buna fetelor
tot incercam de 2 ani sa facem un copil , iar testele facute arata ca eu am o trompa infundata si una mult deviata , iar sotul meu are oligospermie . medicul sare repede la inseminare . eu ma tot gandesc daca avem vreo sansa natural , daca avem vreo sansa indeminare sau ar trebui direct fiv .
va multumesc
Gabriela,
Parerea mea este sa nu mai astepti si sa mergi in directia inseminarii, asa cum ti-a recomandat medicul. Sanse sa ramai natural probabil ca sunt, cu siguranta ai auzit si tu de atatea minuni, dar intrebarea este: cat timp mai vrei sa aloci incercarilor?
Eu personal consider ca 2 ani sunt suficienti, dar acum depinde si de varsta ta. Timpul curge in defavoarea noastra, din pacate. Sansele de reusita sunt si mai mult diminuate de problema trompelor.
Deci, vorbeste cu medicul si vedeti pe ce cale sa mergeti.
Bafta multa
gabi cred ca e cazul sa treci serios la tratamente gen pentru tine hsg pentru desfundarea trompei ,iar cealalta nu conteaza ca e deviata important este sa fie permeabila daca deja ai facut hsg probabil ca deja ti sa recomandat laparo.
In ceea ce-l priveste pe sot multimaca in combinatie cu altceva cred ca l-ar ajuta intra si tu la subiectul oligoastenospermie si vezi ce te indruma fetele noastre care au atatea informatii pretioase.
Si apoi vorbeste cu medicul vezi ce te indruma dupa care treci la inseminare nu mai sta.