Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, voi la cat ati inceput diversificarea?
Eu as astepta pana la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

am vrut si yo sa fac niste poze noi lui fiu'meu si a adormit somnorosul . Incerc dupa ce se trezeste poate-i prind si eu un zambet stirb .

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aici am pus 3 filmulete:
http://family.webshots.com/video/3090164780099413604eOfdSY

Ala de aseara inca n-am reusit sa-l incarc, e cam mare si a dat eroare. O sa mai incerc azi, cand ne intoarcem de la plimbare, ca e tare amuzant cum rade bolfosenia.

Scuze pt. graba, dar vrem sa mai prindem soare-afara. Pupici!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ionela, la 4 luni am inceput, dar a mea mananca doar LP ziua, de aia.

Mihaela, dimineata a mancat mar ras amestecat cu gutuie coapta. La amiaza, vesnicele legume pasate, am trecut si noi la pasat de la zeama clara.

I-as face spanac, dar nu gasesc pe-aici psoaspat. Oare asta la punga, congelat, e bun? Ma cam indoiesc...

Gata, plec.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Fetelor, voi la cat ati inceput diversificarea?
Eu as astepta pana la 4 luni

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Eu la Radu am inceput de vreo 2 zile cu mar ras si e innebunit dupa el. Tare ii mai place

Cred ca maine incerc si supa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

La multe lunite sarbatoritilor de astazi .

Am fost si noi la controlul de 4 luni, avem 5800 grame si 63 cm. Nu a spus nimic de faptul ca nu e garsuta ca la carte, adica dublu fata de nastre (ar fi trebuit sa aiba 6880 grame ) pur si simplu asta eritmul ei, de altfel si eu sunt si am fost tot timpul slaba, la fel si mama mea, asa ca....e clar cum va fi si ea .
Ne-a dat trimitere pt eco sold care trebe facut pana face 5 luni. Pt fetele din Tm, merem ori la dr Boia ori la Medlife (aici avem ceva reducere de 10%). Azi a primit vaccinul acum o supraveghez, prima data nu au fost reactii adverse, sa speram ca nu vor fi nici acum.

Sa aveti o zi frumoasa .

Mamica fericita de Ioana Adelina photoshooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Si eu ii tai unghiutele tot de doua ori pe saptamana. Cresc repede, repede. Noroc ca nu prea se zgarie. Eu le si pilesc putin.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Eu nu pot sa le pilesc, ma enerveaza la culmea. Nici pe ale mele nu le pilesc ca ma zgaraie pe creier. Am sa i le tai mai des, dar oare cu ce sa-i dau acum pe fata, ca parca s-a jucat cu matza asa arata

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Al meu de cate ori se zgarie il sterg cu ser fiziologic si in cateva ore nu se mai vede nimic.

Cristina, mami de bebita David

eu folosesc sudocrem si la iratatii si la zgarieturi si trec f f repede, dar pe fata doar un strat fff subtire

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Buna neata!

Noi am fost ieri la pediatru. Nu am primit vesti prea bune...
Mara a scazut in greutate 150 g in doua zile pentru ca avem o problemuta cu kk. Face diaree . Mi-a prescris ceai de menta (50 ml) in care sa dizolv 1 plic Smecta. La fiecare masa trebuie sa-i dau 1-2 lingurite din amestec.
Dupa ce suge la tzatzic LM trebuie sa-i dau completare LP fara lactoza (Humana folosesc).
Daca pana vineri nu se regleaza cu kk trebuie sa o sun pe pediatra, iar marti mergem din nou sa o cantaresca sa vada daca a luat in greutate (cca. 200 g). In cazul in care nu a luat, facem un set de analize complete sa vedem care-i baiul.
Dupa ce am plecat de la cabinet m-am adancit in ganduri asa de tare, inca era sa dea o masina peste mine. Tot caut explicatii. Ma gandesc sa nu fie de la hormonii care apar in timpul ciclului menstrual. De mancat am mancat cu atentie, nimic sa-i faca rau.

Oramona, imi pare rau pt nodulii de la funduletul Elenei. Incerca un decoct de ceai de galbenele cand ii schimbi scutecelul, prin tamponari usoare. Este si antiinflamator.

uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

offf fulguta, imi pare rau pentru vestile proaste...dar fi optimista..trebuie sa fie bine!!!tinem pumnii

mamy de Darius-Gabriel 27.10.2010

http://picasaweb.google.com/DariusGabriel.AdelinaLavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am vazut filmuletele Lorei, e delicioasa Adelina

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Fetele, v-am spus ca eu ii dau lui Radu Nan AR care e ingrosat cu amidon de porumb. Ce ziceti as putea trece pe Nan 1 ingrosat cu 1-2 linguri de cereale? Ma gandesc ca cerealele sunt mai gustoase si mai diversificate si i-as mai schimba si lui meniul

Mergi la inceput