Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ANDREEA, Rebeca este Maria si Sara este Ioana, si noi doi avem cate 2 nume, eu sunt si Elena, iar Andrei este si Stefan. Deci e in familie....

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Hoi, fetele!

La multi ani cu intarziere andata si cosminica!!!

relusha, felicitari si sanatate multa!

philip,daca imi permiti sa te intreb: ce profesie are sotul tau de va mutati asa de des? Bine ca sunteti toti in acelasi loc!!!

oana, e absolut superb Eduard! Ce bine vorbeste!!!

strunfita, ai plecat la Workshop?

alic, bafta sa iti gasesti job! Noi nu ii dam Sarei niciun fel de supliment!

Beca, mie numele Art(h)ur imi place asa si asa : e interesant si cumva elegant, dar ma tot intreb cum o sa-l alintati pe pusti.

Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Sara e mult mai bine! Doarme noaptea destul de bine, mananca, e mult mai vesela! A facut diarie (cred ca de la antibiotice ), dar a trecut dupa o zi.

In rest, e o dulceata (suntem topiti dupa ea). Are o memorie de elefant. Acum repeta dupa noi mai tot ce spunem, dar inca vorbeste si in limba proprie: de ex, "ama pam!" inseamna "am aruncat manusa!". .

oana_MVT, si Sara se frustreaza la lego sau orice se joaca si nu ii iese. Voi cum reactionati?

Mergi la inceput

Si daca tot am "limbarita" azi (asa fac mereu cand am mult de lucru si nu reusesc sa ma adun sa incep) ...

Ati auzit de Cristina Neagu? A fost aleasa cea mai buna handbalista a lumii (dupa Campionatul European la care echipa Romaniei a obtinut medalia de bronz). Am fi mers sa le sustinem, daca nu-mi era sotu' in carje. Daca inca nu aveti pasiune pentru acest sport, poate incercati sa urmariti un campionat ... romancele sunt absolut grozave!!

Ah, si de la 1 iunie am job (nou)!! Bucuria e si mai mare pentru ca a fost singurul interviu la care am fost si ziua urmatoare deja imi faceau o oferta greu de refuzat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Irina, pai nu cred ca o sa il alintam folosind numele, asta este un argument in plus la alegerea lui arthur, ca nu o sa fie vladut, danut, stefanut, etc. Va fi artur si atat. Noi copiilor oricum le spunem in toate felurile (broscuta, pisicuta, maimutica, bla bla). Felicitari pentru noul job, insa mai este de asteptat mult pana la 1 iunie... Sau ai vrut sa spui ianuarie?

Ma bucur tare ca sara este mai bine, ar fi bone sa ii dati si ceva probiotice, iin cazul in care nu ati facut asta deja.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

La lista albinutelor sunt trecute numai cate un nume. Neuronul meu a uitat, de cand s-a nascut Sara, ca atunci sigur am vazut. Frumoase nume aveti, toti patru.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Beca, si eu am aceeasi problema cu Sergiu, si am impartasit-o deja unor prietene. Nu mai apuc sa stau cu el prea mult, il neglijez uneori din cauza ca cel mic mi-a consumat foarte mutl timp. Anul acesta mi-am propus sa remediez situatia si sa incerc sa-i ofer mai mult timp. Inca nu stiu exact cum voi face, dar in fiecare zi incerc sa ma joc mai mult cu el.
Mie numele Arthur imi aminteste de desenele de pe Minimax:) Nu imi place in mod deosebit, sper ca nu te superi. Oricum, la gusturi e greu sa pici de acord. Depinde mult si de copil. De ex pe Dominic il cheama si Antoniu. Sotul asa ar fi vrut sa-l strigam, dar e prea dulce si jucaus si glumet pt numele Antoniu care e sobru/ La fel si Artur mi se pare sobru, parca de om crescut mare deja:)

Eu le dau la amandoi Cavit. La dominic nu i-am mai dat pana acum vitamine, dar nu cred ca o sa-i faca rau, ca e f slabut/

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Lucky, sunt inca pe-aici, luni plec, da' acuma tot apar tot felul de chestii de rezolvat pe la lucru si nu prea apuc sa intru.

Eu nu i-am dat Andreei nici un fel de vitamine, nici macar vigantolul.
La Bogdan i-am luat acu' o luna ceva, le cheama Natura Mix si se dau 10 zile pe luna. Da' el e mai slabut asa ...

Sori, sa nu uit, e mortal Razvanelul cu popa

Carla, pe unde esti?

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lucky felicitari pentru locul de munca!
Beca si la mine au fost discutii de culise cu privire la numele Mariei, dar nu am bagat de seama deoarece era un nume drag noua! Important e ce va place VOUA ca doar copilul va apartine!
Cu privire la copii iti pot spune cum e la noi! Ii iubesc pe toti, dar felul cum o fac e diferit: pe Maria o pup continuu, ii vorbesc, o mangai mult, Matei are "sedinte" de tinut in brate, pupaturi pe cap si obrajori, mangaieri iar David cere cand sa fie pupat, ma joc cu el diferite jocuri de creeatie, ii citesc, uneori dansam!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Beca, depinde de moment, cum spuneam, sunt multe pe capul meu acum
Seri stiu ca osteocarul e f bun, dar nu se da dupa 2 ani cumva?
te asteptam cu impresii de la noua casuta

Lucky, sper sa am si eu norocul tau! felicitari!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput