Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Neli, un brat de si o imbratisare calda
Te asteptam acasa, cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Neli refacere rapida tie si o bebelina cat mai cuminte ,mancacioasa si sanatoasa.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Au externat-o pe Neli!

Merge acasa pentru scaldatoare, moasa si ursitoare!

(Scuze, nu cunosc obiceiul, sper sa nu fi scris tampenii...)

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Selene, spuneai de o mama din Cluj care are nevoie de incaltaminte pentru fetele ei. Te rog sa imi dai detalii, cum as putea sa intru in contact cu ea si ce varsta au fetele.
Multumesc!

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Selene, spuneai de o mama din Cluj care are nevoie de incaltaminte pentru fetele ei. Te rog sa imi dai detalii, cum as putea sa intru in contact cu ea si ce varsta au fetele.
Multumesc!

Mama de Ana si 24+

fashion

lissa, cum nu am voie sa dau PM-uri, conform regulilor topicului, uite aici poti citi povestea Marinei: http://razedesperanta.wordpress.com/2010/05/20/marina/

Am ceva de actualizat, talpita goala a Soniei masoara acum 13 cm. Masurile Antoniei cica nu s-au modificat, desi eu as zice ca incaltamintea nr. 28, si nu 27, e mai OK acum.

Daca vrei sa vorbesti personal cu ea, danielac si LauraNicole au numarul ei de telefon.

Pe prima pagina a topicului sunt trecute si datele de nastere ale fetelor. Soacra Marinei a murit, cumnata nu mai locuieste cu ei, acum, si Marina a pierdut alocatia suplimentara, in urma masurilor aplicate de guvern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

multumesc!

Mama de Ana si 24+

fashion

Mergi la inceput

Am o rugaminte. Din lista de donatoare, de pe prima pagina, trebuie sterse cristi_2003, grigore_tina si nushulica. Mi-au dat PM cum ca au dat lucrusoarele ce le aveau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Nici eu nu mai am lucrusoarele de pe prima pagina, i le-am trimis lui Neli.

Mergi la inceput

Fetelor, eu am o intrebare.

Daria a crescut si nu cred ca vom mai folosi caruciorul nostru sport. Este marca Douceur, arata asa: http://www.ibebe.ro/product_images/d/resize_of_b308blue96701.jpg

Pliat, asa:

http://images03.olx.ro/ui/5/92/15/1271768379_88968715_2-Carucior-sport-Douceur-B308-Craiova-1271768379.jpg

Este rosu si de cand l-am cumparat a avut un mic defect, din vina mea, ca nu am observat, m-am grabit sa-l iau si nu am vazut ca panza este putin agatata dedesubt. Nu ne-a afectat ca nimic, insa.

Inca nu m-am hotarat daca sa il donez sau sa il pun la Bazar, pentru ca in niciunul dintre cazuri nu am posibilitatea sa imi asum costul trimiterii prin curier.

In cazul in care ma hotarasc pentru donatii, sunteti dispuse, fetele interesate, sa achitati costul transportului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

buna fetele.in primul rand felicitari pt tot ceea ce faceti pt altii mai nevoiasi.am si eu cunostinta de unele pers care au nevoie de ajutor.o sa va expun deocamdata unul:stau intr un container de fier din acela de santier, satisfacator ,au un bebe de 3 luni jum si ar avea nevoie de lapte vitalact, cam inca 5 cutii pe luna,pt ca statul da doar 5 si bebe bea cam 1 cutie la max 3 zile.eu le am dat luna asta laptele meu pt ca baiatul meu e pe hipoalegenic si nu mi tb,dar avand al meu 11 luni nu mai iau decat luna asta lapte de la stat.deci daca stiti pe cineva care nu foloseste si poate sa i dea acea ratie lunara de la stat ia ti ajuta f mult.va multumesc

Mergi la inceput