Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, scriu si aici, scriu si la "Bazar".

Cred ca unele dintre voi isi mai aduc aminte de copiii din satul Carligu Mare, despre care a scris pe DC parintele Marian.

Cum mie mi s-au strans iar niste hainute de la Daria si vad ca nu a aparut niciun caz doritor, l-am sunat pe parintele Marian, ca sa-l intreb care mai este situatia acolo.

Mi-a spus ca a inceput pregatirile pentru Paste si ca strange alimente, in principal, pentru oamenii saraci de acolo. L-am intrebat de copii si mi-a spus ca au primit multe hainute, dar ca, daca mai sunt mamici care doresc sa trimita, o pot face. Cel mai mult s-ar bucura, insa, de jucarii de Iepuras.

De asemenea, este nevoie de scutece (Pampers) pentru un baietel de 6 luni si pentru o fetita care poarta nr. 5.

In plus, urmeaza sa se nasca, in 1-2 luni, inca doi copilasi, insa nu se stie ce sunt, ca parintii nu au facut niciun fel de investigatie.

Parintele se straduieste si sa construiasca o cantina sociala.

Aici sunt acesti copii: http://copiiidinglodeanu.blogspot.com

Prin urmare, daca mai aveti lucrusoare de donat, in special scutece si jucarii, ma ofer sa le preiau, sa le sortez pe categorii/varsta si sa le trimit acestor copii, impreuna cu ce mai am eu de la Daria. Va rog, insa, ca lucrusoarele sa fie spalate si in buna stare. Chiar daca mai au pete, sa nu fie rupte, distruse.

Multumesc.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, eu o sa triez zilele acestea din lucrurile evei si o sa-ti trimit un pachet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Selene, eu o sa triez zilele acestea din lucrurile evei si o sa-ti trimit un pachet

BAZAR UMANITAR

Bun, bun, astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Saluatare,
Am revenit , dar din pacate nu am bilet de voie prea mult,bebita deja da semne ca e furioasa ,ii e foame si e nervoasa ca nu merg sa o alaptez,deci, cat de curand va trebui sa zbor sa o hranesc.Am ajuns acasa cu bine, bebita papa si doarme, a inceput sa faca si galagie, dar nu foarte mare deocamdata,sper sa nu se transforme intr-o rautacioasa ca sora-sa,a inceput sa manance mai bine dupa ce i-a trecut icterul a mai avut si acasa vreo 2 zile, eu inca sunt pe antibiotic pana maine seara,mai fac febra mica si frison, dar mai rar,iar Anastasia s-a intors acasa o obraznica si jumatate si o grasana la fel,s-a dereglat cu totul pe perioada cat am stat la Tim , a fost hranita haotic si crde ca a ajuns la ~17 kg de la 15 cat avea inainte sa ple la tim , programul de somn e o harababura, nu s-a mai pastrat,cat despre comportamentul ei...un dezastru, n-am recunoscut-o cand am vazut-o prima data dupa ce m-am intors, acum ma chinui sa o intorc la deprinderile vechi , am pus-o la regim alimentar, atat cat poti supune un copil de 1 an si 7 luni si incerc sa o fac sa redevina asa cum a fost inainte sa plec la tim.
Cam asta se intampla la noi,in rst...oboseala pana in maduva oaselor,cel mai rau e ca se pare ca se intorc alergiile, si nu ma intrebati de la ce , n-am inghitit nimic,n-am intrat in contact cu nimic ciudat sau interzis, se intampla la fel ca si dupa nasterea Anastasiei cand ajunsesem sa fac o repriza la 1-2 saptamani,acum insa am actionat in faza incipienta si am recurs doar la calciu intravenos,fara alte substante interzise pt mine din cauza alaptatului si a fost ok ,s-a remis fara alte complicatii.Plec sa o hranesc pe piticuta , apoi o iau la nani cu mami,deja dorm pe mine,sper sa ma lase sa dorm la noapte, azi-noapte s-a linistit abia dupa 1.
Mai revin cand am permis de sedere prelungit acordat de motatele mele,va pup si va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere si tot absolut,bye,noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Selene, iti voi trimite si eu un colet cu hainute ! Si de la fetele mele, dar si de la carpatina . Am sa-i scriu si parintelui, sa vad daca mai pot ajuta cu ceva. Tare multa saracie este acolo, iar bietii copii nu au nici o vina

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Selene, iti voi trimite si eu un colet cu hainute ! Si de la fetele mele, dar si de la carpatina . Am sa-i scriu si parintelui, sa vad daca mai pot ajuta cu ceva. Tare multa saracie este acolo, iar bietii copii nu au nici o vina

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Multumesc, luy!

donna79 va trimite personal un colet cu haine de adulti.

De data asta, zau ca-mi pare rau ca n-am carnet de sofer si masina personala, ca m-as fi dus personal pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Selene, te rog sa deschizi subiect separat despre copiii respectivi de vreme ce deja au avut subiect pe acest forum. Multumesc!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Rog moderatorii sa inchida acest subiect si sa permita noul capitol! Multumesc!

Rog pe ceilalti membri sa nu mai posteze la acest subiect. Multumesc!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput