Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 7
Gianina34 spune:
timpii astia sunt importanti pt a pastra maximul de vitamine/minerale (ca eu problema asta o am, nu sa manance micsu' niste "furaje")
mai conteaza si de felul/tipul legumelor ca mi s-a intamplat sa le scot usor crocante (de crude ce erau)
noi cum nu mai mancam lapte de la 5 luni (de la 3 la 4 ma mai amageam ca printre vomitaturi mai ramanea si ceva in stomacel) doar cu legumele gatite cat mai "riguros" am reusit sa avem analize satisfacatoare/in limite pt calciu, fier....
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Bianca2503 spune:
La faza cu oalelelele, Vladimir le prefera ochiuri. Initial ii dadeam fiert dar acum nu mai vrea.
I le fac ochiuri la teflon, si ii las galbenusul moale (nu tot, dar putin in mijloc acolo).
L-am invatat sa ia miez de paine sa bage in galbenus si sa bage in gura apoi. El e foarte incantat de operatiune in sine (bine, si oul are alt gust fata de ala fiert) si mananca tot.
Gianina34 spune:
voi incerca si eu ochiurile poate am succesuri
trebuie sa fie tare haioase ochiurile din oua de prepelita
Gianina34 spune:
oare avem voie sa le dau putin mustar?
ma gandesc tot la ouale fierte...
sau poate ceva salata boeuf? oare avem voie?
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Am uitat sa zic. Eu ii dau de gaina. |
mi-am inchipuit, bianca
doar nu se incurca vladimirescu (,) cu o sfrijitanie de ochi din ou de prepelita
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 oare avem voie sa le dau putin mustar? ma gandesc tot la ouale fierte... sau poate ceva salata boeuf? oare avem voie? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
Mustar nu stiu ce sa zic. Dar maioneza...atat timp cat e facuta in casa si e mai light nu trebuie sa fie probleme. Poti incerca cu muraturi (stiu copii care prefera acriturile).
Iar salata de boeuf poti sa o faci cu smantana sau iaurt in loc de maioneza (cred eu, adica eu as manca). Nu trebuie sa fie ceva ciudat.
simplyana_m spune:
Gianina, Luca mananca durham (un fel de shaorma - cumparam de la neshte arabeti) cot la cot cu mine, musca din el ca Vladimir, si ala are si maioneza, pe langa alte sosuri...si n-a avut niciodata nimic. Mustarul nu-i place, ca l-a incercat, dar e innebunit sa ne toarne noua in farfurie, cate juma de tub .
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
Si ca tot veni vorba de ciudatenii culinare si mai sunt si restanta: Luca mananca SARE! Cum vede solnita, innebuneste! Si urla, si se tavaleste, si se loveste, si iar urla...nu putem tine sare pe masa de el, nici cu solnita cu capac, ca o desface si rastoarna: inmoaie degetelul in gura, apoi in sare, apoi in gura, apoi in sare...si n-are si el simt sa-l scuture nitel, ia pe deget o data cam un sfert de lingurita!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Priviti maniere:
http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Ianuarie2011?authkey=Gv1sRgCIfT6uqllNudrwE#5560876107821878082