Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

http://www.disneylandparisdirect.com/disneyland-paris-latest-offer.asp
Am gasit si aici oferta cu 50% reducere.
4 zile dureaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Iris nu este vorba de agentii. Pe site-ul oficial Disneyland paris atunci cand selectezi tara...au preturi diferite...si aici vorbesc numai de moneda euro, automat pentru alte monede pretul este altul.
Azi cand am intrat pe site-ul dat de tine era pretul pe care l-ai spus (650 euro), iar pe site-ul Italiei de exemplu era 1000 euro.
Si am introdus aceeasi perioada, hotel, persoane.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009

POZE Disneyland 2010

OK. Poate are de-a face cu numarul de turisti(???) care vin din anumite tari...

Mergi la inceput

Habar nu am.
Acum am cautat pe site-ul de mai sus din Londra, aceeasi perioada, hotel, nr. persoane, 1000 lire. Waw mult.
Deci Iris esti o fericita, ai gasit o oferta super buna. Sa ne povestesti si noua cum a fost. Inclusiv hotelul si camerele.

Mergi la inceput

Burtocika, esti foarte simpatica... noi combinam vizitarea de atractii in frig cu show-urile din Walt Disney Studios (le facem unul dupa altul, Animagique, Stitch Live! si Disney Playhouse (Sau Mickey Mouse and friends?)... ultimele trei le vedeam unul dupa altul (fugeam de la un show la altul) si asa ne incalzeam...

Micky, hotelul e OK, am mai fost acolo... sunt curioasa si eu de Admiral Floor, daca e ceva mai special....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Iris,nu e vorba de agentiile romanesti
pe site-ul disney pretul difera in functie de tara pe care o selectezi si mie asta mi se pare ciudat,ca sa nu zic altfel

Micky2007,si daca gasim astfel de oferte valabile pt Olanda sau pt alta tara....ce putem face?
putem sa comandam biletele pe site,sa le platim,sa le printam si sa ne ducem pur si simplu la DL?
merge asa?

eu nu ma pricep deloc dar ma bag in vorba ,chiar ma intereseaza subiectul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Habar nu am.
Acum am cautat pe site-ul de mai sus din Londra, aceeasi perioada, hotel, nr. persoane, 1000 lire. Waw mult.
Deci Iris esti o fericita, ai gasit o oferta super buna. Sa ne povestesti si noua cum a fost. Inclusiv hotelul si camerele.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009

POZE Disneyland 2010

Intr-adevar, vad si eu, diferenta de pret e enorma.

Mergi la inceput

Jasmine eu nu pot sa vorbesc ca pana acum nu am luat de pe site-ul lor. Eu am stat la Dream Castle si am luat direct de la ei.
Poate fetele care au incercat o alta tara, cu alta oferta mai buna, ne pot spune si noua.
Si eu sunt fan DL.
Mai studiam. Este pacat sa dam sute de euro in plus, cand putem lua mai ieftin.

Mergi la inceput

Iris atunci cand ai facut rezervarea te-a intrebat de tara, sau adresa, sau ceva sa arate ca esti din Olanda? Sau putem cumpara si noi de pe site-ul asta? Sau poate conteaza cardul cu care ai platit?
Ma gandeam si eu ca poti sa ne mai spui de asemenea oferte si putem lua si noi mai ieftin.

Mergi la inceput

Micky, da, am dat adresa noastra, evident, numele adultilor si datele de nastere ale copiilor. Cardul cu care am platit e un mastercard, nu cred ca asta conteaza (dar adevarul e ca habar nu am).
Sigur ca va dau de stire daca mai sunt oferte, nu sunt insa chiar toate pe e-mail...adica acum doi ani cand am avut oferta super a fost ceva de genul "oferta de noapte" adica la ora 8 seara sa fii la agentie (care e la coltul strazii, deci nu e o problema) si pana la 12 seara sa decizi daca iei sau nu oferta. Deci acolo trebuia sa fii prezent la agentie.
Nu stiu cum e sa cumperi de pe site olandez de turism locuind in Romania. (sau daca e posibil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

numele adultilor si datele de nastere ale copiilor le completam si noi,dar cu adresa...nu stiu,poate merge o adresa oarecare din Olanda,strada X nr Y,ceva de genul asta (gasim adresa unui magazin )

si la intrarea in DL controleaza aia pasapoartele/buletinele sa verifice numele?sau si numele si toate celelalte date?

eu n-am avut timp sa citesc chiar tot ce s-a scris la subiectul asta dar sigur spuneau niste fete ca au platit 500-6oo de euro pt 2 adulti si un copil

vad ca acum se vorbeste deja de 1000 de euro...cum vine asta?

stie cineva care e treaba cu ofertele gen ''stai 3 nopti platesti doar 2''?
ofertele astea apar aleatoriu sau se stie cam in ce perioade sunt?

Mergi la inceput