Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 24
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Bonjour, Eva ! Superbe pozele, le-am vazut si eu de dimineata ! |
Bonjour, Olga, merci
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui ana_o Amelia, sper sa se rezolve curand problema cu firul! Pissi, Letzy, Beatrice si eu... deci ne crestinam puii in aceeasi zi! Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Si eu, si eu tot pe 26 februarie
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Madalina, exact aceeasi chestie ca tine am patit-o eu azi-noapte cu bebitza. S-a inecat cu lapte regurgitat si statea impietrita, iar eu nu stiam cum sa o bat pe spate s-o fac sa tuseasca mai repede. Si era numai ora 1-2, adica cum e mai bine. N-am mai dormit azi-noapte aproape deloc, desi eram deja zombie...
Mami de Cristiana
EvaF spune:
Noi cred ca il vom boteza la vara in august cand venim in Ro, numai cu parintii mei si nasii, atat. Fara tam-tam.
andreeacc spune:
exercitii ptr bebe
http://gawker.com/5726703/this-baby+swinging-yoga-video-cant-be-real-right
Vasari spune:
Beatrice , am zis de dispozitivul pe care l-a aratat si Dana. Il gasesti pe bebelusul tau .ro.
Olguta, Maria facut vaccinul Pneumo23, echivalentul prevenarului, dar uite ca tot se alege cu ele in continuare. Sarei ii voi face mai devreme, ma gandesc la ce mai aduce surioara de la gradi... Noua pediatra nu vrea sa ne faca Rotarixul odata cu vaccinul de 2 luni, a zis ca a vazut o reactie combinata urata si le face la ceva distanta.
Faina formula de somn, eu nu pot asa, fiecare trage sa ma intorc spre ea, asa ca dorm cu Sara pe mine orientata spre Maria. Dar in general M prefera patutul ei "magic" (il aude uneori cum canta incetisor si o cheama la povesti, cum ii e dor de ea, etc), iar pe Sara o mai asez la ea catodata. Pe la 6 luni visez sa le las si eu pe fete singure in camera.
Inacat, pretul la vaccin e pt o doza, tb sa iei in calcul ca sunt mai multe.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
inacat spune:
Wow! ma luat durerea de stomac urmarind filmuletul.
citat din mesajul lui andreeacc exercitii ptr bebe http://gawker.com/5726703/this-baby+swinging-yoga-video-cant-be-real-right Andreea, mami de baiat si fetita www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
inacat spune:
citat din mesajul lui Vasari Inacat, pretul la vaccin e pt o doza, tb sa iei in calcul ca sunt mai multe. |
Cum adica?
Te referi ca se face o doza la 2, una la 4 luni si ca de fiecare data dai 200 si ceva ron, nu?
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
sugubina spune:
Buna tuturor!
Am fost azi cu ratzele, ne-a dat de facut aerosoli, sirop, vibrocil, romergan.Imi place dr asta k nu a dat antibiotic direct. Maine mergem sa recoltam exudat din nas si gura. Sper sa nu iasa vrun crocobaure.
Evident nu ne-a dacut vaccinu de 2luni.Ele sunt fonfaite, extragem mucii cu batista bb, ies la greu..Sincera sa fiu imi place la nebunie operatia de extragere, in afara de zgomot.
JoAnn succes la examene!
Olgutzika felicitari pt Vladutu cumintel!
Auzi, ieri am fost la dr noastra.Mi-a zis k sterilet merge doar la 1 an jumate de la ceza, ca atunci e refacut uterul..A, si nici pilule nu am voie, nici din cele ce merg cu alaptatu pt ca am istoric de tensiune si tahicardie.Deci contraceptie=prezervativu.
Sapt viit puate merg si la cardiolog sa vedem dc mai mai gaseste cu ceva.
Miru tu ziceai k ai comandat si tu Pufies de la hopasus? Chiar ca super oferta. Data viatoare iau un nr 2 si un nr 3 pt Maruta.
sunset_zuzi Puficile dorm in patucinu lor. Bine, una o noapte, una alta noapte. Ca mai nou in fiecare noapte una doarme cu dady = e mai usor cand se scoala sa latre una decat doo deodata:)
crisuletzul zi mersi ca nu iti sta treaza noaptea! Felicitari. E normal sa fie bb din ce in ce mai activi si sa se scurteze perioadele de somn pe masura ce cresc.
mai citex si revin
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna