Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile (197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

si apropo de kg un banc pe care tocmai l-am primit:

Un fizician îi spune sotiei sale:
- Draga mea, esti din ce în ce mai atragatoare!
- Aiurezi! Tu nu vezi cât m-am îngrasat?!
- Pai, tocmai! Cu cât crete masa, creste si forta de atractie ...

Seara buna!

Eu sunt fizician! Si mi-a crescut si atractia, de la sarbatori incoace!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Ruxita-eu le fac pe toate cu el printre piciorele mele, mai in brate, mai cu o jucarie, mai cu acces la sertare ...

Idem....mai tragandu-ma de pantaloni, mai ii las laptopul, mai il las sa roada din lumanarile lui favorite (cele mici cu metal pe care mereu alergm sa i le scoatem din gura), il las sa traga de toate cele si sa imprastie ce vrea el in mijlocul casei, intervin in caz de forta majora numai.
Ta-su mereu imi comenteaza ca vai dar ce relaxata sunt cu el, nu stau mereu dupa el si cu gura pe el si ce curajoasa sunt uite copilu s-a cocotzat pe coltzu ala si eu stau asa...relaxata... pai cum puii mei altfel sa supravietuiesc? asta e imi asum o doza de risc , dar Slava Domnului am si copil cuminte.

mai/pedi/epilat: ori il las cu tati acasa ori chem unu din parintii mei sa stea cu el

filme, carti, sex, un pahar de vin si vorba cu tati dupa ce se culca Yannis. La 9:30, maxim 22:30 incercam sa il punem la nani si restu timpului ne ramane noua.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

LEGAT DE CREMA...FETELE CARE ATI STUDIAT MAI BINE PRBOBLEMA HELP

DAU 2 LINK-URI

la nemti si la englezi sunt denumiri diferite...dar la farmacie i-a zis lui simpli ca ar fi aceiasi chestie.

va rog sa va uitati..
http://www.apovia.de/produkte/sortiment/Sonderkategorien/Themenshop/NEU_bei_Apovia/3918261-detail.html;jsessionid=56A4655022E054484C240045C3DAF76C.web2?utm_term=2479892&utm_medium=cpc&utm_source=idealo&utm_campaign=Idealo

si asta din uk

http://www.chemistdirect.co.uk/nelsons-graphites-cream_1_5314.html

daca da si sunteti de acord va rog dati \pm la mine...ca poate imi scapa vreun mesaj...

ratusca 4, tomaca 2, bubu1, ioana fota 1, mire 1, xela 1..parca...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

a doua crema o am si eu, multumesc simpli de info....e f buna! cel putin la noi a functionat..m-am stresat in prima luna sa il fac...de la farmacie mi-a zis ca de 2 ori pe zi...si l-am facut , apoi am rarit la o data pe zi...acum il fac numai dupa baita(de 2-3 ori pe saptamana)si se decaloteaza de tot...la inceput ,daca trageam de putza se vedea cat varful la un ac de gamalie(adica deloc)...nu i-am stans nici scutecul tare...cica ajuta sa se miste liber putza si sa nu faca fimoza...la noi e mai scumpa ...am dat in jur de 6-8 euro pe ea...o am de pe la 7 luni...si inca nu am folosit jumate...tot procesul a durat cam o luna...spor!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:

M-am intors mai devreme de la dr. Numai balarii mi-a zis ...
Fetele care mai alaptati (in afara de ele care a spus mai devreme) v-a venit CM?
Imi spunea ca ar trebui sa vina pe la 4 luni si ca daca nu vine tb investigat, sa faci analize dar ca el imi spune sa stau linistita si cand termin cu alaptatul sa vedem atunci. Si de ce sa il alaptaze atat? Inca vreo 2-3 luni si gata. Ma rog ... dupa cum spuneam balarii .
Ca de ce stau 2 ani acasa, ca o sa am probleme la "centrala" ca e prea mult, ca bla bla bla .

true! numai balarii! Mie dr mi-a zis ca daca alaptez se poate sa nu-mi vina ciclu nici 2 ani daca alaptez atata so...sa nu-l astept. ca se poata sa vina o data o sangerare si apoi nimic
sau ca se poate sa am si ciclu si alaptat, dar cel mai frecvent, el stie varianta fara CM.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

tocmai mi-am dat seama ca am o verisoara farmacista in germania, asta aprpopo de crema....dar nu am tinut legatura cu ea...maica-mea cica e certata cu unchiul meu.....sa nu te oftici?

deja ma simt vinovata.....ca nu am insistat prea mult.......cu decalotatu vreau sa spun.......

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Ma bag si eu la cap CREMA eu am mercurialis Salbe parca??? dela Wala cred...e acasa nu stiu exact. Cutie alb cu dungi subtri visinii. Tata stie germana si nicaieri in prospect nu scrie de fimoza. Pur si simplu are efect si pe asa ceva. E o crema ptr totfelu de dermatite si afectiuni locale ale pielii. Are galbenele si ceva extract de ceapa parca? nici tata nu a stiut exact sa-mi zica ptr ca denumirile ingredientelor active sunt in latina. Important nu e nici producatorul nici numele, nici ambalajul ci ingredientul activ si de regula farmacistii dupa asta cauta. Aici in grecia nu se gasesc aceleasi medicamente ca in Ro. Mi s-a intamplat sa cer ceva si nu au si imediat ma intreaba de ingredientul activ si-mi gasesc alt produs complet diferit ca ambalaj si nume dar cu aceleasi efecte.

si inca ceva care ma roade: Fetele cu Austria! Gmilady si BF ce faceti cu bebeii cand schiati sau mergeti la piscina cu apa calda? luati pe cineva cu voi care are grija de bebe? ca io una cel putin cu schiatu in Austria... sunt la program de la 8 la 16 sau 17 depinde cand inchid astia cablurile....altfel nu renteaza...plang langa partii daca fac altfel.

de Yannis

Mergi la inceput

si mesajul asta e doar ptr:

SPAM! AM FACUT SPAM!!

de Yannis

Mergi la inceput

Si pentru ca ingerul pazitor al capitolelor noastre nu e prin preajma (Miremia) ma duc la nani...

ca sa nu mai zic camaine Yannis ma ia de noua ( la 7 lapte, la 10 fara ceva trezirea)

dormea pe sufletul peu, pan la 12 da mi l-a stricat ta-su la loc ca cik daca el adoarme la 11-12 noi cand mai stam si noi amandoi si cand mai vedem filme? asa ca l-a trezit dimineatza (pe la 9) la somnu de dupa-masa iar l-a trezit si la 22 dormea dus...dar la 10 se trezeste...

Facem si noi 3-4 pasi singuri dar nu mai mult. Timid si nesigur, balambanit si dezechilibrat...oricum nu e un inceput hotarat al mersului ca vad ca uneori nu vrea sa mearga si pace , il pun in 2 labe si el se scurge in fund

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

alexutzzza wb! felicitari ptr primii pasi...mici ...dar sunt primii noi intr-o saptamana am umblat...in prima zi 2-3 pasi, a doua zi 3-4....apoi 11-12....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna noapte

Noi am disparut din peisaj fiindca ne-am facut curaj si am fugit la munte de joi pana aseara. Am cam plecat cu inima stransa , mucisorii inca mai erau dar spre norocul nostru nu s-a agravat situatia ci din contra . Pe drum noroc cu tt, au tinut si de foame si de sete si de alint si de plicti.... greu cu despartitu de ele, nu stiu ce am sa ma fac...
Domnisoara s-a purtat exemplar , fara fitze , maraieli sau alte figuri, ceea ce ne da curaj si pe altadata, doar noaptea ceva foieli ca deh era patul schimbat, si ne-am cam sucit cu mancarea- nu prea mai agreeaza borcanasele ceea ce nu e prea bine pt plecari... dar painea era prietena ei, daca se putea lua si cate trei felii in mana.
In schimb azi a ras tot ce i-am dat de mancare, home made.
Sambata a fost zi mare: am taiat motzul :
am luat la pensiune un apartament cu living si doua dormitoare si am facut acolo party mi s-a parut mai ok pt copii, se puteau misca in voie decat jos in restaurant. Tortul a fost de acolo din Vatra Dornei ca trebuia sa fie proaspat , nu-l puteam lua din Iasi, asa ca a fost un tort obisnuit, diplomat dar foarte bun si cu multe fructe, tot de la cofetarie de acolo am luat tot felul de prajiturele - pricomigdale, ciocolata de casa, minieclere, mai multe, au avut mare succes f bune, si am mai luat si niste preparate din carne si branzeturi si am facut un bufet.
Pe la vreo 5 pm am luat mocutza s-o adorm la 7 sa fie fresh sa inceapa party-ul. Numai bine ce a adormit, mi s-a parut ca aud cum cineva vorbeste tare la telefon si cere cu pompierii si sa vina repede tare; stateam si ma gandeam ca s-o fi intamplat ceva pe la vecini... cand apare sotul in usa si-mi spune CALM sa imbrac fata sa iesim afara...nu pot reda in cuvinte acele momentele... cum cautam tremurand toata pe intuneric hainele fetei , curentul era intrerupt. Reusesc sa-i gasesc geaca, iau caciula nepoatei mele de 10 ani si nu stiu cand am ajuns afara, mirosea a gaz de numai. Se sparse o butelie si era problema mare ca era aproape de centrala si mai erau vreo cateva butelii langa .
Ne suim in masina si ne indepartam de pensiune; mocutza era in picioarele goale, cu caciula n numere mai mare ii tot venea peste ochi, gasesc un pulover de-al meu prin masina si-i infasor picioarele si asteptam cu sufletul la gura ... in pensiune mai erau cam vreo 10 familii cu copii ... Deja ma gandeam la pregateala mea sa nu fie in zadar , sa trebuiasca sa plecam de acolo.
Totul s-a terminat cu bine, au venit nenii pompieri si au rezolvat problema. Noi ne-am mai plimbat cam o ora cu masina sa doarma pui mic.
Pe la 7 am inceput petrecerea, au venit copilasii erau cam vreo 10- unul de 5 luni o fetita de 1,8 ani si restul cam de 4-5 ani era o harmalaie de numai.
A ales : 1 - cartea, 2- rujul, 3- bani. acum ce semnificatii au nu stiu, dar indiferent ce cale va urma imi doresc sa fiu langa ea s-o sprijin in tot ce va dori sa faca in viata.
A trecut asa repede , si cred ca eram inca sub efectul socului de la faza cu butelia, plus emotiile pentru ea ca nici poze nu am apucat eu sa fac, noroc de ceilalti- acum trebuie sa le adun de pe la ei.

Mergi la inceput