Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Mari am incercat si sa o tin treaza pana pa 9...am reusit, i-am facut o baita prelungita(ii place sa se balaceasca, da din picioruse de numai), masaj, papa si a adormit imediat.Cat crezi ca a dormit? ....o jumatate de ora si apoi a stat fresh pana la 2 povestind cu taica-sau.

http://www.facebook.com/album.php?aid=37635&id=100000331368470&l=b102693390
am pus cateva poze facute zilele trecute pe FB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare mamici si bebei :) (sau burtici, cum zice Simona )

La atata cafele nu mai dorm nici noaptea :) Dar hai sa ma laud - ieri mogaldeata s-a culcat la 10, si pana la 7 dimineata nici macar nu s-a smiorcait De o saptamana doarme 7-8-9 ore neintrerupt, dar tot o auzeam ca se trezeste pe la 5 pt o runda de supt degetele.

LA multi an Ioan si Niclas, sa cresteti mari si frumosi (si destepti)

Simona, cand citesc de soacra ta nu-mi imaginez cum as rezista sa nu-i zic vreo doua... Bine ca voi reusiti. Iar de mi-ar zgaltaii cineva copilul, sigur l-as zgaltaii si eu pe el/ea, sa vada ce fain e.

Fulguta - da, se arcuieste cand vrea sa faca kk si nu-i iese. De cateva zile ii iese foarte greu :(

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

SIMONA si , iti doresc sa ai nervii tari ca trece repede saptamana. gandeste-te cum ar fi fost sa stea la 5 min de voi sau chiar in aceeasi casa . cand nu mai rezisti, stii unde ma gasesti, azi suntem singuri si stam numai in fata computerului ca doi lenesi.

FISTIQ, voiam sa te intreb daca te-ai apucat de reeducarea Tudorului in privinta dormitului in patut. La noi aseara a fost a doua noapte cand l-am adormit in fotoliu si l-am asezat in patut siiiii... dormea asa frumos ca am stat sa-l admir vreo ora desi picam de somn si cum a marait prima data l-am luat cu mine in pat ... deci nu-i vina copilului!
Mai doarme cineva cu bebe? daca da, cum veti face pe viitor?

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Donna da, eu mai dorm cu bebe in pat.Fac asta nu pt ca nu ar vrea el altfel ci pt ca asa vreau eu. Copilul meu se ineaca foarte des in somn si de frica l-am luat cu mine in pat. Acum a mai crescut si se ineaca mai rar dar tot se mai intampla. Doctorul a zis ca ar trebui sa treaca de la sine in curand. I-am comandat de pe net un baby phone cu sistem de monitorizare pt respiratie si imediat ce il primim voi incepe sa il culc singur in patul lui. Ziua doarme fara probleme oriunde l-as pune (acum a adormit in scoica uitandu-se la tv)...asa ca nu cred ca nu ar dormi singur noaptea. Vom vedea curand

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - eu dorm cu Darian in pat, noaptea....ziua il pun in carut sau in patutul lui. Si cu Bia am dormit pana sa nasc. Asa-s eu, mi-s dragi ce sa fac. Plus ca is comoda si nu m-as deplasa noaptea la patut si inapoi...mi-e mai usor sa-i bag sanul in gurita daca-i langa mine. Cand era Bia mica au fost niste episoade cand se culca bine si pe la 2 noaptea ardea cu febra 39... si atunci ma felicitam ca dorm cu ea in pat si ca am observat la timp.
Cu Darian sincer nu stiu ce sa fac...as vrea sa doarma cu mine insa stiu ca e bine si sa-l invat singur. Am sa incerc sa-l pun si noaptea singur dar cu siguranta nu acum...poate de la vreo 6 luni incolo...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, de ce nu vroiai sa ii dai Milumil?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Pentru mamicile care au inceput diversificarea : cat lapte mai mananca bebelusii acum?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Cameluska, multumesc de info privind pompele! Am incercat si eu numai una Primii pasi, dar n-am reusit sa scot nimic cu ea si alta n-am incercat...o sa iau una Avent, din cate vad sunt cele mai laudate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

@fulguta28 - si Vladut al meu sta numai arcuit cand il culc in patut, duce capul mult pe spate, iar ziua in general sta incordat pe pat, orice i-as face. Ma gandesc ca o fi normal asa...ca nu pare sa sufere in nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

LoredanaB foarte frumoase pozele de pe FB.
Am vazut ca aveti leagan de la fisher price... mai sta bebe in el? Cat timp il lasi zilnic in leagan? Eu daca l-as lasa ar sta non stop in el, dar ma gandesc sa nu fie rau pt coloana. La fel se intampla si cu scoica auto. Pentru fetele care mai au leagan sau scoica... cat timp lasati copii in el ?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput