Disneyland Paris -3-

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Micky, ok, pricep, deci pentru Romania e mai scump. Pacat!

Ca sa vezi ce schimbatoare e vremea, eu am fost anul trecut la sfarsit de aprilie si am avut vreme super: soare, cred cam 22 grade, si nici un nor pe cer.

Ofertele le primesc pe e-mail de la agentia de voiaj pe care o folosim uneori, ca suntem inscrisi la ei ca fani Disneyland. oferta aceasta o primisera si toti colegii mei de la serviciu, asa ca nu fac parte dintr-un club exclusivist...(as vrea eu). Trebuie sa spun ca sunt o firma foarte serioasa, am fost cu ei si in excursii prin jungle, inainte sa avem copiii. De fiecare data ne sunau la cateva zile dupa venirea acasa sa ne intrebe daca am fost multumiti, primim cadouase pentru copilasi (in Disneyland putem ridica de la sediul lor acolo un pachetel cu jocuri pentru fiecare copil) si au in general atentie pentru clienti.

Inca o tactica de-a noastra, dar probabil nerentabila daca vii din Romania cu avionul, e sa plecam de acasa cu o zi mai devreme, dormim la un hotel cam la 15 km de Disneyland o noapte, si din prima zi cu bilete suntem la ora 8 deja la poarta parcului. (masina si bagajele le lasam la hotel, camera primim de obicei dupa-amiaza). In felul acesta patru zile intrare la parcuri inseamna efectiv 4 zile de distractii (ultima zi plecam ceva mai devreme spre casa, dar tot mai facem turul distractiilor preferate si mai vedem cateva show-uri in Walt Disney Studios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu as vrea sa merg la DL,probabil prin mai,inca n-am intrat pe site-ul lor sa vad ce si cum,dar mi-a atras atentia ce ziceti voi aici

cum adica pt Romania e mai scump?de ce?
pt polonezi e un pret,pt chinezi altul si tot asa?

si daca e asa,cine ma impiedica sa selectez ca tara Franta?
ce probleme pot sa apara?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianap1

In mai??Cu asa geci groase si asa frig?
Aoleu, inseamna ca noi vom ingheta la inceputul lui martie:(

Nu vei ingheta, noi am fost de doua ori in decembrie (cu zapada si temperaturi sub 0) si nu am inghetat. Dar trebuie sa va imbracati bine, eu mi-as lua si termos cu mine (imi iau de fiecare data) si dimineata il umpli cu apa fierbinte de la hotel(poti cere in fiecare hotel fierbator de apa, e gratis, ti-l aduc in camera), plicutele de ceai si pahare de plastic cu voi(sau cappuccino, sau ciocolata calda, dupa gust) si nici nu simti frigul.... iar daca mergi cu copilasi in carucior e bine sa iei o paturica pentru ei.
Noi ne imbracam in straturi si tot dam jos de-a lungul zilei (geaca, sacou, pullover, bluza, maieu)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Iris acum am vazut ca tu esti din Olanda. Si nu intelegeam de ce numai pentru mama ai luat bilet. Frumoasa tara....mica dar superba. Cred ca la Haga am vazut acel pasaj suprateran (daca nu ma insel), pe unde circula tramvaiul, printre blocuri. M-au impresionat casele care nu aveau perdele si se vede in interior. Cred ca m-as muta acolo. Lumea civilizata si buna.
Hai ca deviez de la subiect.
Poti sa imi dai si mie pe pm numele agentiei poate are si in engleza. Si gasesc si eu oferte bune. Nu numai aici. Poate si in alte parti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

si eu as vrea sa merg la DL,probabil prin mai,inca n-am intrat pe site-ul lor sa vad ce si cum,dar mi-a atras atentia ce ziceti voi aici

cum adica pt Romania e mai scump?de ce?
pt polonezi e un pret,pt chinezi altul si tot asa?

si daca e asa,cine ma impiedica sa selectez ca tara Franta?
ce probleme pot sa apara?

Nu cred ca problema e ca francezii vand romanilor mai scump, ci ca agentiile romanesti de voiaj vand romanilor mai scump...sau poate ma insel si e altceva la mijloc...
Mai e posibil, ma gandesc, ca agentiile din alte tari (de exemplu Olanda) sa rezerve dinainte foarte multe locuri(stiind ca vor avea clienti oricum), si datorita acestui lucru sa primeasca reduceri mari.

Sau poate la preturile voastre era inclusiv transportul? La mine nu e, pentru ca cel mai avantajos pentru noi e sa mergem cu masina.

Mergi la inceput

Jasmin nu cred ca este nicio problema. S-a mai discutat aici ca difera preturile de la o tara la alta. De exemplu oferta asta de care spune Iris cu reducere de 50% nu este decat in Olanda. Adica daca selectezi Olanda. Am verificat si in Italia si in alte tari si nu am mai gasit aceeasi oferta.

De asta am rugat fetele sau cine gaseste super oferte ca asta sa ne spuna si noua.
Eu imi pun intrebarea daca gasim asemenea oferte si in iunie, iulie, august. Cu toate ca imi imaginez ca este foarte foarte aglomerat. Mai ales ca si copiii francezi iau vacanta pe 2 iulie.
In martie pot sa spun ca este foarte bine. In week-end mai tot timpul este aglomerat, chiar nu este indicat de mers.

Mergi la inceput

Agentia noastra e Oad Reizen.

http://reizen.oad.nl/?ecmp=50_AL_B_OadReizen&tfulabel=30007-4F85CF7F-0FD7-449C-A672-8ED57D5F2790S5085376704

Pentru oferta noastra insa e valabil site-ul dintr-un mesaj anterior.(oferta care dureaza pana maine).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

Iris acum am vazut ca tu esti din Olanda. Si nu intelegeam de ce numai pentru mama ai luat bilet. Frumoasa tara....mica dar superba. Cred ca la Haga am vazut acel pasaj suprateran (daca nu ma insel), pe unde circula tramvaiul, printre blocuri. M-au impresionat casele care nu aveau perdele si se vede in interior. Cred ca m-as muta acolo. Lumea civilizata si buna.
Hai ca deviez de la subiect.
Poti sa imi dai si mie pe pm numele agentiei poate are si in engleza. Si gasesc si eu oferte bune. Nu numai aici. Poate si in alte parti.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian - 4 mai 2009

POZE Disneyland 2010

Off topic

Ma bucur ca ti-a placut Olanda!!! Asa e, aici e pasajul, in centru.

Mergi la inceput

Iris nu este vorba de agentii. Pe site-ul oficial Disneyland paris atunci cand selectezi tara...au preturi diferite...si aici vorbesc numai de moneda euro, automat pentru alte monede pretul este altul.
Azi cand am intrat pe site-ul dat de tine era pretul pe care l-ai spus (650 euro), iar pe site-ul Italiei de exemplu era 1000 euro.
Si am introdus aceeasi perioada, hotel, persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am inteles cum e cu agentia si oferta ... Pacat, ma si vedeam dand o fuga la Disney !

Cu frigul ... e asa si asa. Noi am fost in jur de 1 decembrie si erau putin sub zero grade, a si nins intr-o zi, dar am inghetat de ne-am kkt pe noi (scuzati expresia, dar si acum ma ia cu frig cand imi aduc aminte). M-am jurat ca nu mai merg iarna la Disney ! Noi intram la 10 in parc si plecam pe la 8 seara, inghetati bocna ! Noi ca noi, ca mai mergeam, dar fii-mea in carucior era mai tot timpul bosumflata. Toate cozile sunt in aer liber (chiar daca acoperite, ca sa nu te ploua, tot suiera vantul si intra frigul pe sub copertina), majoritatea distractiilor in care ne-am dat noi (carusel, Dumbo etc.) sunt in aer liber si e frig, Adventureland si Discoveryland sunt alunecoase si parca n-are nici un farmec sa vezi corabiile piratilor acoperite de zapada (plus ca o parte erau inchise din cauza poleiului si zapezii) ...
Este intr-adevar magia Craciunului, beculete, luminite etc., dar e FRIG !

13+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput