Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
idalis spune:
tot 8 kg am slabit si eu cu o saptamana inainte de nunta, de nu-mi mai venea rokia si nu ma mai recunostea nasul
. Dar a fost un vis frumos ca am slabit fara sa fac nimic. Am mai slabit asa odata la o deschidere de magazin, tot din cauza oboselii si a stresului... dar acum ma fugaresc kilogramele si se tot prind de mine. Trebuie sa iau atitudine; buna ideea cu aerobicul dar am voie la 3 luni dupa cezariana? Ca la masaje si impachetari m-au trimis acasa ca alaptez si nu am voie .
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
ana_25 spune:
Buna dimineata!
FULGUTA lasa ca o sa ia in greutate cand ii trece burtica.
Multumim pt aprecieri fetele,un
pt fiecate!
Nu mai stiu ca vroiam sa mai zic,ca scartaie d-soara langa mine,cred ca vrea sa faca kk.![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
Mari draga,iti mai dau eu vreo 10 kg daca vrei,sau si 15.....le dau cu drag!![]()
Ma duc sa ma uit si eu prin album,ca nu l-am mai vazut de mult.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
oramona spune:
Fulguta, un
mare pentru Mara. Asa sunt bebelusii, iau in grautate, scad, dar pana la urma va fi bine. Un
si pentru mamica.
Mari si eu iti ofer cu drag cateva kg bune, tot vreo 15.
Bebecris, multumim. Saptamana trecuta avea 6500 g. Nu zici ca sta flamanda toata ziulica. Dar daca ei atat ii trebuie, ce sa-i fac. Si are si scaune dese si moi tot timpul, de cand s-a nascut. Dar de crescut crestte. Acum nu stiu cum as vrea, sa manance mai putin si sa fie asa sau sa pape mult si slabuta 
. M-am cam tampit.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
adelena spune:
IDALIS, si eu tot prin cezariana am nascut, dar ma gandesc sa cer si parerea instructorului asupra exercitiilor ce am voie sa le fac. Oricum, n-o sa ma fortez sa fac exercitii dificile, dar nici asa nu mai pot sta pentru ca desi nu am foarte multe kilograme in plus, simt ca au cam inceput sa mi se lase muschii si pieile![]()
adelena spune:
Eu vreau sa incerc zumba...este o combinatie intre dansurile latino (care mie imi plac foarte mult) si fitness.
Ati mai incercat vreuna?
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 Neata! Mai e cafea si pentru mine? ORAMONA, lasa copila sa doarma. Daca te plictisesti facem schimb, Tudor e treaz de la 6... LORA, nu poti incarca alte filmulete? ca am vazut ceva cu Adelina mancand...e mortala ![]() Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) |
Donna, noroc de tine, ca habar n-aveam ca s-au incarcat! Merci! Si se incarcasera de mai multe ori, se vede de cate ori incercasem...

Incerc acum sa mai pun 3 filmulete.
Fulguta, multa sanatate Marei si sa ia in greutate cat mai bine!
Adelina, plimbare placuta! Poate iesim si noi mai tarziu.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mihaelka77 spune:
fetele!
BLACKPANTERRO multumesc de sfat 
ORAMONA sa vii cu vesti bune de la doctor!
MARY, Vlad e baiat mare deja si cere tot mai multa atentie. Asa e si Petra. Daca plec de langa ea incepe de multe ori sa protesteze. Uneori ma mai fac ca nu o aud cateva minute ( cam 5-6)si am surpriza ca se linisteste singura...![]()
oramona spune:
Mi-a adormit iar pisica. S-a trezit la 10 ca a sunat taticul , a papat, ne-am schimbat, rostogolit, acum am papat iar si am adormit.
Fug si eu la spalat vasele, ca nu stiu cat mai doarme.
Lora, unde vedem filmuletele?
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)