Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Gata, ne-am imbracat si iesim. Dar va las tema: cum va convingeti/pacaliti copiii sa stea la schimbat de scutec?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Gata, ne-am imbracat si iesim. Dar va las tema: cum va convingeti/pacaliti copiii sa stea la schimbat de scutec?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Nu avem probleme de genul asta. Isi ia singur chiloti cand ii spun. E ceva de genul:
-Ia-ti chiloti ca ai facut shushu mult si trebuie sa te schimb!
Isi ia chilotii
- Acum stai ca bebelusul.
Se aseaza pe spate si ridica cracii in sus.

La caca ma ia de mana si ma duce in baie sa il spal. Apoi isi ia singur chiloti si mi-i da sa-i pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gianina, multumesc mult. M-ai terminat cu timpii aia. Io nici sa numar pina la 120 ca sa fierb un ou moale nu-s in stare daca-ssingura acasa cu maimutica...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Tema

Prin clasa a 4-a am citit Legendele Olimpului si am decis ca atunci cand o sa fiu mare o sa am o fetita pe care o sa o cheme Ariadna. M-am maritat si potentialul tatic al Ariadnei m-a anuntat candid ca e cazul sa-mi iau gandul de la numele asta ca lui nu-i place, dar deloc-deloc. Discutia de atunci a fost una "de pripcipiu", asa ca am mai avut timp sa incerc si alte mijloace de convingere, care s-au dovedit fara succes...In urma acestor negocieri purtate ca sa ne aflam in treaba am decis ca viitoare a nostra fetita se va numi...Alexandra. Indeplinea si conditiile de baza, adica nu suna bizar nici in franceza nici in romana si avea si un sfantulet acolo. Am ramas insarcinata si am aflat ca va fi baiat. Am tot négociât, dar nimic nu ne convenea si ne invarteam in cerc. Va scutesc de detalii, cert e ca la final treceam de la Ioan la Stefan si invers pana m-am gandit eu ca poate e cazul sa nu lasam Alexxxx din mana ca nu se stie ce rezerva viitorul. Acum tot schimbam in fiec saptamana I cu S si cu A. Alex s-a captusit cu numele ca s-a nascut in saptamana in care ni s-a parut noua ca parca Alexandru merge cel mai bine si decizia finala s-a luat cumva intre dilatatie 6 si 10 ca prinsese asa bine anestezia ca nu simteam nici o contractie, asa aveam putere si dispozitie sa mai négociez inca o data. Tot atunci am réglât si detaliu cu Alexandru si Alexandre (am ales cu « e » la final ca era clar ca mic statea printre francezi si sa scape de stresul de a-i tot corecta) si am captusit-o si pe Anastasia cu numele.
Pai da, zicea consortul, rezolvi cu baiatul asta care e pe teava, dar ce ne facem cu fata noastra ? Unde mai gasesti tu un nume care sa meraga asa bine in ambele limbi ca Alexandra ?
Si atunci a aparut ideea salvatoare « Anastasia », nume cu care nu avusesem io cine stie ce feeling-uri inainte, dar care crescuse in ochii mei cand aflasem ca nu-i slav ci grecesc. N-am mai avut timp sa ne razgandim ca s-a dat « alarma rosie »(cum zice acum Alex).
Stiu ca intre cele 2 sarcini am mai avut ceva discutii aiurea cu amici si noi stiam clar ca de e sa mai vina o fetita, Anastasia o sa o cheme. Cand am fost « pe bune » insarcinata speram din tot sufletul sa fie fata ca sa scap de stresul I contra S. Ecograful a zis ca fata e, asa ca eram linistiti de data asta.Cum nasterea no 2 n-a mai fost cu floricele ca la prima (m-au tinut pompierii de povesti si era prea tarziu pentru anestezie), n-am mai avut timp pentru ultima runda de negocieri in cazul in care ar fi fost baiat.

Stiu ca atunci cand spuneam in Ro despre numele asta, membrii mai tineri ai familiei ziceau ca ne batem joc de copil cu numele asta de baba, dar acum vad ca am fost in « tendinte » ca mai sunt ceva Anastasii pe forum si am 2 prietene, care au pus ac nume fetitelor lor.
Noua ne place si zicem ca am ales bine pentru ambii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro, cat de mult imi place numele Anastasia? Atat de mult, incat, daca o sa am vreodata si o fata, Anastasia o s-o cheme!( am si un motiv livresc pentru alegerea asta). Cand am inceput sa citesc pe forum, te-am remarcat din prima, fiindca ghiocica ta se numea astfel si, cand am vazut si ca-i tovarasa de zi cu al meu fiu, am fost cucerita pentru totdeauna!

Mergi la inceput

ANDIARORO, Ariadna e numele care imi place si mie. Si, si eu, cand eram mica mi-am spus ca daca o sa am o fetita o sa o cheme Ariadna.

Am citit doar primul rand. Nici nu stiu ce ai scris in continuare. ma duc sa verific tema...

Mergi la inceput

Si ca sa fie treaba-treaba, in mod clar Ariadna nu isi va face loc intre optiuni si ne gandeam noi imediat cum l-am nascut pe Vladimir ca daca vom avea o fata o va chema Anastasia...

Mergi la inceput

Sunt la momentul aducerii aminte.

GINA(2008) vroiam sa spun ca si eu ma uit zilele astea la Nip Tuck si domnul chirurg estetician Christian imi face cu ochiul...mai mult eu lui:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Mababei, nu degeaba-i Creanga moldovean, se pare ca acolo se petrec cele mai pline de haz intamplari! Desigur, nu-s chiar amuzante pentru protagonistii lor, dar restul populatiei nu-si poate refuza un ras pe cinste.

Sanatate lui Rares. Sper ca pana m-am trezit si eu sa-i urez i-au trecut mucii.

Sympliana, eu am o carte langa salteluta de schimbat si cat mesteresc eu la scutece, domnul se cultiva.

Dyana, nastere fara probleme surioarei si bebe sanatos, mancacios si dormicios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu va astept la cotitura sa punem de un club al mamicilor de A.

Mergi la inceput