Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Adelina si eu am incercat si eu sa o pun pe burta, dar nu sta deloc, plange. Niciodata n-a stat pe burta cu capul jos, nu-i place. Sta doar cu capul sus sa admire peisajul .

Nu mai stiu cine intreba cand isi fac programul, de noapte, bebeii. Nu vreau sa descurajez mamicile de copii agitati ca ai mei, dar Vlad si-a facut un program linistit dupa 8 luni. Pana atunci a avut perioada bune si perioade f agitate cu treziri multe noaptea.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

Adelina si eu am incercat si eu sa o pun pe burta, dar nu sta deloc, plange. Niciodata n-a stat pe burta cu capul jos, nu-i place. Sta doar cu capul sus sa admire peisajul .

Nu mai stiu cine intreba cand isi fac programul, de noapte, bebeii. Nu vreau sa descurajez mamicile de copii agitati ca ai mei, dar Vlad si-a facut un program linistit dupa 8 luni. Pana atunci a avut perioada bune si perioade f agitate cu treziri multe noaptea.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca(12.10.2010)

nici daca il pui dupa ce adoarme pe burta?

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina
de unde ai luat programelul? si eu am auzit de sunetele astea ca i-ar linisti...

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Adelina babysoothe se numeste programelul (e pt iphone), dar cred ca poti descarca sunete asemanatoare si pt alte telefoane. Eu foloseam feonul sau aspiratorul si se linistea imediat ce auzea zgomotul, doar ca auzeau si vecinii la 3 noaptea. Asa pe telefon e mult mai comod si sunt vreo 10 tipuri de sunete.

Ana, si Tavis a avut un hemangiom pe spate intre omoplati. Eu credeam ca l-a jenat vreun body cu capse la spate dar doctorita mi-a spus ca e hemangiom. A trecut pana la urmatoarea consultatie de la sine. Trebuie doar sa-l monitorizezi, dar nu te speria.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Am reusit sa ma uit la pozele ce le-ati pus azi, prichideii sunt minunati dar mai ales pufosi.Sa creasca mari si sanatosi.

nastasie, leaganul nu e automat, trebuie ajutat un pic, e cu vibratii si sunete care le imita pe cele ce le auzea bebe pe cand era in burtica.mie imi place ca e si micut, m-am saturat sa tot il pun ce celalat din sufragerie in dormitor.

sarah a acceptat in sfarsit lapticul praf, acum doarme dusa. sa vedem pana cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

am revenit si eu cu un nou of. oarecum of... cred ca Tudor se transforma in iepuras. asadar plinsul lui din ultimile 4 zile e din alte cauze decit puseu de crestere. ii ies dintisorii. nici nu a scapat de colici total ca il luara dintii. nu-i corect! de ce ii trebuie dinti asa mic, ca nici 3 luni nu a facut in mod oficial?
asa cred eu... m-am uitat si acum citeva zile in gura lui si am vazut ceva modificari pe gingie in dreptul incisivului drept. dar am zis ca nooo, e prea devreme si nici febra nu a facut! dar in seara asta, vazind ca plinge iar si cita ciuda are pe urechile girafei Sophie, am zis sa-l controlez cu degetul si... am simtit cum mi s-a agatat degetul in 'ceva' ca niste bumbisori mici si albiciosi de pe gingia lui. so, semnele cred ca asta indica ca ii erup incisivii.
am baiat mare deja! ce emotionant! sper sa nu-l doara foarte tare. miine ii iau gel poate il calmeaza putin.

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

La multe lunite micilor sarbatoriti Calin-Ioan si Nicklas!

Ana25, Maia e superba, o frumusete ce mai, si ce-i place ei sa fie pozata. Un de la Ioana.

Bebelina mea a inceput sa doarma legat de la 22 pana la 7-8. Noaptea eu ma mulg si daca o vad ca isi suge degetelul, bag bibe in gurita si ea trage, dar de trezit nu se trezeste. Doarme cu mine in pat (tati in alta camera sa nu-l deranjez cu mulsul meu ca el mere la servici) pentru ca asa vreau eu, sa o simt langa mine, rar o mai pun noaptea in patut (cand vreau sa ma intind pe tot patul ) iar ziua doarme unde se nimereste, patut sau pat.
In balansoar daca sta max 20 min e bine, de regula se satura fff repede si incepe sa se miste, iar dac nu e prinsa in centuri aproape ca pica din el.

Ioana a inceput sa pape tare bine seara inainte de culcare, ceea ce e minunat, problema e ca eu nu am suficient laptic atunci si am inceput sa-i dau LP (Milupa, nu am testat altele) dar e tare greu pt mine sa vad ca nu pot sa-mi hranesc copilul cu lapte de la mine. Tare dramatizez situatia asta, dar asa simt acum. Sunt totusi fericita ca am avut 4 luni laptic suficient pt ea.
Maine mergem la controlul de 4 luni si probabil va primi si vaccinul (saracuta ce o mai plans data trecuta, sper sa fie mai bine acum).

Noapte buna sa aveti.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Da, manuala era pompa de la Primii Pasi. Mi s-a parut teribil de proasta (parca si cand curgeau sanii singuri, cu pompa tot nu reuseam sa scot nimic). Am banuit ca asa or fi toate (am vazut ca modelul era asemanator cu cel de la Avent), dar cred ca m-am inselat.
Cred ca o sa iau una Avent si sa mai incerc, poate nu renunta puiul de tot la laptele meu.

E cineva printre voi care dati la bebe mixt ziua, adica si LP si LM? Cum procedati? Eu incerc sa ii dau la fiecare masa LM, dar incep cu LP (e tare nervos cand ii e foame si nu are deloc rabdare sa suga), dupa care il asez la san si suge el putintel acolo, dupa care in general adoarme. Numai ca doarme tot in reprize scurte, max jumate de ora, si numai la mine in brate...de il pun in patut, indata deschide ochii.
Si in leagan la fel face, sta numai cat ma joc si eu cu el, altfel nu sta singurel. Cand citesc de bebei ce adorm singurei sau dorm in patutul lor si dorm toata noaptea, mi se pare ireal...Vladut n-a dormit mai mult de 3 ore o data, indiferent ce a papat inainte. Initial credeam ca e de la laptele de san, ca nu se satura, de aceea am trecut la completare cu LP...insa tot una e. Are zile cand la primul somn de noapte doarme 3 ore, max 3.5 ore, dar cam atat. In timpul noptii, e maraton, in fiecare ora forfoteste in patut.
Trag speranta ca se schimba cand mai creste...

Eu ii dau mixt. Destul de rar dar se mai intampla. Dar nu ii dau ambele feluri de lapte la o masa; are multe mese de LM si o masa intreaga de LP. Eu am renuntat la alaptat si prefer sa il scot cu pompa pentru ca era f nervos Tudor, nu avea rabdare sa pape, dadea din cap, si niciodata nu stiam cat a mancat, daca e satul sau nu. Si de cand am trecut la bibe i s-a reglat si somnul, adica primul somn de noapte e de 5-6 ore. Pompa de la Avent e f buna, eu am avut de la Tommee Tippee si era o mizerie, ma dureau sanii ingrozitor cand o foloseam. Cand am trecut la Avent nu-mi venea sa cred ca se poate rezolva atat de usor si rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata (cred ca se considera dimineata, nu?), dragi mamici si bebei...

Ai mei barbatei dormmmmm, amandoi sforaie pe langa mine in pat, numa' eu stau cu ochii cat cepele in laptop, citind ce ati mai facut azi... Da' de-abia am terminat de muls, si acus ma bag si io la un somnic.

Au plecat ai mei in sfarsit. Stiu ca suna aiurea acest "in sfarsit", mai ales ca maica-mea a fost ca mana cereasca - s-a jucat cu Nicklas, l-a adormit, l-a pupacit tot, ceea ce mi-a dat si mie oportunitatea de a mai dormi oleaca si de a ma odihni mai mult... Insa stiti voi (apostulatul 2 al fizicii): "orice actiune are o reactiune", sau mai babeste asa: "dupa fapta si rasplata"... Mulat pe cazul meu: Nicklas a plans azi de mama focului, la fiecare ora plangea de nu puteam sa-l calmez nicidecum. Am zis ca-s dintii, insa nope. Am zis ca-i stomacelul, insa nope... Tind sa cred ca se simte oleaca abandonat al meu Nicklas... Ca daca maica-mea il tinea si il pupa la fiecare minut, s-a obisnuit barbatelul si acu' s-o simti abandonat... Uff, da' vad ca acu' doarme klumea, sa vad maine cum s-o trezi...

Saru-mana, fetelor, pentru toate urarile pentru Nicklas... Insa io (io = eu = zapacita) de-abia acum am observat ca noi figuram pe prima pagina cu data de 11.09. Insa Nicklas s-a nascut pe 12.09 . Adica azi de-abia a implinit 4 luni. Uff, ce baiat mare am! (Schimba si cineva pentru mine pe prima pagina, pretty please?)

