Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 2
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Repede intru sa zic ca am vazut comentariile despre crema. Nu-i confirm persoanei respective comanda, asa ca va pica. Astept si eu de la Simply sa nu ma uitati. Cum facem? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un www.adoptaunurs.ro |
am trimis eu pm la simpli...ea intra mai mult seara...am rugat-o de 13 buc....asa ca cine mai doreste..cine mai pofteste...sa zik acu....sau....sa taca pe vecie :))....sa vad ce zice ea cum facem cu banii etc....
teoretic si practic....vor ajunge la mine daca reusim tranzactia si apoi...ne gasim noi prin tzara, nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Dece ti-am trimis PM,as putea sa le trimit prin sora mea care pleaca miercuri si ea vi le trimite voua prin posta(dar citeste pm)...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mergi in viata cu o licarire in ochi, cu un zambet pe fata , si cu un scop maret in inima."
lucia2000 spune:
Fetele eu nu am fost pe faza cu crema.
cat costa si cum se numeste.
Stiu ca ati spus dar nus tiu e unde sa caut.
pufuleti2010 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetele eu nu am fost pe faza cu crema. cat costa si cum se numeste. Stiu ca ati spus dar nus tiu e unde sa caut. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Graphites salbe se numeste, in Ro o gasesti la 100 ron, in UK aprox 5 lire parca spunea Simply. Oricum, mult mai ieftin..
miremia spune:
Me....again.
De foame si eu fetelor, ca-s tovarasa de suferinta cu dece.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Alina_libra spune:
pentru inceput, multumesc mult pentru primire ana_g, lucia2000, miremia, sorina_bz, decenula, lillo, haircut, elefantica, onitza, nyny si ioana_fota
ana_g buna ideea cu hidratarea!Am sa incerc si eu sa ii dau sa bea mai multe lichide. Oricum, rau sigur nu ii face
miremiaintradevar, in cazul tau pare mai complicat. Diana a acceptat de la inceput si biberonul, si ceaiul si apa si LP, chiar daca in timpul asta o alaptam.
sorina_bzEsti in sentimentul pediatrilor Deja ne-au marit doza de vigantol, mai exact am trecut la vigantoletten 1000 si speram sa fie ceva schimbari. Cica urmatoarea evaluare se face la 1 an (mai avem putin).
Multumesc ptr felicitari si sper sa ma mandresc cat mai repede cu aceleasi reusite si la partea de adormit bebe mic si alintat.
decenula asa e, nu toti copii se trezesc noaptea de foame. Am citit undeva ca toti copii se trezesc nopatea dar nu toti reusesc sa se calmeze si sa adoarma singuri inapoi fara ajutor. Diana se mai trezeste cateodata (o aud) dar maraie de 2-3 ori si adoarme la loc.
lillo fontanela Dianei avea 2/2cm la 10 luni si 2 sapt dar alte semne de rahitism nu are (am vb cu pediatra). Asta e si motivul pentru care incerc sa nu ma agit foarte tare
elefantica 10 mesaje zici...s-a notat!
Despre mine.....sunt la primul bebe, am alaptat pana in urma cu o saptamana, de 8 zile tin cura de slabire (disociata) si sper sa mai rezist inca o saptamana!
Referitor la CM, mie mi-a venit cand a implinit Dia 9 luni; dar dupa cum a spus si xela_07, e OK oricum...
onitza buchetelele de conopida crude sau fierte? ca imi place mai mult ideea decat cea cu bucatele de paine.
nyny Merci mult de raspuns. Azi la pranz am incercat si eu sa o pun pe Diana in pat langa mine, cu intuneric in camera si cantece de leagan in surdina. S-a ridicat tacticoasa, amers pana la marginea patului, a coborat, a deschis usa (doar a tras de ea) sia plecat fara sa se uite in urma. Atat de tare m-am distrat, incat nu am mai incercat procedura si am adormit-o tot la TV, in brate. Mai incercam si maine, poate ne iese mai bine.
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Me....again. De foame si eu fetelor, ca-s tovarasa de suferinta cu dece. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Saru'mana de info.
Daca vreau si eu ii trimit pm lui dece?
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
am trimis eu pm la simpli...ea intra mai mult seara...am rugat-o de 13 buc....asa ca cine mai doreste..cine mai pofteste...sa zik acu....sau....sa taca pe vecie :))....sa vad ce zice ea cum facem cu banii etc.... teoretic si practic....vor ajunge la mine daca reusim tranzactia si apoi...ne gasim noi prin tzara, nu? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Eu recap 2 bucati.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
www.adoptaunurs.ro
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Saru'mana de info. Daca vreau si eu ii trimit pm lui dece? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Cred ca da.
Dece?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
xela_07 spune:
haircut - tortul ala arata super . Se aseamana mult cu torturile fondant pe care le-am vazut la Cake boss (Mire, le-ai vazut??).