Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

M-am uitat acum, biletul simplu, de adult, este 54 euro (pe disneylandparis.com).

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Iris, foarte utile povestirile tale cu strategia de vizitat Disney din capitolul trecut (sper ca nu te confund). Trebuie sa le recitesc inainte de a pleca.

Ati mancat vreodata la restaurantul lui Ratatouille din WD Studios? Cafes des Stars, sau vechiul nume Rendez-Vous des Stars? Cea mica a mea e innebunita dupa Ratatouille - doarme cu Remi si e jucaria ei preferata. Filmul l-a vazut de nenumarate ori.
M-ar interesa cum e mancarea si daca vine Remi la masa. Daca nu stiti, am sa va povestesc eu. Indiferent cum e mancarea trebuie sa mergem :)

Mai e ceva cu tema Ratatouille? Am vazut ca mai apare si in parada. Altceva mai stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

As fi vrut sa stam la Disneyland, dar mai mergem cu niste prieteni care sunt interesati doar de Paris, nu vor sa vada Disneylandul.
Se pot cumpara bilete de la hotel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

As fi vrut sa stam la Disneyland, dar mai mergem cu niste prieteni care sunt interesati doar de Paris, nu vor sa vada Disneylandul.
Se pot cumpara bilete de la hotel?

M-am facut mare!

De la hotelul la care stai in Paris sau de la hotelul din DL?

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata,

CamiSol, noi vom merge la DL in iulie, 2 adulti si un copil de 5 ani, la hotel Santa Fe si pentru 2 nopti, 3 zile cu mic dejun si bilete de intrare in ambele parcuri am platit 420 euro (a rezervat sotul de pe un site din Anglia, parca), iar pe biletele de avion, Tarom, am platit pentru toti 3, 530 euro cu toate taxele. Nu stiu insa sa-ti spun cam cat o sa cheltuim acolo.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Cami eu am cheltuit anul trecut in jur de 40 mil, in mai, 3 zile, 2 nopti, 2 adulti si 1 copil de 6 ani. Hotel de 4 stele in disney. In banii astia intra tot: avion, cazare, intrari la DL, mancare, cateva mici suveniruri, suc, apa, transport aeroport - DL.
Eu zic ca nu este mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Tocmai am rezervat urmatoarea vacanta la Disneyland, mergem la sfarsit de martie la Newport Bay (Admiral Floor)...de-abia astept sa le spun fetelor! (acum dorm). Vroiam mai tarziu dar am primit o oferta pe care nu am putut sa o refuzam de la agentia de voiaj... deja visez lumea magica cu ochii deschisi(imediat cu ochii inchisi ca merg la culcare) ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Iris bravo. Ce oferta? Buna...buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Micky, noua ni s-a parut buna, desi am avut in trecut si oferte si mai bune... (acum doi ani de Craciun am stat la Santa Fe trei zile, inclusiv mancarea dimineata, la amiaza si seara, pentru € 400,-- pentru intreaga familie) . Acum avem camera de familie(suntem trei adulti si doi copii) si platim la Newport Bay Club pentru trei nopti si patru zile intrarea la parcuri + mic dejun € 650,--, ceea ce mi se pare foarte acceptabil. Noi am mai fost la Newport Bay Club acum 2,5 ani, cu cea mare doar (ca cea mica era in burtica) si ne-a placut.

Mergi la inceput