Disneyland Paris -3-
Raspunsuri - Pagina 13
Micky2007 spune:
Jasmine cred ca pretul de 600 euro era pentru Santa Fe. Iris spunea de Newport de 3 stele.
Trebuie sa gasim oferte cum a gasit iris.
Oferta de 2 nopti stai 3, cred ca este pentru luna februarie. Scrie pe site perioadele.
Micky2007 spune:
http://offers.disneylandparis.co.uk/special-offers/extra-day-and-night-free.xhtml
Am gasit perioadele pentru o noapte in plus gratis.
Au in toate lunile.
Iris2002 spune:
Jasmine, pasapoartele se controleaza la check in, la hotel.
Micky, ofertele acestea nu sunt mereu, in decembrie 2010 eu am fost la Sequoia Lodge, 3 nopti si patru zile, doi adulti si doi copilasi, si am platit € 660,--. Si atunci a fost o oferta (30% reducere cred, dar nu mai stiu sigur). Oferta de acum e mai buna pentru ca avem un adult in plus (si la intrari in parcuri si la mic dejun) si hotelul e ceva mai bun, teoretic. Spun teoretic pentru ca nu stiu cum e Admiral`s Floor, stiu ca celelalte camere din Newport Bay Club nu sunt mai grozave decit camerele din Sequoia Lodge, dar sunt super ok, ca si cele de la Sequoia de altfel.
Jasmine spune:
ai dreptate Micky ,normal ca scrie pe site,dar eu nu m-am uitat
eu tot la Santa Fe as vrea
incerc de ieri sa studiez problema asta cu DL dar nu apuc sa stau la calculator mai mult de 5 minute,de cateva ori pe zi;asa ca n-am inteles/retinut mai nimic
intai ar trebui sa gasesc avion la un pret cat mai bun,nu?
Iris,deci putem sa uitam oferta aia misto,ca nu avem cum sa ne lipim si noi de ea
Micky2007 spune:
Da jasmin parerea mea este ca trebuie cautat intai un zbor ieftin, apoi cazare. Eu anul trecut am gasit o super oferta la Wizzair in martie (500 ron 3 persoane, dus-intors) si asa am hotarat sa mergem.
danamiha spune:
Micky, eu am facut zeci de simulari, greu de decis...ar trebui sa te angajam pe tine sa ni le faci
Eu iubesc caldura, pe frigul asta, sincer nici gratis nu as merge, probabil asa o fi cand imbatranesti, conteaza confortul.
Jasmine spune:
vad ca la BlueAir e pret bun daca plecam martea,dar ora de plecare e 14,cu sosire pe Beauvais la ora 16
deci cu transfer autobuz + RER s-a cam dus ziua,care va sa zica nu prea e bine
cele care ati mai fost,ati plecat cu zborul de dimineata,de la 08:30?
Micky2007 spune:
jasmine cred ca zborul de dimineata este cel mai bun. Mai prinzi jumatate de zi la disney.
Anul trecut aveau numai seara la wizzair. Binenteles ca am pierdut ziua.
Jasmine spune:
ultima zi oricum e pierduta,ca plecarea de pe Beauvais e la ora 11 cu Blueair si la 09:30 cu Wizz
dianap1 spune:
Noi plecam de aici cu Blueair dimineata la 8:30 deci castigam jumatate de zi.La plecare insa, asa cum a zis si Jasmine ziua e pierduta, avem avion la 11 de pe Beauvais.