Ghiocei de Martie-Aprilie***292***
Raspunsuri - Pagina 13
Gina2008 spune:
De Calin ce sa mai zic Ilinca. El nici "mama" nu zice. Doar daca are o mare nevoie de satisfacut. Da' de vreo 3 saptamani bodogane altfel. A trecut pana acum prin vreo trei faze. Acum "vorbeste" numai ca nu intelege nimeni ce zice.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
novus spune:
Cativ, eu cum de nu am mobilul tau ?? vroiam sa te sun dar vad ca nu te am in lista
Am vorbit acum la autogara noastra si cica nu sunt curse intre Deva si Arad pt ca sunt multe trenuri asa ca ramane varianta CFR
Cand vii ??
PS- trimite-mi nr tau de tel
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pai Ada v-ati prins voi cum de vorbeste asa mult, nu ?!
novus spune:
Cativ, ai PM cu trenurile disponibile
cativ13 spune:
In loc sa stau sa invat sau macar sa citesc, eu stau de planuri pt dupa examen...of, of!copila mea e in baie cu mama si cere "putza, pata, dintzii"-periuta, pasta de dinti
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Cativ, ai PM cu trenurile disponibile www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cativ13
gata, citit, documentat. acum ramane sa vb si cu restul familiei sa punem la punct detaliile. |
ok, astept detaliile dar vezi sa nu cumva sa credeti ca stati doar vreo ora, da ?!!!
simplyana_m spune:
NOVUS, ce tare e Ada!!! Limbuta ca ma-sa, normal!
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
Daaaa, parca mai nou si-a dat drumul si mai si, zice tot felul de cuvinte care nu le folosim toata ziua : utien, peiete la perete, untu la inauntru, atolo la acolo, dinco la dincolo, iepepe la iepure si are tot felul de intrebari de genu' undi-i badu, undi-i tata
Aaaaa si nu si-a reconsiderat pozitia vis a vis de mine, sunt tot un moni
Dodo-pui spune:
nu-mi dati extemporal ca am uitat deja cine a spus si ce a spus ....
-Am retinut doar ca[b\Annaan[/b] in butoiul cu "depresiuni"
-am citit cat vorbeste Ada
..... atat am retinut
Ehee decand zic ca scrius si eu povestea numelei mele.La primele controle o vazusera baiat si doream sa se numeasca Eduard.Apoi dr s-au hoatarat e fata...am stiut sigur Isabelle(inseamna "Dumnezeu e perfectiunea")dar cum iar fi gresit numele am zis sa-i scriu <a> la sfarsitul numelui.Si doream si un nume de sfantEu as fi dorit Maria dar nu a vrut al meu(e soacra-mea,era mama..)...apoi am hotarat Isabella-Elena
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!