Albinutze de Mai-Iunie 2009(99)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, un virus cred. am fost cu toii la sala luni parca si acolo sunt multi copii, aia nu dezinfecteaza pernele alea etc sper sa scapam. acum am realizat ca solutia cu care tot stergeam eu pe jos nu e dezinfectanta, deci frectie, mai bine stergeam cu clor si apa dar n-am unde sa amestec. poate doar in cada...uf. suntem cu totii inca aici. phil la scoala, sotul la serviciu, noi o luam razna in casa, as vrea sa iesim la alergat insa mi se pare inca frig pt nick sa stea in carut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Relusha felicitari, sa iti traiasca flacaul. Sa veniti repede acasa si sa ne povesti de el.

Sori m-ai dat gata cu Razvan. Cred ca e demential cand zice ca vrea sa se faca Popa. Noi mergem la biserica in fiecare duminica si tatal meu impreuna cu Eduard asculta slujba din Romania pe computer ca el nu intelege engleza iar Eduard a invatat sa cante mai ales Aleluia. Si cand isi aduce aminte canta prin casa Aleluia si apoi face cruce.

Ioana, cum de vrea Rebeca sa se faca postas?

Tudor acum cativa ani vroia sa se faca Nutcracker (Spargator de nuci) ca era fascinat de Nutcracker.

Azi dimineata Eduard s-a trezit cand ma pregateam eu sa plec la servici. Era in pat cu taica-su si a zis cu ochii inchisi “da-mi tzatza”. Taica-su ii zice , “pai eu nu am”. Eduard deschide ochii si zice “unde-I mama?” S-a dat jos din pat si a venit la mine si zice “peci?” El nu plange dimineata cand plec, ma pupa si imi zice “sa fii cuminte”. Noi ii zicem lui Tudor mereu sa fie cuminte si Eduard crede ca asa se zice cand cineva pleaca.

Andreea, sper sa fie bine Nick si sa plecati cat mai repede spre Azore. Daca ai sti cat de invidiez, la noi plous torential de 3 zile si o va tine asa toata saptamana. As pleca si eu undeva sa vad macar o raza de soare.

Eu nu le-am dat copiilor flour. Eu le dau numai vit D3 – 1000 IU cate o picatura pe zi. Atat mi-a recomandat pediatra. Tudor mai ia Gummy Bears care au vitamine dar numai iarna si din cand in cand.

Eduard ar manca pilaf pana la refuz. Ieri a mancat o portie de adult. Mama a zis ca i se va face rau de la el dar nu a avut nimic.

Oanaalex nu a mai scris de mult.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

da, si eu voiam sa spun de fluor, eu nu le-am dat alor mei copii, aici nu se recomanda daca apa are fluor si are. Philip ia si el vitamine gumate si mai primeste si Nick din cand in cand ca e pofticios eu nu le dau nici D, sper sa ia din soare suficient, dar iau multivitamine, asa ca mai e ceva D si acolo.
oana, ieri eram 70 F pe insula, dar si acolo iernile sunt tare ploioase si cu muuult vant, de ala marin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Cred ca doctorita ne recomanda Vit D pentru ca aici nu prea vedem soarele 5-6 luni din an. Eduard nu a primit gummy bears inca, dar stie ce sunt si stie ca sunt pentru Tudor.

Copilasii vostri mai stau in carut? Eu am dat ambele caruturi ca Eduard nu a mai stat in carut de asta vara. El merge pe jos sau cu tricicleta. Sper ca nu imi dau pumni la vara ca nu am carut. Un alt motiv care m-a facut sa dau caruturile e ca aici vezi copii de 4- ani in carut si cu suzeta in gura. Mai bine il car in brate daca e nevoie la 4-5 ani decat sa il vad in carut.

Andreea nu te "simt" prea entuziasmata de mutare. E o mutare impusa de servici sau aleasa de voi? Oricum ar fi cred ca va fi bine pentru voi.

Carla, Cris, Dici, Alynta, Flo, Clody si restul mamicilor pe unde sunteti?

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Narcisa ce baietel vesel!
Beca e fain numele!
Sunt obosita. -ci

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna, mamici de albinutze!
Suntem vecine de odisee, eu am un baietel nascut in martie, il cheama Razvan si va rugam, daca va face placere, sa ne votati in concursul chic bebe, aici pe dc.
Link aveti la semnatura, va multumim foarte mult!

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

oana, ba da, sunt incantata, insa nu ma asteptam la piedica asta cu pasapoartele. eu mai am caruturi, nici lui Nick nu-i place dar eu alerg afara cu el in carut asa ca n-are incotro :))sotul a prin un job acolo dar noi am vrut locatia asta asa ca nu ne forteaza nimeni. oricum, in oklahoma n-am mai fi stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

tre rapid sa va salut macar! stiu ca n-am mai intrat demult , dar sunt cu ochii pe voi

am vazut ca vorbiti de fluor..si apropo de ce le mai dam la bebi, spuneti-mi daca le dati calciu si cat si ce fel...merci!

Relusha, sa fie cu noroc! te-asteptam cu povesti!
Beca, Arthur..ce elevat! imi place! (numai sa nu fie nevoit sa sublinieze de fiecare data ca e cu th...pe mine ma cheama Martha si la fiecare prezenta trebuia sa specific...ce enervant
Ana, aveti votul nostru!bafta! si sa ne zici ce face piticotul!
Oana, cand mai pui un film cu Eduard? de la ultimul tot il citam cu "please mama, please"
Andreea, lasa ca trec toate si va acomodati voi! si iesiti un pic in jurul casei la aer, chiar daca nu puteti la alergat...ai un alt tonus dupa o tura pe-afara, ai sa vezi sanatate multa!
Andata, Cosminica, la multi ani si de la noi cu intarziere
Alynta, cred si eu ca esti obosita, dar stai putin sa mai creasca un pic Mariuca si-ai sa vezi cum scapi tu de dat cu aspiratorul, de sters praful, de pus rufe la uscat...

noi suntem bine, dupa ce-am prestat pentru permis, acum m-am apucat de facut cv-uri sa prospectez piata in cautarea unui job cam nasol ca toti cei 11 ani de vechime ai mei, i-am peteecut intr-un singur loc de munca, deci nu stiu decat grafica, autocolante...si cam atat ...si ma strange in spate cand ma gandesc ca m-ar putea paste un somaj ...ca acum nu ne mai protejeaza statul, incepand de a doua zi patronul iti poate da liber in fine...
sa va arat si niste poze de la craciun, va spusesem parca c-o sa mergem la munte intr-un grup mare de tot; a fost frumos si natalia s-a simtit foarte bine:
http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/Sarbatori2010#

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi!

ALICE, cum stai cu moralul? S-au mai linistit apele?

OANA, este foarte tare Eduard! Imi place ca face propozitii

ANDREEA, ce sa spun, ma topesc dupa ea, unde este mititica si dragalasa...

Chiar, am o drama existentiala pe care vreau sa o dezvolt acum. Ma adresez celor dintre voi care au acasa inca un copil, cu o diferenta de macar 4 ani intre.
Si acum sa dezvolt. Dupa cum spuneam, ma topeste Sara incet incet. Este si dragalasa si poznasa si frumusica si iubareata si de toate. Pe Rebeca o iubesc de nu mai pot, este fata mea, imi place ca este sensibila, etc, insa nu ma pot manigfesta cu aceleasi miorlau miorlau, pentru ca ... nu stiu, este mare deja, are 7 ani azi maine, nu mai face bebeluseli, am impresia ca ea este fetita cu care trebuie sa vorbesc normal, etc. Unde mai pui ca vine si cu tot felul de minciuni mai nou, care ma scot din minti. Bineinteles ca avem minutele noastre de gadileala, de mangaiala, etc, insa la fel de adevarat este ca nu am aceeasi rabdare si in privinta ei.... Si nu stiu de ce. Pareri?

ALICE, eu nu le dau calciu fetelor, pentru ca analizele de sange au aratat ca este totul in regula la capitolul acesta.

Ma bucur ca va place numele, in familia mea nu are succes. Si nici printre prieteni Sunt putini cei carora le-a placut.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Printre cutii si saci intru sa va salut si sa va multumesc pentru voturile voastre. Se pare ca Cezara are succes!
Noi azi decolam, deseara dormim ACASA.

Beca, si mie imi place numele. Dar totusi m-am intrebat daca fetele au numai un nume, cum de baiatul va avea doua?! Sau au si fetele si nu am retinut eu ... La cealalta problema zic pas.

Alic, eu ii dau Cezarei osteocare, 10 zile pe luna, in lunile de iarna. E adevarat ca nu i-am facut analize, desi mi-am propus, mi-e mila. Dr mi-a recomandat un sirop cu calciu si D, m-a lasat pe mine sa aleg care, dar mi-a zis sa nu depasim 500 mg calciu/zi (sper ca nu am scris vreo prostie). Acum Cezara primeste 300 mg/zi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput