Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
danaint spune:
Ziua doarme unde imi e mie convenabil: in cos, in balansoar, la mine in brate, in pat langa mine, la el in patut. Noaptea incercam politica doar in patut. Am video monitor, si e usa intre camerele noastre care o tinem deschisa- sunt la el in 2 pasi!
simonique spune:
sunset ziua eu il pun in patut la el sa doarma, iar noaptea cu mine in pat, din aceeasi cauza de frica de inecat, mai ales dupa ce am avut cateva experiente neplacute cu asta, inca de la cel mare am ramas cu frica asta si nu mi-a trecut...![]()
Olgutzika spune:
Si mai raspund si eu:
- habar nu am cat mananca si nici nu sunt curioasa sa stiu! Am spus fetele, cata vreme ia in greutate si e multumit, vesel, activ, consider ca se hraneste conform nevoilor lui. Eu ii sunt la dispozitie, chiar daca ii e foame la o ora si jumatate, chiar daca ii e la trei ore. Nu tin minte, de exemplu, la ce ore a mancat ieri, ca nu dau importanta. Tin minte ora ultimei mese, atat!Si nici nu ma uit cat timp suge, suge cat are nevoie, daca da drumul sanului si il refuza, consider ca e gata ![]()
- ziua doarme pe unde apuca, in leagan, pe canapea, in brate, pe covorasul de activitati, in patul mare. Noaptea doarme in pat cu noi, lipit de mine
.
Byeee!
PS Kitty, habar nu am! Chiar asa sa ne iasa prin piele toate urateniile cand suntem la ciclu? Nu stiu ce sa zic! Au dat fetele diverse solutii pentru bubitele, de fel trec de la sine, dar eu as merge pe apa termala si pe cremita aia de SebaMed
Si intreaba pediatrul cand o va vedea pe Eva!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
inacat spune:
Salutare barlog,
Ana_vio multumesc de colacei
.
scuze de incurcatura de la livrare
. Sotul nu era la magazin, colegul lui nu stia despre ce e vorba si la telefon intelegea "covrigei" in loc de colacei
. Bine ca s-a rezolvat. Multumesc si tie si sotului tau pt. efort.
Cu vaccinul m-am lamurit bustean. Probabil ca nici voi nu stiti sa-mi spuneti. Voi suna pediatrul, mai ales ca am auzit si de vaccinul Rotarix. Asta se face tot la 2 luni sau mai tarziu?
Si eu alptez exclusiv la san si nu stiu cat mananca manzul la o masa.
Am avut spaima ca nu am suficient lapte, nici nu aveam cantar performant sa pot face proba suptului, dar sigur la o masa mananca mai mult, la alta mai putin.
Uneori piticul suge 5 min., alteori 20 min., iar ca interval variaza de la 1 h la 3 ore. De obicei imediat dupa ce se trezeste cere san, dar de cateva zile vad ca nu mai face intotdeauna asa. Se trezeste, stam de vorba, plange un pic si apoi i se face foame. Oricum eu ii dau la cerere.
De zambit constient cand ma aude sau ma vede zambeste de pe la 4 spat., iar de gangurit, de fapt de scos niste sunete, a inceput pe la 5 saptamani.
Hai ca m-am intins.
Mami de
ursulet acvatic (26.11.2010)
simonique spune:
crisuletz iti zic din experienta ca e muuuult mai naspa sa nu doarma noaptea decat ziua...e mare chestie sa ai somnul de noapte neintrerupt ca la voi. Oricum e obositor si asa, sa ii tot faci divertisment atatea ore...si totusi...vreau si eu somn noapteaaaa
Legat de bubite stiu si eu de superstitia asta insa eu nu prea cred in astea...mai degraba poate a pus mana murdara pe fatzuca ei sau pupat sau ceva...
Olgutzika ce bine ca ati scapat de vaccin.Sa dea D-zeu sa nu aveti reactii adverse. Deci si voi ati facut pt rotavirus...cred ca il voi face si eu pana la urma...mie imi e frica de reactii adverse, ca am citit pe niste forumuri ca unii bebei au avut diaree dupa vaccin. Oare poate face o forma usoara a bolii dupa vaccin?
Lidia_P spune:
simonique,kamik si sunset_zuzi va spun eu cum sa faceti ca sa aflati cat mananca bebele vostru (pe mine m-a invatat pediatra)
daca aveti cantar acasa inainte sa puneti bebele la san il cantariti cu haine pe el cu pamper, imbracat exact cum il puneti la san, dupa ce a terminat il cantariti din nou....eu am facut acest test si am reusit sa aflu ca puiul meu mananca in jur de 90 mil san
eu eram speriata ca dupa ce manca san nu mai vroia decat 30-50 mil LP si imi era teama ca nu mananca suficient chiar daca al meu mananca la 3-4 ore
sper ca vi-am fost de folos ![]()
simonique spune:
Olgutzika noaptea voi dormiti toti 4 in pat(parca asa am inteles din postul tau)? Adica ma refer dak nu ti-e frica sa nu il loveasca cea mica pe bb cand doarme(banuiesc ca fetita si bb dorm in mijloc)? Si eu m-am gandit la varianta asta si am renuntat...
simonique spune:
Hai ca mai voiam sa intreb ceva
: cat costa Rotarix-ul, stie cineva?Dar Infarix-ul?
crisuletzul spune:
Olgutzika, o dau cu apa termala si ceva crema de la bioderma! Ptobabil se curata si din aceasta cauza face bubitele!
Acum si exagerez.... Deocamdata ma deranjeaza sa vad ca se pune mana pe ea!
Apropo voi i-ati tinut picioarele legate?.....cica pt a nu fi cracanati....
Eu nu am legat-o ci doar am facut exercitii!!!
Olgutzika spune:
Dorm amandoi, de fapt el nici nu s-a trezit de la 12:50...
Inacat, ce intrebai de vaccin?
Simonique, nu stiu sa faca vreo forma usoara a bolii, uite ca o sa ma documentez! Ce mi-a spus pediatra legat de Rotarix a fost ca Vlad va elimina prin kk cateva zile virus ( vaccinul e cu virus viu atenuat viu ), deci sa fiu atenta sa ma spal in mod deosebit pe maini dupa ce il schimb de kk si sa o feresc pe Sof sa intre in contact cu kk-ul lui. Eu una insa nu as stii cum ar arata diareea la sugarul alimentat la san, deci...nu stiu sa iti spun daca va face sau nu. O sa citesc acum putin si o sa iti spun si cum reactioneaza Vladut la vaccin. Si da, dormim toti patru, in ordinea urmatoare
: tati la perete, eu, Vladut si Soful la margine. Vad ca inca nu l-a strivit, sincer mai teama imi e de mine, decat de ea
. Mi-am propus sa ii mut in camera lor simultan, sa vedem cand o fi asta..de Sophie depinde, oricum. Ii povestea mama unei prietene de cum dormim noi si si-a facut femeia aia trei cruci. Grija ei ( care are 81 de ani ) era viata noastra sexuala
. Eniuei, ne e bine asa deocamdata, dar recunosc ca ma gandesc cu un oarecare jind la ziua in care imi voi recastiga teritoriul ![]()
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia