Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Am venit si noi de pe-afara.
Adelina, filmuletele sunt pe la pag. 14, cred, am pus eu un link.

Vedeti c-am scris de spanac, ca i-as da. Nu dati spanac copiilor pana la 7 luni, intre timp am aflat de la mai3 ca nu se da, n-am stiut.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

sa-ti traiasca bebitza Adelina ca e duuuulce foc...si cum tine ea lingurita si papa..o comoara! de abea astept sa mai crestem si noi sa papalim si sa ne jucam mai mult!!!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna seara
Doamne, de abia reusesc sa va citesc peste zi, la cate idei se dezbat pe aici
Azi implinim si noi 3 lunite si am fost la doctor pentru cantarire si masurare. Nu a luat decat 500g luna asta (are 5500), dar a luat 3 cm (are 59cm). A vazut-o si un pic palida si i-a prescris fier si mi-a dat si trimitere pt o ecografie abdominala (cand am fost insarcinata, la eco de trim II i s-a parut dr ca ar fi ceva in neregula cu rinichii fetei si pt verificare tre' sa repetam eco)

Fetelor care aveti pompa Avent, spuneti-mi si mie ce model aveti si cat de eficienta este. Eu am o pompa de la Chicco, model de acum 7 ani. Scoate ea ceva-ceva, dar sunt convinsa ca pot si mai mult de atat de scot.
Fulguta, imi pare tare rau pentru vestile despre Mara, dar sunt sigura ca isi va reveni foarte repede
Ana, ti-am vazut si eu domnisorica...foooooarte draguta. Tu ai tuns-o,ca parca e prea uniform parul in tot capul? A mea cred ca are vreo 3-4 lungimi diferite de par...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Botosel La multi ani pt Alexandra sa cresca mare si frumoasa!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Lora multumesc mult.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, va rog un vot pentru printesa mea, e pe pagina 5,ultima de pe al doilea rand, imbracata in mov, ca o printesa
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=chic+bebe+-+klorane+baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

multumesc mult pt. raspunsuri
asa ma gandeam si eu sa incep cu diversificarea de pe la 5 lunite

Eu va spun de pe acuma sa aveti o noapte linistita si somnic usor la toti bb

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

BOTOSEL, LA MULTI ANI ALEXANDREI!!!!!!!
IONELA,am votat!
Ne bagam la tv...sper sa doarma Vlad noaptea asta, mai ales spre dimineata...
Va si va doresc o seara frumoasa si linistita.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

BOTOSEL, LA MULTI ANI ALEXANDREI!!!!!!!
IONELA,am votat!
Ne bagam la tv...sper sa doarma Vlad noaptea asta, mai ales spre dimineata...
Va si va doresc o seara frumoasa si linistita.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Saru`mana mult fetelor care au votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, va rog un vot pentru printesa mea, e pe pagina 5,ultima de pe al doilea rand, imbracata in mov, ca o printesa
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=chic+bebe+-+klorane+baby

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

am votat dulceata de fetita!!!

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Pupam si noi fetele guralive! Frate abia apuca omu' sa va citeasca dar sa mai si scrie! Nu c-ar fi vreun lucru rau!
Aveam asa multe sa zic, da' am uitat! In ultima vreme simt ca-mi cam mor neuronii, dar sper sa supravietuiesc!
Vad ca discutati despre bebe 2-3! wow! Eu abia ma dezmeticesc cu 1...dar parca o fetita tot as face la un moment dat!

Adelena parca intreba daca noi suntem cu reflux. Da, suntem, si papam Novalac AR. Nu cred ca e ok sa inlocuiesti formula Ar cu cereale pt ca cerealele sunt hiper-calorice si e posibil sa-l cam umfli. Si la bebe mai mare, cerealul se pune doar la masa de seara nu la toate mesele. In rest, nu mai varsam chiar atat de mult, siropuri noi nu luam, am facut tratament pentru hiperaciditate si momentan suntem in pauza sa vedem cum reactioneaza fara.
Cu diversificarea noi am inceput la 3 luni si vreo saptamana, adica acum o saptamana, i-am dat mar, care i-a placut dar l-a balonat ingrozitor si i-a reintors colicii! Oribil. Am incercat sa-l coc, sa-i pun un praf de cereal in el si tot degeaba. Am pus pepene galben si tot degeaba... O sa intram probabil pe ceva legume, trebuie sa ma mai concentrez asupra problemei pentru ca probabil el are un stomacel sensibil....
Nu mai luam nici fier, i-l daduse pediatra pentru hemoglobina 10, de la el varsa foarte mult, ii dadea probabil dureri de burtica si greata in orice cantitate, chiar si 2 picaturi pe zi... Dr ne-a zis sa-i bagam legume cu frunze verzi, piersici, chestii cu fier. Ne-a zis ca avem voie spanac fara probleme, chiar si din conserva cu conditia sa nu contina sare deloc.

Cu tv-ul...stiu ca nu au voie, asa cum zicea si Eveline nu din cauza luminii, noi avem cred ca 3 saptamani de cand n-am mai deschis tv deloc. Asa ca sunt in urma rau cu stirile

Fisticule daca mai primesti urari, iti zic si eu acum la multi ani, sa fii fericita, sanatoasa si tot ce-si doreste sufletelul tau!

La multi ani si multe lunite sarbatoritilor zilei!

Fulguta un de la mine si mult curaj! Creste ea piticania!

Bun venit noilor mamici!

Mari dau si eu 15 kile! Parol, si acum ti le transfer daca vrei! Multa sanatate si micutului Vlad!

Lora vazut bolfosenie in actiune! Geniala! Cam asa face si praslea cu merisorul lui!

mai aveam de spus da' nu mai stiu ce... si prinsesem si eu un moment de nani al piticaniei! Va

Mergi la inceput