Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 3
xela_07 spune:
Dece/Mire - scuze ca vorbesc de fondante, astept rosiile
In alta ordine de idei vreau si eu o crema. Dece/Simply multumim mult .
xela_07 spune:
Am calcat un munte de rufe ...
Si ptr ca a fost mama la mine, stateam si ma gandeam cat calcam ca sunt ceea ce sunt datorita ei. Adica m-a crescut si ea cum a putut ca nu avea nici de unele dar ne-a iubit asa de mult. Si nu ma refer ca-mi spunea ca ma iubeste, abia acum mai nou imi spune. Erau alte timpuri atunci, dar ... imi aduc aminte cum statea verile noaptea cand era cald si-mi facea vant cu un carton sa pot sa dorm bine. Of of ... ce responsabilitate mare avem sa crestem frumos copiii astia. Sper sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc si eu macar cat a facut-o ea.
Aberez si eu ...
xela_07 spune:
Ruxita-eu le fac pe toate cu el printre piciorele mele, mai in brate, mai cu o jucarie, mai cu acces la sertare ...
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Am calcat un munte de rufe ... Si ptr ca a fost mama la mine, stateam si ma gandeam cat calcam ca sunt ceea ce sunt datorita ei. Adica m-a crescut si ea cum a putut ca nu avea nici de unele dar ne-a iubit asa de mult. Si nu ma refer ca-mi spunea ca ma iubeste, abia acum mai nou imi spune. Erau alte timpuri atunci, dar ... imi aduc aminte cum statea verile noaptea cand era cald si-mi facea vant cu un carton sa pot sa dorm bine. Of of ... ce responsabilitate mare avem sa crestem frumos copiii astia. Sper sa-mi ajute Dumnezeu sa reusesc si eu macar cat a facut-o ea. Aberez si eu ... |
Mamei tale i-ai raratat randurile astea? Ca suna asa de frumos si emotionant!
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
am trimis eu pm la simpli...ea intra mai mult seara...am rugat-o de 13 buc....asa ca cine mai doreste..cine mai pofteste...sa zik acu....sau....sa taca pe vecie :))....sa vad ce zice ea cum facem cu banii etc.... teoretic si practic....vor ajunge la mine daca reusim tranzactia si apoi...ne gasim noi prin tzara, nu? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece, in cele 13 bucati intra cele 4 ale mele? daca da, saru'mana! Daca nu, ii dai te rog inca un PM?
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Ruxita-eu le fac pe toate cu el printre piciorele mele, mai in brate, mai cu o jucarie, mai cu acces la sertare ... |
Sincer, nici eu nu inteleg cum reusesti. Ma alaturi Ruxitei.
Si tu, si toate celelalte care gospodarescu cu pufuletii printre ele.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
bubu_bu spune:
buna ziua fetele!serviti repede o cafea cu lapte???
scuzati-ma ca intru asa pe de fuga(super butoi)....o intrebare am si eu la voi....trimite-ti si la mine la resita o crema va rog frumos?....daca nu deranjez bineinteles ca e cam nasol cu posta la mine...poate un curier.....si daca se poate imi trim . un pm cu nr de tel sa putem pune la punct detaliile.....daca nu e ok pentru cine se ocupa de creme nu e nici o suparare nu vreau sa va dau de lucru ca stiu cum e cu timpul pretios cu bebe mic
miremia spune:
Xela da, da...seamana f tare.
Haircut sa-mi zici si mie pls cat te costa si unde il faci.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
xela_07 spune:
tomaca - nu i le-am spus chiar pe sleau cu toate ca ar trebui, ar fi foarte fericita. Cand ma lauda ii tot spun ca seman cu ea ca a functionat puterea exemplului. Nu stiu de ce e atat de greu sa spunem ceea ce simtim ...
Cu gospodaria, poate tine si de copil ca ma gandesc ca unii sunt mai agitati si chiar nu prea ai ce sa faci. Nu stiu ce sa zic ...
Cum a fost la party in weekend?