Speaking de baiat mare, a fost moasa pe la noi azi, si ne-a zis ca putem sa incepem sa ii diversificam mancarea... Deci, de azi dimineata (adica in cateva ore), o sa incepem sa halim si altceva decat LM. Exciting!!! Plus, ne-a masurat si cantarit, si zic io ca suntem bine. Nicklas are 67 cm si 7.7 kg la 4 luni, numa cu lapte de la mine. A crescut de numa, numa, avand in vedere ca s-a nascut cu 3.1 kg si 50 cm...

Si bineinteles ca am si io un of. M-a luat raceala din nou!!! WHYYY??? Ce ma seaca, ce ma enerveaza!!! Ma irita asa de tare starea asta, parca de betie de dinaintea si din timpul racelii, ma enerveaza mucii, ma enerveaza senzatia de gat in ghimpi. Yuck!!! Da' macar mai ia Nicklas al meu niste anticorpi de la mine ...

O sa incerc sa ma mobilizez si io maine, sa pun niste poze cu noi, sa ne vedeti la ochi, cum se spune.

Fetelor, ma scuzati, ca o sa fie un ditamai mesajul asta, nu stiu ce m-a apucat de am atata chef sa scriu si sa share-uiesc atata.

Vorbeati de bb2 si bb3... Hihihi, si eu cochetez cu idee de bb2...si de bb3. Am vb si cu sotul din dotare si am zis noi asa, ca daca totul merge bine, atunci ar trebui sa ne punem pe treaba pt bb2 anul viitor cam pe vremea asta. Iar bb3 am zis ca poate adoptam cu copilas... Cochetam destul de mult cu ideea de a adopta un copil. Mie mi se rupe sufletul sa vad cati copii nu au o sansa la o viata decenta din cauza saraciei, din cauza ca parintii sunt niste idioti care beau, care se drogheaza... Asa macar fac si io un bine... Insa mai e pana atunci, o sa vedem noi.

De altfel, fiindca am destul laptic, si am si la congelator destul de mult, am zis ca o sa donez la spital din el, pentru copilasii al caror mame nu au laptic. In special pentru prematuri. Toti copii merita LM, si niste anticorpi. Zic eu...

Anyway, ca o ultima nota (ca ar cam trebui sa ma culc si io):
- Ana, ai o fata pe cinste. Si ce bine seamana cu tine! (asta e un compliment )
- Fetele noi, Adelina si Irina, bine ati venit in grupul mamicilor vesele. Incantata de cunostinta
- Mari, ma bucur sa aud ca totul e OK.
- Sorana, tu ce mai faci? Stim ca Tudor al tau e un frumos si scump, se vede din poze, insa tu ce mai faci? Esti OK?
- Lora, abia acum am vazut cartuliile tale. SPLENDIDE! O sa ma lipesc si eu la una, pentru nepotica.
- Aaaa, LA MULTI ANI pentru sarbatorite. Io ca Nae, am uitat sa spun in postarile anterioare.
- Simonica, may the Force be with you, young Skywalker. (Da, da, stiu ca sunt o tocilara deja )
- Nike, jos palaria in fata ta. Sebi e o dulceata de om! Iar tu esti fantastica, pur si simplu fantastica. No comment!

Gata, ma duc sa pun laptele in frigider si ma culc si eu. V-am pupat din geroasa Danemarca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Haideti la cafeluta si mic dejun (ceai, unt, dulceata).
Vlad are nervi noaptea, il mananca gingiile din cat se pare ca isi molfaie pumnisorii rau de tot. Asta a dus la a doua noapte facuta jumatate alba, jumatate cu somn.
Ma bag sa fac mancare acum cat a adormit el, ca apoi iar nu reusesc sa fac mare lucru pentru ca urla de nu e cineva cu el (s-a invatat rau cat am fost in spital).

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Si eu la cafeluta, ca m-am trezit sa trimit copilul mare la gradinita.

Sabina, ! (pentru ce si cum gandesti)

Nu reusesc defel sa pun filmulete pe webshots, nu's ce s-a intamplat. Aveam cu Adelina mancand si cu amandoua de aseara, cum se jucau - Iustina ii arata o carte, pagina cu pagina (Povestile domnisoarei Firicel) si Adelina radea in hohote, erau tare simpatice amandoua si ma bucur ca am prins momentul.
Oare unde pot pune filmulete? Aveam odata un cont pe dropshots, dar cine mai stie parola si user...

Se trezeste, am disparut, ca deja cauta tzatzele.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput