Intrebare superurgenta despre Pregnyl!!!
Raspunsuri - Pagina 2
bety spune:
Eram curioasa. Pana acum nu am mai intrebat pe nimeni, pentru ca nu mai vorbisem cu nimeni pe aceasta tema. Si eu si prietena am patit la fel, dar amandoua suntem alergice. Multumesc!
Tia spune:
Diana, pregnylul il faci cand foliculul dominant este matur, de aceea se recomanda eco transvaginal, sa nu ratezi momentul optim. Nu stiu daca e o idee buna sa-l faci mai devreme..
Diana1968 spune:
Da Tia, dar prof. Ancar nu mi-a zis sa fac asa ca de capul meu nu pot sa-i propun. Dar acum mi s-a intamplat oarece ciudat. Ieri, in ziua a 8-a a ciclului mi-a aparut mucusul cervical.Si maine in a 10- a zi o sa fac prenyl-ul pe care mi l-am si cumparat din nou. Inseamna ca m-am si ovulat azi (daca a aparut mucusul)??
diana
Marcelle spune:
Draga Diana
, Uite iti dau o veste buna. Nu despre mine este vorba, dar stiu pe cineva care a ramas insarcinata dupa prima luna de stimulare cu Puregon _ Pregnul si are un bebe de 1 an si 2 luni pe care l-am si vazut.
M-am bucurat foarte tare auzind asta si am sperat ca si eu voi pati la fel, dar nu a fost sa fie desi eu am facut si inseminare ion conditii mai putin favorabile, se declansase ovulatia deja in ziua 12 fara nici un Pregnul dar tot l-am luat.
Cat despre ovulatie, daca tot faci de capul trau fara monitorizare poate ti-ar fi de folos monitorul de ovulatie Maybe Baybe.
Eu l-am comandat de la Salusrom din Tg Mures(l-am comandat prin mail).
Cu monitorul s-a confirmat ca ovulatia are loc in ziua 11-12 si nu am avut mucus deloc. Mucusul mi-a aparut in ziua 14 cand monitorul nu mai indica zi fertila.
Din cate am citit eu faptul ca ti-a aparut un pic de micus nu inseamna ca ai ovulat ci ovulatia se produce in ziua cu mucusul cel mai abundent si filamentos.( ca albusul de ou)
Eu iti propun sa fii mai optimista ca numai asa vei reusi, are importanta si psihicul, foarte mare!
Iti urez succes!
Si eu voi reusi in curand si NOI vom reusi toate in curand!
Marcela
anis spune:
Marcelle ce mai faci? Nu am m-ai vorbit de mult!
Eu am Maybe Baby de vreo 6 luni......am ajuns la concluzia ca e o aberatie...e foarte sensibil la enzimele din saliva.....poti tu sa te speli pe dinti seara de n ori....si sa nu iti dai cu crema pe maini etc...
Eu am ajuns la concluzia, ca am aruncat banii aiurea! Luna asta am avut feriga si la eco ovulatia nu s-a produs.....asa ca..
AniS
doly spune:
La mine pregnylul a avut o reactie mai mult decat ciudata.Am facut la 12 ore de la administrare o hiperstimulare ovariana de 6 cm. cu deplasarea ovarului drept spre centru.Urat!Eu nu mai am voie sa iau pregnil.Mai am 2 fiole de 5000 U.Daca le doreste cineva i le trimit colet.N-am ce face cu ele.
Diana1968 spune:
Draa Marcela,
Multumesc de incurajare. Dar ciudat mucusul meu cel mai abundent a fost in ziua a 8-a a ciclului, cand nici nu-mi terminasem Pureon-ul. Ciudat este ca de la primul pureon am simtit mici junhiuri la ovare , cand dreptul cand stanul si s-au oprit, ele junhiurile, in ziua a 9-a , cand am luat ultimul pureon. Acum de la prenyl nu am nici un simptom decat durere in jurul injectiei. Act sexual am avut in zilele 8, 9 si acum am zis sa fac pauza sa se maturizeze miscatorii. Ce parere aveti?
diana
anis spune:
Diana , actul sexual trebuie facut din 2 in 2 zile ca sa aibe timp sa se regrupeze miscatorii!
Si zic sa nu te opresti inca...da-i bataiei..
AniS