Intrebare superurgenta despre Pregnyl!!!
Raspunsuri - Pagina 3
bety spune:
M-ati zapacit de tot! Anis, deci esti total nemultumita de Maybe baby? Tocmai cand ma gandeam sa-l comand si eu, pentru ca va "urmaresc" de ceva timp si incerc sa trag si eu concluzii, de una, de alta....
anka77 spune:
Diana si eu trebuie sa fac injectiile cu Puregon incepand de duminica in zilele 3-5-7-9 si in ziua 10 Pregnyl.Mie Ancar mi-a zis sa in zilele 11-12-13-14.Asa ca nu te opri din Mult succes!
Diana1968 spune:
Derutare totala. De ce sa fac dina dina (nu stiu sa pun poza cu hit -hit) in zilele 11,...14, daca Prenyl-ul da ovulatie in aceeasi seara in care ti-l faci dimineata?? Iar eu daca am avut mucusul albus in a 8-a zi ce inseamna? Si injectiile nu le terminasem? Deci Anka si tu lun asta esti in aceeasi situatie cu mine? Cand ii vine randul prenyl-ului?
diana
anka77 spune:
Sunt si eu in aceeasi situatie.Pregnylul am sa-l fac in a10a zi dupa-amiaza cred pt as vrea totusi sa "prestam" din acea noapte sa fiu mai sigura.Sa inteleg ca nici tu nu faci monitorizare?Nici mie nu mi-a zis.Doar ca sa fac injectiile si la "munca".Si eu sunt in ceata.Nu stiu cum e cu Pregnylul asta cand e "punctul maxim' sa zic asa adica ,cand este ovulatia dupa injectie.
Diana1968 spune:
Da , nu fac monitorizari. . Mie nu mi-a zis cand sa fac dana dana dar mi-a zis sa fac dimineata prenyl, ceea ce am si facut ieri, si seara ma voi ovula, adica ieri seara. Ciudat. Tie ti-a dat in aceleasi zile ca si mine, dar de ce ti-a spus zilele 11,...14? Nu intele. Ori ma ovulez ori nu ? sau m-am si ovulat in a 8-a zi la albusul de mucus. Pe de alta parte dr. Stanescu de pe site-ul invecinat mi-a zis ca mucusul e inselator. cert este ca eu nu am mucus decat in zilele 8,.. 10, dupa aia nimic.
diana
Tia spune:
Pregnylul se face cand foliculul dominant este matur, iar maturitatea acestuia este estimata in medie la 18-20mm, dar am vazut pe forum si situatii cu foliculi mai mici..
si la treaba
anka77 spune:
Da Tia nici nu stiu ce sa mai zic.Nu tu monitorizare, nu nimic.Facem injectiile asa acum.Atunci cand mi le-a dat nu mi-a zis nimic de monitorizare si nici eu nu mi-am dat seama sa-l intreb.Acum asta e.Vedem ce iese asa daca nu....Diana acum chiar nu mai inteleg nimic.Tie ti-a zis cu totul altceva.A!Era sa uit.Luminati-ma si pe mineUnde sa fac si eu injectiile ca habar nu am.La Medsana am sunat su cica numai cu recomandare de la altfel nu.Ma gandeam sa ma duc acolo pt ca au facut si aveau habar dar m-au desumflat si nu stiu unde sa ma duc
Pupici
Tia spune:
anka, dr nu ti-a dat o reteta pentru pregnyl? cu ea poti merge la orice clinica sa-ti faci injectia. eu am fost la spitalul Sf. Pantelimon pentru ca este la doi pasi de mine, am dat 50 de mii la o asistenta de la camera de garda si s-a rezolvat.
pupici si sa auzim de
Diana1968 spune:
Anka, in luma iti spun cati le fac eu. Eu, fara sa fi facut vreodata cuiva vreo injectie mi-am facut sinura 3 injectii din 5. M-a invatat o prietena, pt. ca eu eram plecata la Viena si nu am vrut sa pierd nici luna si deplasarea eram obliata sa o fac. Este usoar de facut. Iti arata pe prospectul de la pureon cum sa o faci sau daca nu poate orice asistenta sa-ti faca.
diana
anka77 spune:
Ba da reteta am dar cei de la Medsana doreau recomandare.Asta am fac. Ma voi duce la un spital.La Sf.Ioan cred,ca este aici in Berceni.Am inteles ca la Puregon asistenta trebuie atentionata ca trebuie facut foarte incet,acelasi lucru este valabil si pt Pregnyl?Iti multumesc mult de tot pentru toate raspunsurile pe care mi le-ai dat
pupici si sa auzim cat mai repede de bebei.