Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Simona nasoala treaba cu soacra! Eu stau cu una in casa,care e cat trei soacre la un loc! Cel mai bine e s-o ignori(zici ca ea si faci ca tine).
Office milupa e f dulce si ingrasa mult. Nu am vrut sa-i dau din ala ca am vrut sa creasca normal in greutate nu sa se "umfle". Acum depinde si de copil,vad ca nu s-a ingrasat mult(nu am cantarit-o,doar dupa ochi si dupa hainute ma iau).Dr mea a zis ca milupa ingrasa tare bebeii.

Nu mai stiu cine m-a intrebat de ceai Ii dau inainte de masa cam cu o ora jumate,bineinteles daca nu doarme. Dar nu reusesc intotdeauna sa-i dau asa. Cateodata bea doar o data pe zi,sau de doua,de trei ori,depinde. Dar in general de doua ori,inainte de a doua masa si inainte de ultima, cam 50 ml ii dau. Seara il bea cu pofta ca e maraita,si se mai calmeaza cu bibe cu ceai.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Pentru mamicile care au inceput diversificarea : cat lapte mai mananca bebelusii acum?

Meme de Maiu si Lulia

Noaptea n-am idee cat mananca de la mine. Si dimineata, prima masa e tot lapte de la mine. In timpul zilei mananca in jur de 600-700ml LP, mai mult sau mai putin.

Noi am fost azi si-am facut vaccinul de 4 luni. Momentan vad ca-i totul ok.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, si mie imi era teama ca Milupa ingrasa, de fapt, aici am citit asta, insa Adelina are 4 luni si 7.300g - avandu-se in vedere ca s-a nascut cu 3900, nu mi se pare mult.

idalis, fetita mea nu prea sta in leagan..maxim jum. de ora pe zi, dar in timp ce sta acolo trebuie sa ne jucam cu ea, altfel in 5 minute se plictiseste si tipa. Deci noi am investit degeaba bani in el, are si cate 4-5 zile la rand in care nu sta deloc, cum incerc s-o asez, cum tipa.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenar

Cameluska, multumesc de info privind pompele! Am incercat si eu numai una Primii pasi, dar n-am reusit sa scot nimic cu ea si alta n-am incercat...o sa iau una Avent, din cate vad sunt cele mai laudate.

Selenar pompa ta de la primii pasi era manuala? Eu am utilizat una electrica de la primii pasi si a fost super buna si foarte ieftina (110 RON). Intr-adevar avent e ok, dar eu sunt mai comoda si am preferat electrica

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Da, manuala era pompa de la Primii Pasi. Mi s-a parut teribil de proasta (parca si cand curgeau sanii singuri, cu pompa tot nu reuseam sa scot nimic). Am banuit ca asa or fi toate (am vazut ca modelul era asemanator cu cel de la Avent), dar cred ca m-am inselat.
Cred ca o sa iau una Avent si sa mai incerc, poate nu renunta puiul de tot la laptele meu.

E cineva printre voi care dati la bebe mixt ziua, adica si LP si LM? Cum procedati? Eu incerc sa ii dau la fiecare masa LM, dar incep cu LP (e tare nervos cand ii e foame si nu are deloc rabdare sa suga), dupa care il asez la san si suge el putintel acolo, dupa care in general adoarme. Numai ca doarme tot in reprize scurte, max jumate de ora, si numai la mine in brate...de il pun in patut, indata deschide ochii.
Si in leagan la fel face, sta numai cat ma joc si eu cu el, altfel nu sta singurel. Cand citesc de bebei ce adorm singurei sau dorm in patutul lor si dorm toata noaptea, mi se pare ireal...Vladut n-a dormit mai mult de 3 ore o data, indiferent ce a papat inainte. Initial credeam ca e de la laptele de san, ca nu se satura, de aceea am trecut la completare cu LP...insa tot una e. Are zile cand la primul somn de noapte doarme 3 ore, max 3.5 ore, dar cam atat. In timpul noptii, e maraton, in fiecare ora forfoteste in patut.
Trag speranta ca se schimba cand mai creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Multumim pentru aprecieri.

Idalis bebelina mea ar sta tot timpul in leagan.O intorc cu fata catre TV si sta mult si bine si povesteste cu personajele din film, desene etc. In noptile cand facea ravagii acolo dormea.Am pus o perna in leagan, sta foarte confortabil si doarme dusa.In scoica o las sa doarma doar daca venim de afara si a adormit in masina.
Chiar daca am pus perna in leagan si sta cu spatele drept tot nu sunt linistita.Mi-am comandat un leagan tot de la fisher price care se lasa foarte mult pe spate, poate dormi bebe linistit in el si duce o greutate pana la 18 kg, pe cand cel pe care il avem acum duce doar 9 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

loredana, ce model mama ca suna bine pana la 18kg.m-ar interesa si pe mine.
eu in scoica il tin, cel putin dupa ce se trezeste ziua pana isi inghite galbenus, pana fac lapte si il mai pun si dupa ce papa.eu nu cred ca ii face rau.
ceai ii dau si eu intre mese.de obicei cand venim de afara.
office, el papa in medie 150 ml/masa si mananca una la 12, una pe la 3 una la 6 si aia de seara e de 210ml.si una peste noapte de 150(mai rar 2).dimineata la 9-10 i-am scos de tot masa.dar nu e regula.uneori papa si 120, depinde.
al meu noaptea doarme numai in patut, dar ziua pe unde apuca.
fug ca urla de foame si am si o "surpriza" in pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

IDALIS, EVELINE, . Nici eu nu regret ca l-am luat cu noi in pat, sunt convinsa ca lui ii face bine apropierea de noi iar mie imi face bine... somnul, ca asa mai dorm si eu, cand il lasam in patut nu prea inchideam un ochi. Ma streseaza neamurile insa... pe langa teoria "o sa iasa un rasfatat" au trecut la altele mai dramatice... gen stirile de la ora 5. Pe mine ma preocupa insa ce va fi cand va misuna/merge... daca pica din pat cand merg eu noaptea la baie? am tot citit pe tema co-sleeping-ului si ma gandesc sa adopt o solutie de compromis, sa lipesc un patut de patul nostru si sa ii dau jos latura dinspre patul mare, asa ar fi cat de cat in siguranta dar totusi langa mine.
SELENAR, sa stii ca la fel e si la noi, nu sta singur nici 5 minute, ziua doarme max 30 min legate, numai la mine in brate, noaptea cel mai lung somn legat e de 3-3.5ore (eu sunt multumita si asa), urmatorul somn e de 2-3 ore. deocamdata e numai pe LM si n-as schimba nimic pt ca a crescut foarte frumos asa, chiar daca asta presupune mese dese. In privinta pompei, eu am folosit una manuala de la Primii Pasi la inceput, pentru mine a fost fff buna. Ce am facut eu, poate merge si la tine, am scos garnitura aia de pe gura pompei si a mers mai bine, dar tb atentie multa si pompat cu grija, sa nu te ranesti. Sfaturi pt pompat eficient sunt multe, dar cel mai mult ajuta prezenta copilului (declanseaza lactatia), calm si rabdare. Eu desi aveam sanii plini nu am reusit sa ma mulg contra-timp, urma sa plec undeva si eram in intarziere... nu iesea nimic din cauza stresului.
Succes!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

A mea nu mai sta de mult in leagan. A stat cam doua luni in el. Acum nu mai vrea,cum o pun,cum se foieste si maraie.
In scoica o las sa doarma daca venim de afara si a adormit in ea.
O mai pun ziua in scoica dupa ce papa,ca nu mai poate sa dea atata din picioare si sa se agite. Daca o pun pe pat,da din picioare pana varsa tot. Ii agat jucarele zornaitoare de manerul de la scoica si sta cuminte,mai da dupa ele.O las cam o ora,sau pana se plictiseste.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

noaptea nu l-am lasat in leagan, dar ziua ar sta mereu. Se trezeste, papa si daca il pun iar ar sta pana la masa urmatoare. L-a adaptat sotul la priza ca schimbam prea multe baterii. Totusi si mie mi-e frica sa-l las prea mult, plus ca mi se pare ca e prea aproape de parchet si mi-e sa nu-l traga vreun curent. Mamica paranoica

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput