Ghiocei de Martie-Aprilie***292***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Azi am "vizionat" a doua gradinita de pe lista. Ca suntem in cautare de gradi, nu v-am zis. Este gradinita la care merge David Boss-ul. Si speram sa ma intalnesc cu OLI, ca am fost la pranz sa vorbim si sa vedem. Dar am aflat de la "doamna" ca David e baiat mare si sta la program lung.
Anyway, gradinita mi s-a parut super. Iar doamna mi-a indus asa o stare gen "mi-as lasa copilul aici destul de linistita". Oli daca esti pe receptie, astept niste pareri despre ca tu ai vechime si stii si partile bune, si cele rele. Mie mi s-a parut ok pentru ca imi doresc eu pentru Calin acum: sa se joace cu copiii si sa invete putina germana. Dotarile mi s-au parut ok. Plus ca e aproape de casa.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gina
I-am dat si eu lingurita dar prefera sa manince cu mina
Vitamine nu, nu-i dau; sa speram, insa, ca e o etapa pasagera si ca va trece cit mai pot inca sa fiu zen

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Ina, sigur e o chestie de genul asta. Sa manance cu mana, manierele le invatam mai tarziu. Ramai zen!
Uite aici exemplu de mancat paste
http://picasaweb.google.com/114247635715508132730/CalinDeLa1AnLa2?authkey=Gv1sRgCM6XzOeh25eFLw#5552751067006587698

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Aoileu ce de-a evenimente care mai de care mai frumoase...
So, felictari noilor mamicutze, sa cresteti puiuti sanatosi si voua cat mai mult somn bun !!!

Simply, nu pleca de langa noi tufato, aci e cald si bine, chiar daca e mai rarutz noi tot te iubim...

Ehe, mai vad o tufata inchisa pe balcon, eu am deja 3 experiente de genu`, mi-am pus si o geaca sa nu inghet, are mila ficioru`meu si ma lasa cam 10 minute dupa ce fac cucu-bau pe geam .

Nu vorbesc despre mancare, or sa cada in depresie fetele care au prbl., Stefan mananca serior mai ales dimineata...

Vladimir = Stefan la chip si greutate dar Stefan = Sophia la vorbarie, adica "mama" si multa boloboroseala fara inteles. Felicitari Vladimir, Ianis, Alexandra etc...

La multi ani AYLAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Ina, sigur e o chestie de genul asta. Sa manance cu mana, manierele le invatam mai tarziu. Ramai zen!
Uite aici exemplu de mancat paste
http://picasaweb.google.com/114247635715508132730/CalinDeLa1AnLa2?authkey=Gv1sRgCM6XzOeh25eFLw#5552751067006587698

daca nu isi pune si castronul in cap (asa face Vladimir) nu face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete, am si eu un butoi...nu imi gasesc job!

Mergi la inceput

Fetelor, e clar ca ati observat si voi ce "inghesuiala" faina fu pe aici in vremurile "the list"-urilor.

N-aveti chef sa mai facem ceva asemanator? Chestionare, teme etc etc

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Bianca atunci cand nu iti gasesti job inseamna ca esti supercalificata. Fa-ti tu unul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Offf, mai ca imi vine sa sar si eu in butoi, dar trebuie sa tin steagul sus, nu? Ca isi schimba ILINCA parerea despre mine si imi ia coronita. Acu'lasand gluma la o parte, eu am observat ca sunt cu atat mai depresata cu cat sunt mai obosita. Astazi de exemplu sunt franta, am o stare de greata de dimineata (si nu, nu e cu ochi, ca tocmai ce au plecati vizitatorii) si nu stiu nici cum ma cheama. Si dupa ce azi noapte a facut cum a facut, astazi Ana a dormit fix 40 minute, cat sa atipesc si eu si sa fiu si mai buimaca.

SIMPLY, sunt alaturi de tine, cred ca e grue printre straini, chira ma gandeam la tine zilele astea si te admiram cum rezisti, esti o femeie foarte puternica. Si e ok sa iti fie si lehamite si frica si tot, e perfect ok, pt ca sunt sigura ca vei gasi resursele sa fii din nou ci zambetul pe buze.

BIANCA, mai sa ma depresez si mai rau cand l-am vazut pe Vladimir. Super tare.
Ana nu vorbeste decat cred ca vreo 10-12 cuvinte stalcite (inclusiv pa, da, nu, mami, tati), fara sa le lege. Iar la capitolul jocuri de perspicacitate, nu are pic de rabdare sa ii arat sau sa faca. Sa mai zic ca ea inca nu stie sa bage formele decat dupa ce le incearca in toate gaurile (asta daca are rabdare)?

La mancat suntem si noi in trendul de greva foamei de vreo saptamana, maxim 2-3 lingurite ia si alea cu rugaminti. eu sper sa fie maseaua ultima.

nu mai pot scrie ca trage de mine si ma maraie

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Subscriu!

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Bianca atunci cand nu iti gasesti job inseamna ca esti supercalificata. Fa-ti tu unul!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput