Ingineri fosti, viitori...(35)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Da, am uitat, cred sa scriu si aici, am scris la subictul cu strumfii de varsta lui Razvan. A murit pe 16.03, noaptea, pe la 3.00. S-a stins lin...era epuizata.
Si acum suntem bine, ne revenim dupa toata agitatia cu inmormantarea si praznicul. Merg la biserica cu pomeni si sambata si duminica, iar de florii vom face praznicul.
Sotul meu si cumnatul meu sunt bine, erau si ei epuizati si acum vad si la ei cum privesc spre viitor cu incredere si speranta.
Simt ca fetita vine la momentul potrivit in viata noastra. Sper din suflet sa fie bine si sanatoasa, ca mai nou visez ori socrii, ori fetita, cred ca sunt infricosata de-a dreptul sa nu fie sanatoasa...
Razvan a fost foarte iubaret in perioada asta si l-a pupat si imbratisat pe sot de cateva ori pe zi, asa ca ne-a prins bine...chiar afirm inca odata ca unele lucruri nu se intampla aleatoriu in viata, ci se intampla la momentul potrivit.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 34+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
'Neata!
Elena condoleante - intarziate. Ma bucur ca sunteti bine. Scoateti gandurile negre din cap. Totul este in regula cu copila ta.
Ancuta ce sa zic tu esti eroina mea. Si eu am multe pe cap dar tu parca le pui capac la ale mele plus ca vad in tine pe vechea eu cand asteptam asa de mult un copil si nu venea...Cu incredere iti spun ca asa cum a zis si Elena Dumnezeu le aseaza nu in timpul cand vrem noi ci cand trebuie. Poate tu trebuie sa te linistesti si sa poti sa te bucuri pe deplin de venirea copilului tau fara mii de griji colaterale. si curaj.
Gabi ce faci? Cum e vremea la voi?
cat despre mine in weekend am fost sambata la cumparaturi - deh pregatesc valiza de venit acasa.
Ieri am fost invitata la masa de sotia sefului ca a fost mother's day. M-am simtit excelent la ei mai ales ca au o minune de fetita de 1 an si opt luni.
Azi am examen oral la germala. Scary....
Cam asta este tot.
Pupici!
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Neata, fetelor...
Cristina, halal eroina ti-ai ales si tu, zau asa! Dar.."Viel Gluck An Dir Test Heute" Parca asa se zice.
Elena, ma bucur ca v-ati linistit, asa, cumva. Si nu iti mai face ganduri negre, ca se transmit fetitei din burtica...
Eu nu va mai zic ce fac...numai prostii. Capul face, capul trage. La propriu.
Sa aveti o saptamana buna!
tuinea spune:
Ma Ancuta pai tu esti avansata la germana. Eu sunt la incepatori... M-am uitat pe net ce inseamna si zic Danke schon!
Cat despre eroina lasa ca stiu eu ca eroii sunt facuti din exepriente negative ca in timpuri bune toata lumea stie ce sa faca. Cat despre capul face-capul trage - ce facusi vorba olteanului.
Pupici!
tuinea spune:
Buna dimineata!
Vad ca nimeni pe aici.
Sa va zic ca la testul oral am luat 100% si la cel de auditie 96.4%. Tare fericita. A fost una ieri de m-a calcat pe bataturi nu stiu ce avea ea cu nota mea. Cred ca se asteptase la mai mult si trebuia sa-mi ruineze mie bucuria.
In fine azi este o vreme de cacao. Am fost la sala si sunt ca o musca fara cap.
Azi am de lucru si sper sa finalizez pana la 3 cand am intalnire la banca.
Pupici!
iepumic spune:
Felicitari, Cristina!!! Pai si ziceai ca nu o sa te descurci!! Ce perfectionista esti si tu...
Daca chiar vrei sa stii, facui intoxicatie cu fier ca am luat vreo 10 zile Elevit....in mod normal nu ar fi trebuit sa patesc nimic dar iata ca eu mi-s mai sensibiloasa...asa ca mi-a fost rau 3 zile, ieri n-am venit la munca. Acum sunt mai bine. Sper sa nu raman cu sechele.
Ioana81 spune:
neata!
Elena...condoleante intarziate :(....Dar trebuie sa fii tare pe bebita din burtica. Te-am vazut in poze pe fb....mare mare burtica...o pupam!
Anca....ssssttttt nu mai zice ca arat bine, mai am pana sa arat beton :))...nu are cine sa-mi faca poze, poate ma duci si pe mine la un photoshooting...cum ai facut tu la 30 ani :))...si apoi aratam lumii sa-si dea cu parerea :)). Cat despre cafea....bun rau frappeul ala...poate mai repetam .
Eu sunt bne, Vla e ok...nu mai are cosmaruri noaptea de cand l-a vazut pe tasu, s-a linistit. Viata merge inainte si noi cu cpaul sus odata cu ea!!!!
Va pupam si va uram zile frumoase....si sa vina odata primavara!!!!!!
Ioana si Vladimir
POZE
tuinea spune:
Buna dimineata!
Ma Ancuta era sa zic vorba aceea romaneasca cu toate cele rele...dar numai ca tu esti o frumoasa dar parca se tin scai de tine. Cu sechele nu ramai de la intoxicatia cu fier. Doar urechile o sa le ai mai portocalii un pic o perioada. Cine ti-a recomandat sa iei asa fara analize?
Cat despre perfectionalism: uite cine vorbeste. Stiu 100% ca si tu esti la fel. pe mine m-a durut stomacul de la stres, nu am facut bine nimic toata ziua...Deh parca era primul examen din viata mea.
Ioana pai fugi la shootingul ala ca eu mor de curiozitate. Cum ai gasit-o pe Elena pe FB? Vreau si eu sa vad. Nu de alta dar eu am avut o super huge burta si nu cred ca ma intrece cineva.
Cat despre ce fac eu: nefacute. De dimi la sala. Ma doare un sold(sa spun asa plastic) de nu mai pot. Nu cred ca vrea sa lase sunca sa plece.
Ieri intr-un final am transferat contul de la Belfast aici la alta banca. A fost asa ca taierea cordonului ombilical...
La servici nimic nu merge. Ne cad aparatele pe capete. Numai asa am eu bafta...Cam asta e tot.
Pupici!
iepumic spune:
Hello!
Ioana, facem...si photoshooting, si frappe! Numai sa scap de uratenia asta de proiect & examen de sambata. Bleah, mi-am pierdut rabdarea sa invat formule si alte d-astea...Mie imi plac lucrurile practice, voila!
Cristina, pai nu-ti zisei? "capul face, capul trage". Deci...am luat Elevit de capul meu...in prospect scria ca nu are efecte adverse..e adevarat ca nu se mentiona nimic despre utilizarea lui de catre femei care doar vor sa ramana insarcinate dar nu sunt nici insarcinate si nici nu alapteaza...Era clar ca doza de fier era mare pt o femeie normala dar nu m-am gandit ca in doar 10 zile poate fi de rau. Ei...apropo de ce ziceai tu cu "cate rele toate-n..."...tb sa recunosc ca de data asta mi-am facut-o cu mana mea. Dar sunt puternica, nu ma daram eu asa usor.
Azi am venit ca o cuca la 8 dimi la birou ca sa stau pe la usi vreo 20 de minute, ca n-aveam cartela de acces la mine. N-am plecat inca, mai am o groaza de lucrat la proiect si mai am si ditamai metodologia de invatat pt examenul de sambata. Culmea ca nici n-am apucat bine sa deschid cartile, ca am si gasit hibe in metodologie!! I-am zis lui frate-miu ce am descoperit (ca, deh, el e savantul!) si mi-a dat dreptate. Treaba e asa: metodologia de certificare energetica a cladirilor e o chestie atat de teoretica, incat nu are nici o legatura cu realitatea! Adica toata treaba cu certificarile energetice obligatorii e o masinarie de facut bani, ca acea clasa energetica acordata unei cladiri e departe de a reflecta consumurile energetice reale ale acesteia. In primul rand, metodologia ca atare nu se poate aplica pe situatia reala, ca nu ar mai emite nimeni nici un certificat nici intr-o mie de ani (ca n-ar avea suficiente date despre cladire ca sa calculeze). Deci se fac multe aproximari. In al doilea rand, nu se tine cont (la cladirile existente) de consumurile inregistrate pe contoare, apometre, debitmetre etc. Adica se calcueaza doar consumuri teoretice, pe hartie...care va dati seama ce mult seamana cu cele din realitate. V-am cam zapacit eu cu asta dar mi s-a parut interesant, ca doar suntem inginere .
Va pup. Back 2 munca de jos.
tuinea spune:
'Neata!
Ancuta sper ca dejaq intoxicatia s-a mai ameliorat azi.
Cat despre munca...doamne cum te inteleg...Si eu tot nauca. Ieri am stat toata ziua in laborator. Cand am ajuns acasa eram franta dar tot mi-am gasit timp sa fac ceva pentru Roxy ca deh pentru ea cand nu-si face mama timp. Vroia muzica ei preferata pe noul ei telefon. Si uite asa a trecut ziua.
Examenul acela pe care il dai tu vrea si soata mea sa se inscrie sa fac cursul acela de auditor. Poate din septembrie. Tu zici ca merita? El se cam indoieste asa ca se pare ca nu este obligatoriu sa ai hartoaga aceea ca sa vinzi casa, apartament, etc. Acum sa vedem ca el e mai lenes asa de felul lui. Trebuie sa-l impungi o gramada ca sa faca ceva. Daca mai citeste si postul tau despre hartoage si continut sigur nu-l mai face ca nu suporta chestiile care nu sunt practice.
In fine...sa va zic ca azi aici este innorat. Ieri a fost o zi super frumaoasa cel putin dupa amaiaza. De dimineata am fost la sala si acum sa vedem cu ce incep.
Va pupacesc pe toate!