Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
pop_adelina spune:
buna dimineata! noi ieri am batut toate magazinele de bebei si farmaciile sa cautam suzete...am mai achizitionat vreo 5...si surpriza...nu le vrea...la fel face cu toate, le mesteca nu le suge...am luat una care e asa de moale si imita bine sanul..e toata din cauciuc ca zicea mama ca daca o ia pe aia ii e rusine sa-l scoata asa afara..dar nici vorba. in schimb ii place sa i-o tin pe la gurita ca se joaca cu ea...o plimba de colo colo prin gurita si o mesteca, o impinge cu limba..dar de prins s-o suga nici gand...dar mai incerc
- wow, vad ca tot mai multi prichindei dau semne de eruptii la dintisori...iar cu privire la puseul de 3 luni...ma apuca groaza cand ma gandesc...
- mari-mariuk te inteleg cum e sa nu-l poti lasa mai mult de 5 min singur, macar tu ai o scuza ca l-ai invatat asa in spital, dar yo l-am invatat asa acasa...l-am tot giugiulit si cum se trezea, hop si yo la el...si acum daca sta 5 minute singur e mare chestie. Dar nu ma plang prea tare pt ca inca din sarcina ziceam ca fie cum o fi numa sanatos sa fie si am promis atunci ca nu o sa ma plang daca e rautz
- lora, ce frumos trebuie sa fie sa-ti fezi copilasii impreuna jucandu-se...adorabil...sper sa reusesti cu filmuletele ca de abea astept sa le vad!
- sabu, esti mortal de comica cum povestesti, cred ca esti ardeleanca de-a mea de origini,nu? oricum, sa-ti traiasca Niklas ca e maaare si la multi ani atunci pt astazi daca azi implineste 4 luni
- idalis, multumesc pt ideea cu zgomotele albe, mai auzisem de ele dar am uitat...azi o sa pun in practica ...sa vedem ce iese!
- ana 25, e o scumpete maia, sa-ti traiasca!!!
mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Mari, azi savuram cafeluta ta . Vladut e bine, nu?
Ana, Maia e o dulcica. Si seamana tare bine cu tine. Cate un la amandoua.
Am adaugat si noi cateva poze noi de la sedinta foto de ieri. Putine pentru cele 100-200 cate facem noi odata . Noroc ca nu ma apuc in fiecare zi.
Va si va urez o zi minunata.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
buna dimi' fetelor!
beau si yo cafeaua cu voi ca sa ma trezesc. Azi nu am chef de nimic, astept sa se trezeasca piciul sa ma joc cu el. Ar trebui sa fac ceva de mancare dar n-am idee ce si nici chef. Abia astept sa vina primavara sa pot iesi la plimbare zi de zi prin parc cu baiatul. Urasc vremea asta
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
oramona spune:
Sa uram LA MULTI ANI si LUNITE sarbatoritilor de astazi : Nicklas , Octavian Ioan, Alexandra Bianca, si Alexandra. Sa cresteti mari si frumosi pui mici.
Lora, vrem sa vedem filmuletele.Ca amandoua fete sunt de vis.
Fistiq, pupam baietelul mare. Sa treaca usor peste perioada asta, fara dureri si febra.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
Adelina cu placere, sper sa functioneze si la tine... la noi a mers aseara. A adormit imediat dupa baita si nu a apucat sa pape, iar cand s-a trezit pe la 10 a mancat si nu mai vroia sa adoarma. Am rezolvat repede cu telefonul . Si apropos de aplicatii pe telefon pt bebe, pentru cine vrea sa se distreze poate incerca CryTranslator (in 10 secunde iti spune de ce plange bebele , asta daca nu ati invatat deja sa-i cunoasteti cauza plansului) sau BabyMonitor (te suna automat pe alt telefon cand se trezeste bebele, sau daca plange).
Fug ca s-a trezit copilu'... parca are ceas, la 9 trebuie sa pape.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
Mari-Mariuk spune:
ORAMONA, da e bine, la controlul de ieri mi s-a spus ca are plamanii ok, a trecut pneumonia. Speram sa nu mai faca vreodata!!!
Am hotarat ce gatesc azi: piure si carnita cu sos, ciorbita de perisoare si daca ma lasa Vlad, voi face si cateva sarmale...dar cum el e scartait si nu sta singur, nu stiu cum le voi face pe toate
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
oramona spune:
Mari, spor la gateala. Si eu am facut ieri ciorbita de perisoare si am la congelator aluatul pt sarmalute. Dar cred ca le fac sambata cand e tati acasa.
selenar spune:
Multumesc Donna de sfat, nu m-am gandit sa scot invelisul acela de silicon, am sa incerc.
oramona spune:
Noi azi o sa mergem la doctor. Fata mea are la fundulet ... o umflatura. Nu stiu cum sa-i zic. Cretii aia de la anus umflati in partea dreapta. Nu cred ca la varsta asta fac hemoroizi, chiar nu stiu ce e. Poate e de la scaunele dese si destul de moi, de la 3 pana la 6 pe zi. A mai patit careva asa?
Selenar si eu tot pampa manuala de la primii pasi am avut. Si am scos protectia de silicon de la inceput si a fost ok. De fapt am uitat sa o pun si am vazut ca-i mult mai bine. Apoi cand mi s-a stricat, am rupt bucata de silicon care facea vid in interior , mi-am luat alta. Dar fiindca nu am fost eu la farmacie m-am ales cu un alt model, cu ceva albastru si dintr-un plastic dur,, o porcarie parerea mea chiar daca facea mai mult vid. Si uite asa am renuntat eu la pompa si o las pe ea sa suga
bebecris26 spune:
Neata si de la noi. O sa ii scot nasul lui bebe si dupa i-mi beau cafeluta alaturi de voi. Azi vreau sa fac mancare si curatenie in baie.
Are ceva daca folosesc BB de vreo 2 sapt? In ultimul timp am folosit-o dim si seara iar de cateva zile ii scot nasucul numai dim. Dimineata mi se pare cel mai infundat.
Cristina, mami de bebita David