Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Pt. fetele care au fost deja , cam cat ajunge o vacanta de 3-4 zile la un hotel de 2-3 stele (ex: SantaFe), cu tot cu transport si cheltuieli,macar cu aproximatie, ca sa stiu daca imi bat capul sau nu...
Se merita sa mergi cu masina personala?

Edit : Am uitat sa specific ca suntem 2 adulti si un copil.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami, difera extrem de mult in functie de perioada. Cel mai ieftin este pana in 3 aprilie (sau 2, nu mai stiu exact). In august este extrem de scump. Sunt mai scumpe noptile de cazare din week-end decat in timpul saptamanii. Daca vrei sa afli exact, intra pe site-ul lor si incearca mai multe combinatii. Selecteaza la tara Romania, pentru ca preturile difera in functie de tara.

Noi am platit 530 EUR in martie pt 4 nopti 2 adulti si 2 copii, cu oferta copiii sub 12 ani nu platesc. Asta include cazarea cu mic dejun la Santa Fe si biletele de intrare in parc pt 5 zile.

Estimez ca vom mai cheltui vreo 150 EUR pe zi pentru mancare, pranz si cina, plus apa, fructe de la magazin. Suveniruri nu vrem sa luam, maxim 1 per copil pentru ca nu vrem sa ne umplem casa de lucruri.

Din ce m-am informat eu de 150 EUR/zi putem lua o masa decenta la un restaurant cu bufet "all you can eat" (cam 70 EUR 2 adulti si 2 copii) si o masa mai light, paste, pizza, salate, plus ce mai cheltuim pe apa, fructe, etc. Daca vrei restaurant a la carte, eventual cu o sticla de vin preturile cam trec de 100/masa.

Eu n-am fost, astea sunt estimari de acasa, dupa ce am citit ceva review-uri, imi evaluez bugetul.

Poti sa mananci si fast-food, sandvich-uri, chestii cumparate de la magazin caz in care cred ca un minim de 50 EUR/zi/familie ar fi suficient.

Nu mi se pare justificat sa mergi cu masina decat daca faci o excursie mai lunga in care mai vizitezi si altceva. Altfel iti poti lua bilete din timp la low-cost sau chiar la Tarom, cu 10 luni inainte au pretul minim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Fetelor, ne angajam la DL ?

lavi, am cautat si eu pt martie, dar nu am gasit decat cu 630 euro, 2 adulti plus un copil de 10 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Lavi, multumesc de raspuns.
Dupa un calcul rapid am ajuns la concluzia ca o astfel de excursie m-ar ajunge intre 1500 si 2000 de euro (depinde de ce oferta prind si la avion).
Nu e usor, dar nici imposibil. Tare mult mi-as dori sa ii pot oferi un astfel de cadou baiatului meu .
Sper sa ne auzim cat mai curand!

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Chiar nu stie nimeni de unde se pot lua bilete mai ieftine? Am intrat pe site si m-a luat cu ameteala.100 euro intrarea pt copii intre 3-11 ani?Sper doar ca nu m-am uitat unde trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Micky2007, chiar sunt mititei ai tai, sub 3 ani eu nu i-as duce.

Sa creasca mari si sa va bucurati de ei!

Cele 3 zile ti s-au parut suficiente?

Ba eu i-as duce... prunca mea cea mare a fost prima data la 1 an si 9 luni, a fost o vacanta nemaipomenita, canta si dansa cu Mickey si Donald...cea mica a fost la 11 luni prima data si la fel s-a distrat de minune.... eu zic cel putin 4-5 zile la o vizita, daca se poate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Judecand dupa fii-mea, nici eu n-as duce copilul sub 3 ani la Disney ... Fii-mea nu vazuse prea multe filme Disney pana atunci, plus ca mi se pare obositor. Am vazut destul de multe persoane cu bebelusi, uni nici macar nu mergeau, dar sincer mi s-a parut ca isi chinuie copilul degeaba, ca tot nu ramane cu nimic din vizita aia ...

Din punctul meu de vedere conteaza si distractia de moment a copilului (si a mea) si nu doar distractia de la o varsta cand isi va putea aminti...

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: a fost cineva recent la Davy Crockett? Noi mergem din nou in aprilie sau mai (oricum dupa 6 aprilie cand incepe noul festival, Disney Magical Moments, ca New Generation l-am vazut) si mergem acum in cinci (luam o buni cu noi) iar camere de cinci persoane nu prea sunt usor de gasit... asa ca ne gandeam sau la Davy Crockett sau eventual va fi totusi Santa Fe sau Sequoia Lodge cu doua camere. Ma intreb daca cineva a fost la Davy si care sunt conditiile acolo, citesc povesti contradictorii pe internet (inclusiv referitor la distanta, 5 sau 15 minute cu masina nu e acelasi lucru)...
Nu ma tenteaza Cheyenne din cauza paturilor suprapuse, cred ca fetele mele sunt prea mici pentru ele...

Mergi la inceput

Mai vorbea cineva despre cat de scumpe sunt costumasele pentru copilasi. Noi am cumparat de aici la oferta o rochie de printesa + o papusa cu € 15,--, exact aceeasi calitate a rochitelor din Disneyland care acolo se vindeau intre €50,-- si € 75,--. Sfatul meu, pentru cine merge cu fetite, e sa cumpere din tara de origine o rochita de printesa (sau, cine se pricepe,sa o croiasca) si economiseste astfel bani. De asemenea cine vine cu masina poate sa ia lapte, apa, sucuri, fructe, cas, biscuiti, cappuccino, termos si economiseste astfel bani. In parc mancarea sau e junkfood sau e foarte scumpa (la steak house in Village sau la restaurantele de la hoteluri). Noi preferam sa mancam de amiaza ceva ce am adus de acasa si seara la un restaurant, decat de doua ori la un MCDonalds sau hot dogs sau alte feluri de junkfood. De asemenea fetele mele au voie sa aleaga o data pe zi ceva intr-un magazin, in rest nu intram in magazine (nu suntem acolo pentru shopping). Si vorbind despre shopping, daca va intereseaza, la 5 minute cu masina de Disneyland e la Vallee Village, un Outlet Shopping Center cu zeci de marci renumite si reducerile sunt uneori substantiale (am cumparat bluze Ralph Lauren reduse de la 230 la 30 euro, pentru sotul meu camasi de la McGregor reduse de la 100 euro la 33 euro bucata). Exista autobuze (gratis?) intre Disneyland si La Vallee Village...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noa

Chiar nu stie nimeni de unde se pot lua bilete mai ieftine? Am intrat pe site si m-a luat cu ameteala.100 euro intrarea pt copii intre 3-11 ani?Sper doar ca nu m-am uitat unde trebuie.

M-am facut mare!

Nu cred ca sunt chiar atat (ma refer la biletul pentru o zi si un parc). Oricum sunt foarte scumpe. Adauga drumul Paris - Disneyland. Asta incerc sa explic tuturor care ma intreaba: e mai ieftin sa stai la Disneyland si castigi si timp.

Mergi la inceput