Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna,
Ieri am ridicat de la posta coletul de la Alex_andra,pentru care ii multumesc enorm,voi scrie mai jos lucrurile din colet in functie de nr de bucati pe sortiment,astfel:
Cate 1 bucata,urmatoarele : vata,ser fiziologic,alifie galbenele,gel curatat pt fata,dres,rochita,blugi,raiati,bluza gluga,costumas vara cu pantalon scurt,pijama bleu din 2 piese,bluza maneca lunga.
Cate 2 bucati din fiecare :fas,sosete,colanti,pull-over,pantalon vara,body maiou .
3 trening-set complet fiecare.
Inca o data ,multe,multe multumiri,deja a imbracat din hainute aseara si azi.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Buna,
Ieri am ridicat de la posta coletul de la Alex_andra,pentru care ii multumesc enorm,voi scrie mai jos lucrurile din colet in functie de nr de bucati pe sortiment,astfel:
Cate 1 bucata,urmatoarele : vata,ser fiziologic,alifie galbenele,gel curatat pt fata,dres,rochita,blugi,raiati,bluza gluga,costumas vara cu pantalon scurt,pijama bleu din 2 piese,bluza maneca lunga.
Cate 2 bucati din fiecare :fas,sosete,colanti,pull-over,pantalon vara,body maiou .
3 trening-set complet fiecare.
Inca o data ,multe,multe multumiri,deja a imbracat din hainute aseara si azi.
Va dorim o zi buna tuturor,pa,va pupam !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Neli,ma bucur tare ca va plac,desi mai sunt cu pete de la diverse pixuri si carioci pe ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

Buna fetelor!
sa aveti o primavara frumoasa si bebelusi sanatosi.

va rog mult, ajutati ma cu nr de telefon mobil al lui arwen....daca se poate pe privat.

multumesc mult de tot.

Andreea, nu ai PM-ul activat. Imi poti trimite e-mailul tau sau ceva prin care sa-ti dau nr lui Arwen? Multumesc!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

A, Neli, inca ceva: banuiesc ca body-urile ii sunt mici, dar ma gandeam ca le poate purta ca maieuri, fara sa le mai inchizi capsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Buna Laura,
am facut rost de nr de telefon. Am si vorbit cu Arwen.
Multumesc.

Spune-mi te rog, cum sa fac sa imi activez casuta- eu am primit inca de la inceput mesaje private, desi sunt multe persoane care imi spun ca nu am activata casuta.

Imi aduc aminte ca la prima mea interventie pe acest site, am scris unei persoane. Din ceea ce am vazut ulterior, persoana respectiva este activa de ceva ani pe acest forum. Totusi, cand am trimis mesajul, am primit eroare ca nu are activa casuta.

Mi-o activez, numai ca nu ma prea pricep cum. Astept sfaturi.

Vad ca nimeni nu este interesat de Aptamil HA 1, pe care il ofer. Daca nu il doreste nimeni, am rugamintea sa fie scos din oferta, pentru ca am gasit intr-un final ce sa fac cu el. Il voi duce la Andreiutul meu, pentru ca nu il arunc si nici nu il vand.

Sanatate bebelusilor si copilasilor vostri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

A, Neli, inca ceva: banuiesc ca body-urile ii sunt mici, dar ma gandeam ca le poate purta ca maieuri, fara sa le mai inchizi capsele.

BAZAR UMANITAR

Da,ai dreptate,ma gandeam si eu la fel, ca n-o sa-i inchid capsele,le va purta doar ca maieu,fara capse,oricum ,sunt numai bune pt ceea ce vreau eu, si anume sa ii tina spatele acoperit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

ARWEN ....
LA MULTI ANI PENTRU MICUTUL TAU....AZI A FOST ZIUA LUI....
M-AM LUAT CU TREABA SI E PREA TARZIU SA TE SUN.

IAR VOUA FETELOR, LA MULTI ANI DE 8 MARTIE- SANATATE SI SA AVETI MULTE BUCURII DIN PARTEA MICUTILOR VOSTRII...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, am primit un SMS de la Neli, este in spital, in Timisoara, de miercuri, din cauza unor complicatii, doctorii o tin monitorizata pana pe data de 21.03, cand implineste 38 de saptamani. Cred ca atunci va si naste.

Nu poate vorbi din spital si de asta mi-a trimis SMS.

Sa-i tinem pumnii, sa fie bine, a zis ca ma tine la curent!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

of...
Neli, suntem alaturi de tine

Arwen, la multi ani, pentru puiul tau

Mergi la inceput