am alte optiuni.
II multumesc lui Dumnezeu ca am un baiat intelegator, ii explic ca mami trebuie sa lucreze foarte mult daca vrea sa aibe tot ce isi doreste, si de cele mai multe ori, intelege si coopereaza.
Si sa va mai spun prin ce am trecut aseara....
A fost singura zi in car am plecat fara masina, ptr ca trebuia sa merg in centrul istoric si oricum era jale cu locurile de parcare. La intoarcere m-am oprit prin magazine, sa profit de reduceri (bdw, ptr cine are nevoie de haine office la superpreturi sa ma intrebe)am avut de ales intre o jacheta stil pelerina supermeseriasa, de 75 lei si un sac de hainute de copii de aceiasi bani....evident am ales hainele de copii, aveam 3 sacose pline ochi si mi-a fost greu sa merg p jos 2 statii asa ca am luat troleibuzul (iarasi prima oara), cand sa cobor, il vad pe cel din fata mea cum incearca sa ma fure, tragandu-mi fermoarul de la geanta. De faot era o gasca de 3 insi, peste 180 fiecrae, de etnie roma, dar spilcuiti in stilul caracteristic (pantofi de lac, zulufi gelati), unul s-a postat in coasta mea si 2 in fata, chiar pe scari. Eu imi trageam geanta inspre mine, aia ma inghesuiau si fortau fermoarul. Ajung in statie, cobor si ma uit la fermoar...desfacut jumatate. Nu am apucat sa verific pana in fundul gentii daca mi-au luat ceva (a avut Doamne Doamne grija de mine si dupa ce am facut cumparaturile am inghesuit portofelul la fundul gentii cu multe chestii inutile pe deasupra.) dar m-am panicat ca nu am vazut porofelul. Asa ca m-am urcat inapoi in masina, i-am vazut ca erau acolo, asa ca am sunat imediat la 112, ei au coborat langa mine pe scara, iar eu ii descriam la telefon. Ii desfac haina celui care tragea de geanta mea dar nu avea nimic ascuns, in schimb il vad cand paseaza ceva prin spate celui gelat care mascheaza rapid intr-un rucsac . Cand a oprit masina la semafor au forta usa si au coborat, eu dupa ei...nu stiu de unde am avut asa o nebunie de curaj si nu imi imaginez cum aratam eu alergand cu o ditamai geanta pe umar, 3 sacose cu haine fluturande si cu telefonul la ureche fugarind 3 pungasi.
Acum imi da mana sa fac haz de necaz, dar aseara alergam si plangeam si strigam, operatoarea imi striga si ea la telefon sa ma opresc sa astept politia, ca e pe drum.
Pana la urma hotii s-au despartit, 2 intr-o parte, unul in alta, asa ca a trebuit sa ma opresc.
A venit politia, 2 -3 masini, am cautat in zona,...evident nimic, dam sa mergem la sectie sa scriu, si ma intreaba daca mi-au mai luat si altceva. Eu ma uit in geanta, disperata ca aveam si incasarile zilei de ieri, 400 lei, + banii contabilei, + banii de depus la banca, vreo 1000 in total. Dar cand sa fac recensamanbtul...imi sclipeste inchizatoarea portofelului....moment in care eu inghet....ce e de facut???!!! dilema morala!!!
Sa recunosc ca nu m-am uitat bine se le-am dat de lucru la 3 masini de politie???? si sa-i fac scapati pe niste hoti care sigur au furat ceva cuiva din masina, ca doar i-am vazut cand ascundeau in rucsac si daca nu erau vinovati nu fugeau, nu? si daca nu ascundeam asa bine portofelul sigur mi-l luau si mie??
Pe moment am ales sa merg mai departe si sa-i opresc sa mai fure si altora.
Asa ca am ajuns la politie si am dat declaratie ca mi-au furat portofelul si asa am aflat ca eram al 11-lea furt pe ziua de ieri, pana la ora 17. Inca ma incearca niste mustrari de constiinta, nu am stat sa aleg poze din catalog, am plecat acasa zicand ca o sa vin alta data, ca eram traumatizata...mai am timp sa ma gandesc daca merg mai departe...
Voi ce parere aveti? Ce sa fac?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic Seri stiu ca osteocarul e f bun, dar nu se da dupa 2 ani cumva? te asteptam cu impresii de la noua casuta ![]() --------------------------------------------------- ALICe, mamic de bebic Natalic ![]() |
Pe prospect e trecut dozajul pentru copii peste 1 an.
Andreea si
![](copilas.gif)
Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">chic!
![](hippi.gif)
In bucataria mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Relusha, felicitari!!!!Asteptam vesti!!!Refacere rapida!
Narcisica, mi-ai bagat morcovul cu dexa asta Th nu spune deact 3 cuvinte, mi se pare micut....ma faci sa fug la patrushpe doctori cu el, sa-l verific. Desi el nu a primit decat de vreo 2-3 ori nurofen pana la 1.6 ani, iar cand ii era Matei bolnavior si eram insarcinata nu am stat nici macar in aceeasi camera cu el cand facea aerosoli. Doar cand i-am facut la spital si l-am tinut...sper sa nu aibe lgatura, dar tot o sa ma duc la control...daca nu m-ar termina cu energia lui parca i-as da si eu tonotil.
Lucky, felicitari ptr job, sa fie intr-un ceas cu cuc la mai mare!
Alic, succes si tie, sa-ti poarte noroc carnetul!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare