Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Hello fetelor!

Inca ne chinuim dupa vaccin. Bebe agitat maxim, si nu prea mananca a dormit toata noaptea cu noi, a tot plangacit... Nu e deloc in apele lui.. E normal? Febra nu a facut, in schimb i s-a umflat piciorusul si nu stiu daca are vreo legatura, dar burtica a luat-o razna, face tot felul de zgomote... Off! Cate vaccine mai sunt??

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

I-ai facut si Rotarix-ul, ca nu mai stiu...Dr mea m-a pus in tema ca s-ar putea sa reactioneze asa cand ii facem acest vaccin (zgomote in burtica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dna Ceainic cu cele doua cescute (Vasari)-mi-a placut asa mult cand te-ai autodenumit astfel!Ne spui si noua despre dispozitivul cu bucatelele?

Zuzi, da bebeilor le plac asa numitele zgomote albe. Eu am lasat acvariul chiar langa patutul lui special pt acest lucru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi
[Intrebare: fetelor unde dorm bebei vostri? mai ales pt cele carora le dorm copii 6-7 ore? mie momentan imi e teama sa o culc noaptea in patut sa nu se inece...mai ales dupa ce a povestit Madalina ma apuca paranoia

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Ilinca doarme in camera ei.Asa a dormit mereu. Insa cateva saptamani, ptr a scapa de grija inecatului, i-am ridicat patutul la un capat.Si o culc cand pe o parte cand pe alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joann, prin carti e scris ca stau prost cu memoria insa eu nu sunt deloc de acord. Iustin dupa ce i-au facut baie in chiuveta si l-au spalat pe fata cu sapun in spital nu a suportat baita. Mi-a luat 2 saptamani sa il obisnuiesc. Emanuel plangea cum intram cu el la pediatra pentru ca era traumatizat de decalotare si de intorsul de pe o parte pe alta pentru consult. Nu ar fi de mirare ca fata sa fie inca suparata din cauza experientei neplacute.

Ratusca ai fost geniala cu "doarme pe unde apuca". Eu il pun pe Iustin pe mobila de la bucatarie cat ii pregatesc biberonul, ca sa nu car bouncer-ul peste tot si mi-a adormit si pe dulap saracul.

Olga, bine ai revenit!

Celestaaaa???

Si eu sunt speriata de sufocatul nocturn. Iustin desi doarme 10 ore legate doarme la el in patut, in propria camera. Il pun in sac de dormit de la Kiabi (nu e foarte gros), nu are aparatori la pat si nici jucarii de plus la nivelul fetei. Dupa ce adoarme il supraveghez 15 minute ca sa nu mai regurgiteze dar el e obisnuit sa doarma numai cu capul intr-o parte asa ca sansele sa se sufoce sunt minime. Ah, si niciodata nu il pun in pat daca nu a scos aerul cum trebuie. Daca nu vrea si nu vrea il pun in bouncer intai, cam 30 min ca sa stea mia ridicat si apoi il mut in pat... adevarata obsesie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Nu facem Rotarix, Luca nu l-a facut, nu il face nici Noah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Danaint, schema obligatorie de vaccinare in Ro http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207 Deci il mai intepi la 4, la 6 si la 12 luni, cand face si ROR-ul. Deci de minim 4 ori daca ai mers pe Infanrix sau de 5 ori daca ai mers pe vaccinul gratuit de la medicul de familie, adica Pentaxim, ca la 6 luni il intepi si impotriva hepatitei iar. Daca mai vrei si din optionale....

Bonjour, Eva ! Superbe pozele, le-am vazut si eu de dimineata !

S-a trezit si copilul meu de foame, dupa ce a dormit 5 ore si douazeci de minute...acum e la mine in brate, vad ca i se inchid ochii iar...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Hello fetelor!

Inca ne chinuim dupa vaccin. Bebe agitat maxim, si nu prea mananca a dormit toata noaptea cu noi, a tot plangacit... Nu e deloc in apele lui.. E normal? Febra nu a facut, in schimb i s-a umflat piciorusul si nu stiu daca are vreo legatura, dar burtica a luat-o razna, face tot felul de zgomote... Off! Cate vaccine mai sunt??

I-ai facut si Rotarix-ul, ca nu mai stiu...Dr mea m-a pus in tema ca s-ar putea sa reactioneze asa cand ii facem acest vaccin (zgomote in burtica)

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Nu, doar Infarix. Acum parca si-a mai revenit, desi ultimul cachi a fost cam apos! Off! Imi e asa mila de el ca se chinuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

Citat:
[Intrebare: fetelor unde dorm bebei vostri? mai ales pt cele carora le dorm copii 6-7 ore? mie momentan imi e teama sa o culc noaptea in patut sa nu se inece...mai ales dupa ce a povestit Madalina ma apuca paranoia

Ilinca doarme in camera ei.Asa a dormit mereu. Insa cateva saptamani, ptr a scapa de grija inecatului, i-am ridicat patutul la un capat.Si o culc cand pe o parte cand pe alta.

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

La fel procedez si eu, numai ca acum am observat ca desi il culc pe o parte, cand mai ma duc la el peste noapte, e cu fata in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

beatrice75, ai grija cu acvariul in camera unde doarme bebe. Nu e recomandat in dormitor nici la adulti. Daca doarme o data pe zi langa acvariu e ok, dar sa nu fie tot timpul. Nu e sanatos.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:

Citat:

La fel procedez si eu, numai ca acum am observat ca desi il culc pe o parte, cand mai ma duc la el peste noapte, e cu fata in sus.

eu am o pernita speciala care nu ii da voie sa se intoarca nici pe spate nici pe burta.

dispozitivul la care face referire Vasari, cred ca este acesta. http://www.amazon.co.uk/Munchkin-Baby-Fresh-Food-Feeder/dp/B000GK5XY2/ref=sr_1_10?s=baby&ie=UTF8&qid=1294843131&sr=1-10

Mergi la inceput