Intrebare superurgenta despre Pregnyl!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Diana tu le-ai facut subcutanat sau intramuscular?Am vazut prospectul si mai bine nu il vedeam pt ca sunt stresata de injectiile astea mi se par de cosmar si nu inteleg de ce pt ca doar am mai facut 'n' injectii in viata mea.Nu stiu ce e cu mine.Dor injectiile?M-am tampit rau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

pregnylul e bine sa fie facut incet (citeste prospectul).. daca reteta o ai de la un medic de la Medsana, cred ca trebuie sa le mai explici o data, poate n-au inteles.. incearca un desen.. hi hi hi

Mergi la inceput

La Pregnyl nu am prospect
cand l-am cumparat mi-a pus injectia frumos in punguta fara prospect fara nimic.Am nervi.Si da cred ca am sa le trimit un desen celor de acolo.mi-au zic ca imi fac injectia daca sunt inscrisa in programul FIV sau daca am recomandare.Ce tampenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Pureonul m-a durut putin a 2-a oara cand mi l-am facut pt. ca eram dupa 5 ore de mers pe jos si aveam muschii incordati. Dar dupa nu am mai simtit nimic. In schimb la prenyl nu m-a durut deloc cand mi l-am facut si l-am facut incet asa cum am putut eu, dar ma doare acum locul cu pricina. Acum inseamna a 2-a zi dupa. Mi le-am facut pe toate intramuscular.

diana

Mergi la inceput

Diana trebuie sa recunosc ca iti admir curajul.Nu pot decat sa iti urez sa fie cu ochisori dupa runda asta de stiumulari si peste 2-3 saptamani sa ta vedem graviduta.Sotul tau urmeaza in paralel in tratament ceva?Al meu sot ia vit E si Cartirec.Sa speram si noi la un bebe cat mai repede .pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Sotul meu trebuia sa faca tratam. cu vit. E si Cartirec, lucrul care l-a facut dar nu cu un zel mare. Adica a cam uitat uneori. Prospect avea numai pureon nu si prenyl.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pe farma.ro, la medicamente, gasesti ce prospecte vrei. Poate te ajuta si pe tine. Eu acolo caut, daca nu stiu despre medicamente ceva.
Sper sa-ti foloseasca.

Mergi la inceput

Saru`mana Bety chiar acum o sa caut sa vad ce si cum cu acest Pregnyl.Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Fetelor, eu nu iteleg de ce voi nu ati facut monitorizari.
Cam aiurea mi se pare sa se faca injectiile asa dupa cum simte
doctorul ca se intampla, dar poate are prea multa experienta si el stie pe toate, dar fiecare femeie reactioneaza altfel.
Eu va urez mult succes la toate!

Eu cand am luat Puregonul-ul luna trecuta, mucusul a fost in concordanta cu ovulatia!!!!mi-a indicat ca am ovulat deja era foarte fluid si super abundent.
In rest eu nu am mucus decat prea putin iar luna asta nu a fost in concordanta cu ce indica Maybe Baybe deloc.

Anis, sper ca nu am dat banii degeaba, eu imi faceam sperante mari cu monitorul asta, mai ales ca imi confirmase o ovulatie prematura,
cum avusem si luna trecuta.
Dar il voi verifica in decembrie cand fac inseminarea.

Injectia Pregnyl se da intramuscular, doar daca ti-o faci singura se da subcutanat, ca e periculos sa iti faci o injectie intramusculara singura. Mie doctorita de la clinica mi-a spus ca e periculos sa iti faci singura o injectie intramusculara.
Anka mult succes si iti tin pumnii. Si eu n mi-am facut singura ( adica cu sotul) subcutanat acest Pregnyl nu m-a durut deloc, doar locul un picut dupa.

Vreau sa va mai spun ca m-am intalnit cu o cunostinta care are un BB
dupa prima luna de puregon si pregnyl!!! Asa ca asteptam vestile bune!!!!! ( eu le iau doar in decembrie cu inseminare)
Eu ma tem sa din doua in doua zile ( sa nu pierd ceva), asa ca in perioada fertila insist o data pe zi.

Va pup si mult succes!
Marcela

Mergi la inceput

Da Marcelle asa este facem aceste injectii fara monitorizare.Nu stiu ce sa mai zic sper sa fie bine si asa si sper ca medicul stie ce face.Multumesc pt incurajari si sper sa fie cu ochisori la toate si cat mai repede.Te pupic
P.S Faptul ca o prietena de-a ta a reusit din prima imi da mari sperante.Asteptam rezultatele.

Mergi la inceput