Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dar nu-i prea cald pt sacul de dorimit? eu il folosesc pe post de .........saltea

am un sac de la babycomfort care este egal cu o patura dar si unul mai grosut si in functie de asta vad cum il imbrac.odata ce el se simte bine si nu e transpirat nu e agitat este ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Multumesc pt info despre pompe,Corina,Beatrice!
Si eu i-am dat suzeta Sandrei mai ales ca am vazut ca-si baga pumnul in gurita.Este de preferat suzeta(si mai ales cea ortodontica) decat degetul.I-o dau in special noaptea la culcare.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 invelesc Puficele ori in sac dormit de polar/ori le acopar cu o paturica subtire.

Bine ai venit martutza si bebe Claudia! Ce frumos ca doarme mai mult noaptea..

briana2003 bine ai venit si tu si Lucas.

BraveGirl da puate nu tre sa chemi femeia zilnic..pt curatenie,ci o data la doua zile..sau trei.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Sa va mai zic despre noi. Tocmai am iesit dintr-un puseu de crestere puernic, care m-a tinut treaza cateva nopti, efectiv nu am pus geana pe geana, Noah sugea intruna. Acum s-a mai calmat. Am fost vineri la pediattru, Noah a luat in 16 zile de cand l-am scos din maternitate (cu 3450 gr) 1kg, avea vineri 4450 gr si 56 cm, e f lungut. :)
E sanatos, somnoros, suntem bine.

Eu reusesc sa alaptez cu brio, multumesc Domnului.

Revin daca pot, plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Miruna, iti recomand un ceai de lactatie de la Weleda, mi se pare ca e excelent, mai bun decat cel de la Fares, la mine are un mare efect, se umplu sanii de lapte aproape imediat si sunt tari dupa ceai.
http://www.amazon.fr/Weleda-Tisane-allaitement-sachets-60gr/dp/B002YYKJ7Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1294681040&sr=8-1-catcorr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eva, bine ai revenit! Ce mult a luat Noah! Felicitari!
Si mie mi se pare ca s-a pufosit mult Sara.
Corina, de ce ai optat pt moby si nu hoppediz?

Si mai am o intrebare, la ora asta nu-mi functioneaza instinctul, sunt nedormita rau, Sara a stat cu suzeta aproape 3 ore, semi-adormita. Nu e cam mult? Dupa aceea va avea senzatie continua de foame? Nici nu-mi mai dau seama daca a papat pe saturate la ultima masa.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eva, cum "se inteleg" fratiorii?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Crisuletz merci de sfst, eu eram cu intrebarea despre funduletul oparit.

Kokorinusca, cred ca ai vrut sa-mi scri ceva ca am vazut citatul meu cu funduletul oparit dar nu vad si raspunsul.

Bebele meu astazi a avut cel mai groaznic concert. De la ora 14 la ora 19 l-am transferat cand la Buni in brate, cand la mine, cand in patut dar urla de mama focului. Groaznic va spun. A venit sotul cu Debridat, desi astazi la farmacie am mai luat eu si Sab simplex si Bonisan si i-am dat din fiecare astazi si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Syl, si fata mea de la 12 la 18 a avut colici
Imi venea sa plang langa ea! Din pacate nu exista leac pt ei si tot ce avem de facut este sa ne rugam sa treaca perioada asta!
Asa mi- as fi dorit sa am eu in locul ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vasari, am luat moby pt ca cel de la Hoppediz elastic e doar pana la 5-6 kg. asta e pana la 10kg. Daca nu-l gaseam pe asta la targ, luam un hopediz de vara, din ala subtire, ca imi parea mie ca e dintr-un material mai usor. Acum ce sa zic, mie la incaput imi era greu cu cel Hopediz pt ca bebe era micut, fragil si mi se parea ca il chinui pana il bag in el. In schimb in cel elastic era asa usor, se mula f bine si nici nu era tona de material gros pe el. Asta e senzatia mea, dar dc tu te-ai descurcat bine cu el, poti sa incerci unul de vara.
Legat de suzi...eu stiam ca nu o molfaie de foame, ci pt ca ii linisteste suptul. Adica dc ii e foame nu o poti pacali cu suzi. E gresit sa credem ca dc ii dam suzi scapam de o masa pt ca isi potolesc foamea. Scapam de fapt pt ca unii bebei papa asa des si pt a se linisti, nu neaparat ca le e foame. Bebe al meu sta cateodata la san si nu suge..il rontaie intre gingii si dc ii vine laptic se enerveaza. Cd face asa il tin doar la sanul care a fost deja golit...asa nu ii vine prea mult laptic si il si stimuleaza si eu apoi mulg surplusul pt congelator. Mai are nevoie de san si ca sa readoarma cd se trezeste noaptea din diverse motive. Il apuca si in 30 de sec doarme, fara sa suga. Sta cu el in gura si gata. Dar dc incerc sa-l scot, se trezeste instant

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput