Ian-Feb -Hai Adi, Carmen, Lori, Babyc, Jasmin(169)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHUBULINA, LA MULTI ANI!!!! SA TE BUCURI DE FAMILIE SI SA AI UN AN NUMAI ZIMBET SI CULOARE!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Repejor intru sa raportam,stare generala buna azi este ultima zi cu burtica asa ca am propus sa merg sa mananc ceva cu mama si sa ma mai pozez putin ca de maine voi fi oficial mamica

Cu ajutorul lui Dumnezeu38+ Cea mai de pret ComoaraYannis
AMR 1 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SI... HAI FETELE, VENITI CU BEBEII!!!!! NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!

Fetili care va pricepeti, puneti-le la titlul de capitol pe fetele de azi-miine!!! Sa vada lumea galeria, ca miine parca vad ca la 10 cezarienele sunt gata! Si in loc de Hai! punem Bravo!

Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 36 de saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

HAI BEBYCRY!
HAI BB YANNIS!!!

HAI MIHATP!
HAI BB ILINCA !!!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ana la multi ani fata draga sa fi sanatoasa si sa te bucuri de bogica al tau din plin

tunde ti.am zis de n.spe mii ori ...esti mortala , pe bune nu stiu de unde le scoti , dar esti sufletul forumului aici , ce ne.am face noi fara tine ? multumesc pt motate ...fac cezariana cu rahie.periduala

fetelor va multumesc pt sustinere ...doamne ajuta , noroc ca azi numai stiu ce sa fac mai intai ...am atatea de facut si ma bucur ca ma tine ocupata

sunt prin zona

ps : scot si eu motatele pt toate fetele care urmeaza sa nasca
BAFTA FETELOR , NASTERE USOARA SI FARA DURERI

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele? Eu sunt terminata psihic,am bocit pana acum ! M-am apucat de dimineata sa fac curat in camera la bebe si m-am gandit ca mai am nevoie de un sertar gol ca nu mai aveam loc,asa ca m-am hotarat sa mut niste chestii intr-un sertar pe care nu l-am folosit,era aproape gol.Cand deschid sertarul,sa mi se faca rau si alta nu ! numai mucegai ! L-am chemat pe sot,am dat toata mobila deoparte,ce credeti, o gramada de mucegai pe spatele mobilei si pe perete.Mentionez ca mobila e facuta acum 3 luni,deci e noua, iar casa e construita vara trecuta.Ce sa faci, doi prosti,n-am aerisit suficient camera ,sa ne fie invatatura de minte.Am stat si am frecat la el cu sotul,am inspectat fiecare locusor,am lasa geamurile larg deschise si acum mergem sa cauta dezumidificator si o solutie antimucegai.Va dati seama fetelor daca nu ma gandeam eu la sertar azi?il aduceam pe pitic si dormea in mucegaiul ala ,se imbolnavea mititelul !
deea cuvintele sunt de prisos, condoleante,ai grija de tine.
loutzy ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine.
La multi ani pt proaspata mamica shubulina
tunde crazy woman...m-ai facut sa uit de suparare cu 'nasc pt tine' ,foarte tare!

carmen
38+ cu Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

daca e pt mine mesajul..pe 19 merg la echo..si sper ca pe 20 avem cezariana

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Crina si eu de-abia astept sa ne revedem, de data asta toti 6!
Hai ca mai ai asa putin si tu... ai stabilit data???

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Angie +37

bebe jucaus

amr 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

moamaaaa ce de pierderi de dop ! Scot si eu cateva motate inainte sa plec la cumparaturi...mai e si ziua lui tata, trebuie sa ii facem surpriza cu teava sparta...offfff mucegaiul masii...in loc sa stau si eu linistita azi !!!
Hai Lorich
Hai Jasmin
Hai Mihatp
Hai Aditza

Va multumesc pt motatele care le-ati scos pt mine !!! va pe toate si vorbim mai tarziu ! Fug dupa dezumidificatorrrrrrrrrrr

carmen
38+ cu Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

JASMIN, sa nu astepti neparat ruperea apei, ti-am zis ca mie mi-a rupt-o doctorul la dilatatie 7.Eu am ajuns la spital cu contractii la 7 minute si dilatatie 2. Mai ai putin! Hai, curaj si sa vina bebe sanatos!

Miha, mai vrea Ilinca sa stea, mai leneveste putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Carmen, saptamana trecuta am luat din Kaufland o solutie antimucegai buna, cu pompita (ca si la solutiile de spalat geamul). Mai exista Stopmucegai si multe altele care isi fac treaba. Nu permanent, dar....sunt ok. Si ap nostru e constructie noua, e bine izolat si orice facem mai apare pe la colturile exterioare.
Pana te intorci tu de la spital cu bebe, sotul face luna si bec si aeriseste si nici nu se mai simte.

PS. Tu sa nu te apropii de solutia aceea ca e f puternica.

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput