Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

fetele!

BLACKPANTERRO multumesc de sfat

ORAMONA sa vii cu vesti bune de la doctor!

MARY, Vlad e baiat mare deja si cere tot mai multa atentie. Asa e si Petra. Daca plec de langa ea incepe de multe ori sa protesteze. Uneori ma mai fac ca nu o aud cateva minute ( cam 5-6)si am surpriza ca se linisteste singura...

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

Mihaela, la fel patesc si eu cu Radu. Deja sunt nice misti santajisti. Al meu bazaie, dupa cateva minute se linisteste si daca ma zareste, iar incepe

Am ajuns sa evit sa mai trec prin raza lui ca sa nu ma vada si sa mai pot face si eu cate ceva :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Fulgutaaa pt diaree la bebe eu am folosit cu suuces granule homeopate, se numesc PODOFILUM, acum e problema ca nu stiu unde le gasesti , eu le iau direct de la medicul homeopat.
PLANGEE MIHAIIIIII REVINNNN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Lora,unde pusasi maica filmuletele?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Gata, nitel pupat, alintat si a adormit mai mult de jumatete de ora nu va fi dar barem e liniste.

Va servesc in loc de cafea cu o felie de tort si daca vreti va desfac si o sampanie, ieri a fost ziua mea ...

Deci lamuriti-ma si pe mine cineva cum e cu pozele , unde sunt poze de bebelusi , unde sunt cartile de diversificare, eu am PM activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bunaaaa

Ana, ma inveti, te rog, cum sa pun poze ca sa apara la semnatura doar "poze Raisa" si cand dai click sa se vada pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Doarme minunea mea de o ora ! Si eu ma pregateam sa o scot afara. Cred ca, daca nu se trezeste curand azi sarim plimbarea. Eu am programare la pensat si tratament cosmetic de la 3 asa ca nu prea mai am cand sa o scot la aer.

Petra nu vrea sa stea pe burta decat foate putin si nu lasa capul jos deloc - se uita in jur pana se plictiseste dupa care "bazaie" sa o intorc. De pe spate se intoarce intr-o parte, pune piciorul sa se intoarca pe burta dupa care il trage repede inapoi cand simte "pericolul" Citeam de copii vostri mai mici ca Petra care se intorc deja si stau pe burta.... inca nu ma nelinistesc .

LORA ce aveti azi in meniu. Noi am mancat ieri supa de legume dar nu clara ci cu legume pasate ( 40 ml). Am incercat sa ii dau cu biberonul dar e mare si a vrut cu lingurita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Multumesc Mari si Oramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,ce-o fi cu mesajul anterior?
Ionela ai inteles ceva? Sau iti mai scriu odata?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bunaaaa

Ana, ma inveti, te rog, cum sa pun poze ca sa apara la semnatura doar "poze Raisa" si cand dai click sa se vada pozele?

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

[ url = " http:// adresa link " ] Poze Raisa [ / url ]
fara pauze sau da un replay with quote la mine sau la ana si vezi ca iti apare scris la semnatura noastra

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Mergi la inceput