Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ratusca_mica spune:
Neata!
Fetele, sunt in ceata rau cu crema pt puta, dar eu mi-o doresc tare-tare dar am un defect: nu stiu o boaba germana. Am salvat linkul de pe ebay.de, insa ma uit la el ca mata-n calendar. Se milostiveste careva de mine sa ma ajute sa comand?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea bai, imi tii nora la inchisoare? mi-o si imaginez in pijamaluta dungata... |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
E clar...You are back in bussiness!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
plateea spune:
La noi vad ca a mancat ieri si azi fara probleme cereale cu iaurt. Ce-o fi cu el ![]() |
nu te mai mira atata sa nu il deochi...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
incep copiii nostri sa pape si noi ramanem fixate pe zilele cand ne rugam sa inghita singura lingurita pe care reuseam, mai mult cu forta, sa le-o bagam in gura...
ziceti si voi: bravo, mami... da-i inainte si gata!
ca nu se stie cat ii tine, pana apare iar vreun dinte sau altceva sau Doamne feri iarasi muci sau febra si iar o luam de la capat cu nemancatul si lapte cat cuprinde..
of, of, mai, mai...
v-am zis ca al meu are 3 zile consecuiv de cand baga cate 2 iaurturi din alea mici cu branzica, nu? plus restul...
in special seara.. baga in el zici ca n-a mancat nik toata ziulica. oare exista posibilitatea sa fi mostenit de la noi 2 chestia asta???
hmmm...
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
sau o sa fii doar un alt MF care le stie el cel mai bine pe toate si o sa te injure mamicile pe forum ![]() |
errr... da! cred ca asta e varianta castigatoare...
puteai si tu macar sa ma minti frumos...
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
ahaaa... de parca ar incepe si s-ar termina cu mine lumea asta!
dar daca n-ai vise, sperante, pareri, cu ce mai ramai?
gata cu spam-ul, ma bag la invatat ca oftalmo nu se invata singura...
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
eu le fac cu iaurt...si lapte...iaurtul le face f f fragede...mie imi plac cele f f subtiri care sa se toapeasca in gura ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
si nu detaliezi si pentru noi astea mai putin pricipite retata ta de clatite
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Mamica mandra de odorul ei
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Lillo, sa-ti fie de bine cafelutza, mami... Nush ce vb tu acolo, de plictisit...pe mine sigur nu... Sincer..si eu eram cam tematoare cu privire la achizitiile domnishoarei mele mici...stiu ca nu e recomandat sa faci comparatie intre copii...dar...eu nu ma pot opri...Diana a fost mult mai precoce dpdv al limbajului, decat iris. In schimb iris o ia la partea motorie...e o mica maimutzica...de la 7 luni ne alearga, s-o tzinem de manutze, sa mearga...nimic n-o incanta mai tare! Se urca pe toate cele, escaladeaza perne, cutii, paturi.Ba, deunazi, am gasit-o (era in patutz) cu un picior pe noptiera (e langa patutz noptiera), jumatate aplecata in afara, peste gratii...sa ajunga la niste creme. Mi-a stat inima, nu alta. ![]() De curand a inceput si ea sa faca "salut" cu manutza, bravo, cioc-cioc, intinde manutzele sa ne jucam cirip-cirip, arata ochii animalutzelor de plush, schitzeaza miscari de dans din funduletz, ne arata cum face ea nani pe pernutza ei, si spune "aaaa"... Cu vorbitul...in afara de ta-ta si un...mamammm, bebelusheasca curata: ba-ba, bu-bu, pa-pa... Dar e dragalasha asa cum este, este a mea, si as tine-o asa cat mai mult, bebe scump, si frumos mirositor, si balos, si lipicios... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
lillo si sorina
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui plateea
ce nu-ti doresti tu imi doresti mie, nu?? hmmm ![]() ![]() ![]() neata fetele... va servesc cu covrigi cu cola? mic-dejunul meu preferat? azi- noapte am dormit...6 ore fara sa ma trezesc! chestie care nu mi s-a mai intamplat... de cand eram gravida! ![]() ma simt deja vinovata. sau nu... ![]() ![]() ![]() pana la urma am ajuns eu la concluzia ca tre sa vad partea plina a paharului si sa fac limonada din lamaile de mi le-a dat natura... am si eu parte de timp liber si eu bocesc dupa copil. care de altfel e bine mersi. deeeci... azi ma plimb si fac shoping si uit sa mai ajung acasa, iar pe maine mi-a promis lorex o intalneala... cine mai doreste, cine mai pofteste??? ![]() ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
ooo...felicitari pentru cele 6 ore dormite neintrerup
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Neata! Fetele, sunt in ceata rau cu crema pt puta, dar eu mi-o doresc tare-tare dar am un defect: nu stiu o boaba germana. Am salvat linkul de pe ebay.de, insa ma uit la el ca mata-n calendar. Se milostiveste careva de mine sa ma ajute sa comand? ![]() Ratusca mami de Imparat (2010) |
Idem si eu.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
www.adoptaunurs.ro
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
![]() ![]() ![]() Ce sa mai comentam, eu m-am dus pentru Papanicolau ca mi-e tare frica de cancerul de col pt ca la mine in familie am tot avut episoade de cancer la veri/verisoare si acum cu 2 copii mici chiar imi doresc rau de tot sa traiesc cat mai mult, macar sa poata se se decurce singuri cat de cat. Oricum ideea e ca eu m-am dus cu o treaba si el s-a intins la discutii cum face de obicei aiurea in tramvai. In timpul sarcinii mergeam cu al meu mereu si ii lasam pe ei sa "dezbata". Asta e ... sa iau rezultatul si sper sa nu mai am treaba cu el pana la anu' AM ZIS ![]() |
asa sa dea DD ...sa nu mai ai treaba cu el pana la anu' la urmatorul papanicolau care o sa iasa si ala bine ....
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](plang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui elefantica
si nu detaliezi si pentru noi astea mai putin pricipite retata ta de clatite ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica mandra de odorul ei |
in general orice aluat care se face cu iaurt iese muuuult mai fraged.
pai io fac asa...desi mi-e greu sa spun cantitati , la mine fct ochiul...
2 oua....o cana iaurt....completare juma de cana...apa..lapte...( daca se pune doar iaurt....se risca sa se rupa de la fragezime) si faina cat cuprinde ( nu va mai fi f lichid ca la cele cu lapte)....putin ulei...zahar nu pun.
poate una se rupe....dar in general ies bestiale...si dupa ce se racesc...nu se intaresc ca cele cu lapte.
mie imi plac umplute si cu mar( fc ca pt placinta...calit cu zahar), am fc si cu....fineti...apoi feliutze de banane si nuca...
![](pofticios.gif)
cu carne...ca pt musaca sau paste...cu zacusca si date la cuptor...ehe..ce vremuri
n-am mai fc de ceva timp...iar acu....vb mai veche de-a ratustii...crap de foame....
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...