Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Beatrice, eu cand nu o culc in sac, bag marginile paturicii sub saltea. Vad ca voi tot vb de cat trb sa manance bb la o masa. I e departe de cei 180 ml , mananca intre 90 ml si 140 ml.Dar cred ca nu-i motiv de stres dc ia in greutate. Si ma gandesc daca ar manca nu 180 ml ci macar 150 ml la fiecare masa, ea avand 7 mese pe zi, ar insemna 1 litru de lapte.Cf formulei de calcul in functie de greutate, copilul meu ar trebui sa manance doar 750 ml. Pana la ce varsta e valabila formula cu cantitatea de lapte in functie de greutate? Andreea, mami de baiat ![]() ![]() www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Simonique, pediatra mea are contract cu Glaxo ( producatorul Infarixului ) si oferta lor e asta:
- la 2 luni am platit Infanrix Hexa si Rotarix, care impreuna au fost 536 de lei si am primit gratuit Synflorixul
- la 4 luni voi platit Rotarix si Synflorix cu 500 si e gratuit Infanrix IPV+Hib
- la 6 luni platesc Synflorix si am gratuit Infanrix Hexa
- la 12 luni platesc Infanrix Ipv+Hib si am gratuit Synflorix
Stiu ca si Medlife-ul lucra asa prin toamna. Oricum, pentru noi a fost manusa! Poti intra pe site-urile farmaciilor si vezi preturi, compara-le putin , ca sunt diferente.
Kitty, daca iti mai zice cineva sa o legi de picioare, sa ii spui ca o legi, dupa ce se leaga el/ea si sta asa 24 de ore, legat, si intins pe spate. Si daca experienta va fi una buna si va vrea sa repete , o legi si tu pe Eva Mai auzeam ca sa trag de nas copilul, sa aiba nasul drept..Of! Masajul si Vigantol si sa vezi ce picioare lungi, drepte si frumoase o sa aiba Evita
Olga mami de Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
inacat spune:
Olgutzika ma interesa cat costa Infanrixul, dar am aflat ceva preturi:
simonique rotarix -255 ron, infanrix hexa -230 ron (farmaciatei.ro), sau 280 ron la un Helpnet.
Ma interesa daca a fost achizitionat de voi (a fost nevoie de reteta?) sau l-a avut pediatrul?
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
inacat spune:
Pentru bubitele de pe fata mi folosesc apa distilata.
Pediatra mi-a zis si de apa termala de la avent.
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
ratusca83 spune:
tocmai am vb cu o vecina de la mine din bloc, care are un baiat de 2 luni jumatate..era terminata ca bb de cand a facut vaccinul de 2 luni nu mai papa bine....asta s-a intamplat acum sapt...offf..ce efect o avea vaccinul asta..ca asa si la noi..de cand am facut vacinul nu mai papa la fel si cu pofta..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Simonique, uite prospectul de la Rotarix, citeste-l pe tot, mai ales efectele adverse si frecventa aparitiei lor. Diareea e la "frecvente", adica la mai putin de 1 din 10 doze, dar la mai mult de 1 din 100. Citeste, ca te lamureste cu multe
Olga mami de Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o [Pissi, Letzy, Beatrice si eu... deci ne crestinam puii in aceeasi zi! ![]() |
Si noi tot pe 26 facem botezul!
![](punk.gif)
Ioana_Mami spune:
Fetelor ..eu am inceput serviciul de luni...ufff... tare greu...ziua la munca ...pana pe la 18-19 ...apoi iau fata de la mama si ma duc acasa...bine ca e cumintica...
Dimineata ...trezirea ...vine mama ia fata ... eu plec la munca si tot asa...
Nu prea mai am timp sa scriu dar va citesc din umbra!