Pepenasi de iulie-august 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna seara mamici!
de azi sunt reduceri de 50% la carrefour, acum am aflat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">kat.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

dar de reducerile prin mall-uri ce stiti? au inceput oare?

--------------------------------------------
Marina20+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sib Xio, e Xio. Scrie o gramada de prostii. In plus e doctor in devenire, in ro, normal ca propovaduieste cezariana.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

bujo
sibylle foarte bine ca ti-ai impus puctul de vedere.
marina de maine incep reducerile in toate magazinele.Oficial perioada 15-30 ianuarie este pt reduceri la noi desi multe magazine au bagat reduceri de pe 2-3 ianuarie.
Si eu si Ralu suntem racite.Dau o fuga la farmacie sa ne aprovizionam cu "hrana" pt cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Vicky, asa e. E grea de cap daca nu-si da seama ca e responsabila pt alegerea atator mamici, multe daca citesc sau o aud zicand ca nasterea naturala e indecenta, vor alege cezariana, ca doar uite, si ginecoloaga tot asa spune.

Tecky, de impus nu am impus nimic, dar nici n-am avut chef sa tac :-)

Marina, 20 de saptamani deja ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Hello din nou de la noi, mersi de sfaturile legate de plezneala.
Chestia e ca fie-mea plezneste de iubire, adica nu da cind se supara, da cind ii place de careva, de gen bunica-sa sau baiatul in vizita.

Evident ca daca incearca sa dea in mine ii prind miinile si ii spun sa nu dea ca ma doare, baiatul pleznit i-a zis foarte frumos ca nu ii place sa fie lovit, ca n-o sa se mai joace cu ea. La asta a reactionat cel mai bine, n-a zis scuze ca deocamdata nu are notiunea asta, dar i-a dat jucarii si l-a chemat la joaca. Deci cred ca intr-adevar verbalizarea ajuta cel mai mult, dar pe noi adultii nu ne prea crede.

ralu, bine ai venit pe la noi, da-ne mai multe detalii.
ooka, pupici si voua, ce mai face cretulina mica? Ne-am uitat zilele astea la niste filmulete cu ea si era asa de simpatica cum dansa ea cu funduletul scos Mai danseaza?
Poze noi cu famelionul am pus aici
siby, imi pare rau de cartonas, dar ai avut dreptate, si tu si celelalte de asemenea opinie. Si eu m-am contrat mai demult cu xio, cind incepuse cu povesti vinatoresti cum o asteapta lumea pe ea in elvetia cu bratele deschise, fara sa aiba habar de germana si cit de usor e sa fii doctor pe aicea. Abureli. Evident fara sa aiba habar cum se ajunge in elvetia, dar stia ea de la nepoata nasului vecinei ...
Ne-am contrazis o vreme, dar pe urma a intervenit fun club-ul ei cu remarci de genul "lasa xio ca stim noi ca esti fata buna, nu mai baga in seama rautatile, etc, etc" si am lasat-o balta

Mergi la inceput

Turtu ai niste frumosi! Mi se pare mie sau Victor seamana leit cu Mara?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, mersi. Da, seamana, asa zice toata lumea, desi el nu cred c-o sa fie blond ca si Mara.
Tu ce faci, ti-a venit socrela in vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Ce frumosi sunteti Turturico, si desi credeam ca Mara e copia fidela a lui Cristian se pare ca Victor e si mai si.

Cretulinu face bine, creste, spune o multime de povesti, este cocheta, haioasa,frumoasa etc etc etc

ieri mi'a spus sa n'o mai leg in scaunul de masina ca vomita

mami de Sofi

Mergi la inceput

Aham, deci nu ma inselam. Si acum intrebarea: tu unde ai fost cand au fost facuti copiii astia?

Soacra vine miercuri si sta 2 sapt. Eu o sa ma mut la birou.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput