Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
ratusca83 spune:
si Ana face balonase...si asta destul de des...si mie mi-a spus pediatra ca este norml...
madalina, cat papa Evelina la o masa? si cate mese are?...te intreb pt ca spuneai ca suntem niste fericite ca papa atata...papa 120 ml dar are maxim 6 mese pe zi...mie mi se pare f putin...
azi de ex a avut o zi tare proasta..nu a papat decat cate 90 ml la o masa...
bea si ceiut? eu ii mai dau ..ii dai Lp sau san??
syl spune:
Beatrice, dau Debridat pt colici ca asa am vazut aici ca sunt fete care au reusit asa. Si parca sa zic ca de aseara este mai bine.
I-am dat doar 2,5 ml aseara si astazi 2,5 ml si ii mai dau maine.
kamik spune:
buna....si eu dau debrid. la pui si infacol si tot mai are momente cand il doare burtica.
voi cum stiti cam cat mananca bebe daca alaptati exclusiv la san?(cele care alapteaza) eu de exemplu alaptez exclusiv la san si bebele meu mananca si la 1 ora juma cateodata, nici nu se pune problema de 4 ore dstanta intre mese ca ma dau afara vecinii din cartier.Cateodata mananca 10 min si alte dati sta si o ora la san la o masa.
si bebelel meu face doua luni pe 16 dar inca nu gangureste.scoate asa niste chiote din cand in cand si zambeste din cand in cand...la voi cand au inceput?ma ingrijoreaza putin asta.
va pe toate ana_o ma bucur sa aud de voi ca sunteti bine si inapoi acasica.
de Theodor-Matei
simonique spune:
kamik si eu alaptez exclusiv si habar n-am cat mananca..la fel si la mine uneori mananca si la o ora si la o ora juma si 2, nu e o regula, la fel si cu statul la san, uneori 5 min alteori si 15 min. In principiu dak ia in greutate bine intr-o luna, nu e problema...cik ei mai stau la san si fara sa le fie foame neaparat...ori de sete, ori de alint, ori de somn, ori colici.
danaint spune:
Hello fetelor!
Inca ne chinuim dupa vaccin. Bebe agitat maxim, si nu prea mananca a dormit toata noaptea cu noi, a tot plangacit... Nu e deloc in apele lui.. E normal? Febra nu a facut, in schimb i s-a umflat piciorusul si nu stiu daca are vreo legatura, dar burtica a luat-o razna, face tot felul de zgomote... Off! Cate vaccine mai sunt??
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Hello fetelor! Inca ne chinuim dupa vaccin. Bebe agitat maxim, si nu prea mananca a dormit toata noaptea cu noi, a tot plangacit... Nu e deloc in apele lui.. E normal? Febra nu a facut, in schimb i s-a umflat piciorusul si nu stiu daca are vreo legatura, dar burtica a luat-o razna, face tot felul de zgomote... Off! Cate vaccine mai sunt?? Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
dana ..am mai scris si aseara..asa a facut si Ana dupa vaccin..agitata la maxim si nu mai papa...nu ca acum papa prea mult
sunset_zuzi spune:
simonique,kamik si eu alaptez exclusiv la san si la fel nu stiu cat papa bebe...intervalele dintre mese sunt la fel o ora, o ora si jumatate mai devreme incerc sa nu ii dau decat ff rar ii dau la 45 min noaptea cand nu o scoatem la capat altfel....sta la san de la 5 min la o ora in functie de dorinta ei
Noi cu somnul nu stam atat de bine face figuri mai ales noaptea spre disperarea mea dar asta e ..sper sa treaca si perioada asta si sa ajung ca voi sa dorm 8 ore legat
Intrebare: fetelor unde dorm bebei vostri? mai ales pt cele carora le dorm copii 6-7 ore? mie momentan imi e teama sa o culc noaptea in patut sa nu se inece...mai ales dupa ce a povestit Madalina ma apuca paranoia
Nu stiu cine intreba de feon noi suntem in perioada de prietenie cu el il folosim pe burtica pt colici sau pt fundal cand doarme mandra mea
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
ratusca83 spune:
bebe doarme ziua in patut in camera ei, sau pe unde apuca..la noi in pat....si noaptea doarme in patut in camera noastra...precum am scris noi avem 2 patuturi...toti cei care vin la noi rad cand ne vad cu 2 patuturi in casa...
crisuletzul spune:
Buna barlog! Vad ca pe mine sunteti suparate
Si Eva face balonase si m-am speriat la inceput! In schimb pot sa zic ca doarme toata noaptea (de la 11 la 6 jumate) pe urma de la 7 jumate pana la 12 iar de la 12 pana seara la 11 nu mai doarme
Nu e normal sa nu imi doarma ziua chiar deloc!!! Eu lesin de somn!!! Ea sta efectiv si se uita pe pereti, zambeste " vorbeste" cu jucariile sau cu ce vede ea pe geam sau pe pereti! Ma atentioneaza cand ii este foame si in rest NU DOARME!!!!
Deocamdata ne bucuram ca avem colici cam o data la 3-4 zile! Dar de fiecare data inaibte de masa ii dau INAFACOL! chiar sunt fff multumita de el!
Acum o chestie care tine de superstitie ca mi-a bagat mama in cap... Duminica a venit niste prieteni la noi si "ea" tot imi atingea fata si pana la urma am rugat-o sa paraseasca xamera din cauza ca am vazut-o ca si-a bagat degetul in gura si se pregatea sa o atinga pe Eva!!!! A doua zi fata mi s-a umplut de bubite pe fata! Mama a zis ca femei a foat pe ciclu ai din aceasta cauza Eva e plina de bubite!
Eu cred ca bubitele sunt de la laptele meu gras...
Acum nu stiu.....
Olgutzika spune:
Gata! A plans putintel la intepaturi, si sa mor de i-a pasat vreun pic de mine , numai cu ochii dupa doctorita, vocea si fata ei i-au parut mai linistitoare decat ale mele . A adormit imediar dupa aia, si doarme si acum...Sof imi spunea cand il intepau "Mami, cred ca il doare!" I-am explicat ca il doare numai putin si numai atunci cand ii face tzep in piciorus, si ca o sa ii treaca supararea foarte repede. Asa a si fost, a remarcat si ea asta, sper sa ii mai fi spulberat ei din teama de injectii...
Alina, am facut tot ce se face, de teama ca ii va da sora'sa cu generozitate tot ce va prelua de la gradinita. De cand cu internarea cu Sophie din vara, cand a facut gastroenterita oribila din cauza infectiei cu salmonella ( a facut kk cu sange si a varsat oribil zile la rand...) , am oroare de diaree, stiu cat de repede se poate deshidrata un copil, dar un sugar Nu mai zic de febra si de tot restul, regim si inapetenta si slabiciune! Asa ca de cand cu asta, am zis ca Vladut va fi vaccinat impotriva rotavirusului musai! Macar de virusul sta gastro sa stiu ca am scapat Ati vazut infectia copilasilor din Slobozia cu rotavirus? Luata si taman din spital Iar antipneumococicul exclusiv din cauza sora'sii l-a facut. Va face si ea Prevenar13 in toamna. Poate ar trebui sa te gandesti si tu la Prevenar pentru Maria, la cate episoade urate a avut ea, si cu urechile, si cu plamanii...zic! Iar cu gospodaritul, da-l incolo , e mai frumos sa te joci E urat sa fii adult si sa ai responsabilitati
Gata! Daca toata logoreea de azi se pune la "recapatat vorbele", mai apar
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia