Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina-bubulina spune:

Buna fetelor,
Sora mea are o fetita de trei ani si are hainute de cand sa nascut si pana acum si am dori sa le dam. Noi suntem din Galati. Daca cineva de aici din oras este interesat sa-mi lase mesaj. Multumes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina-bubulina

Buna fetelor,
Sora mea are o fetita de trei ani si are hainute de cand sa nascut si pana acum si am dori sa le dam. Noi suntem din Galati. Daca cineva de aici din oras este interesat sa-mi lase mesaj. Multumes

Sa inteleg ca nu va inhamati sa trimiteti colete postale?

Daca este asa si nu sunt alti doritori, ma ofer sa le preiau eu, sunt din Braila, iubi meu face zilnic naveta la Galati.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna seara,
Confirm ridicarea coletului de la Anca Dragoman astazi, colet cu 6 perechi dres(foaaaaaaaaaarte necesare,le mananca pe paine,le rupe la degete,desi le mai coasem cand ies degetelele),1 tricou maneca scurta,3 bluze maneca lunga din care 2 cu gluga si o cutie creioane colorate,yupiiiiiiii,ce bine,ne-ai dat de lucru,sa te tii totul colorat in jurul meu ! Multumim tare mult pt toate cate i le-ai trimis motatei !
Am primit si rezultatul la analize,anemia e si mai pronuntata,ma asteptam sa se mai fi ameliorat,desi n-ar trebui sa ma mire,la ce surprize am avut in ultima vreme si la cat de ....deloc cateodata am mancat eu,sa nu mai vorbesc de diversitatea si sortimentatia hranei ingerate....,mi-a scazut si mai mult hemoglobina,hematocritul ,eritrocitele si, surpriza,si limfocitele au iesit mici ,mici,iar E Coli mi-a iesit iar prezent in urina,antibiograma e aproape identica cu cea veche,de data asta mi-a iesit sensibil si la cefortl am vorbit cu dr si mi-a zis ca daca a iesit sensibil pe cefort la urocultura,putem sa mergem tot pe cefort si la cezariana, asa ca,modific,antibioticul poate fi si cefort,nu doar cefotaxime,deci,nevoie de antibiotic tot voi avea,care poate fi si cefort.Revin cu noutati atunci cand am,merg sa o culc pe iada nazdravana,are program de simfonie la urechile mele si imi cariaza timpanele.
Pup,bye,noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Neli, am reusit sa termin pachetul pentru tine, il pun maine la posta.

Contine:
Pentru Anastasia - 4 treninguri de casa, un hanorac, o bluza cu maneca lunga,tot pentru casa, o pereche de blugi, 2 pulovere, o pereche de raiati (pe care sper sa-i poti repara), 2 perechi de pantaloni de vara, o rochita de vara, 2 dresuri.

Pentru tine - vata, fasa, un gel de curatat, pentru fatza.

Pentru bebelina - ser fiziologic, crema de galbenele.

As vrea sa-mi spui daca Anastasia are jucarii suficiente si cam ce crezi tu ca i-ar trebui, sau s-ar bucura sa aiba si nu are.

Sa stii ca ma gandesc zilnic la voi si sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Dani, ti-o trimit acum. Multumesc mult de tot!

Andra, cred ca tu m-ai intrebat daca bebe de august a primit laptele. Am gasit mesaj de la mama ca l-a primit.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura eu i-am trimis lapte
Neli ma bucur ca aua juns si sper sa va fie de folos .II mai trebuie ceva anume?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

La multi ani de 1 Martie ! Un brat de flori si de imbratisari pentru voi fetelor dragelor si puiutelor voastre(barbateii sunt in umbra azi , sic,sic )
Alex_andra,multumim mult pentru pachetul pentru noi,pentru tot ce ai pus acolo,sunt sigura ca voi reusi sa repar raiatii cumva,am reusit deja sa repar hainutele de care Selene era stresata pana la cer ca se patasera cu culori de la alte hainute,nici nu se vede vreo urma,asa ca sper sa repar si raiatii de la tine.Jucarii pentru Anastasia,nu prea e cazul , am vazut ca nu prea e interesata de jucarii,numai daca are companie sau i se pare ca cineva strain atenteaza la jucariile ei, in rest,se plictiseste repede de ele, isi face singura jucarii din te miri ce,de ex,acum vreo 2 luni si-a ciuntit 4 dinti din fata sus cu surubelnita, nu stiu cum a reusit sa o sterpeleasca surubelnita din trusa lui taica-sau sau scrie cu pixul pe pufuleti , varsa lapte sau suc de fructe din biberon prin tetina in alt vas si apoi bea,e interesata de sticle,de scaunul meu sa se plimbe cu el singura prin casa,dar numai sub supraveghere,sa-mi traga de frane,sa butoneze orice e cu butoane si cel mai mult , jucarii vii,caini si pisici cu care se cearta si le zice mars ,si persoane care sa se joace cu ea,deci,dupa cum vezi, ciudatenii,asa ca ,eu cred ca nu e cazul sa te gandesti la jucarii pentru ea,e mai mult decat suficient ceea ce ai scris.
Anca,multumim foarte mult pentru pachet inca o data , altceva, deocamdata,nu stiu , n-am idee,nu am mai facut un inventar recent ,de ultima ora,sa vad ce anume ar mai trebui pt Anastasia,dupa primele calcule estimative,cred ca va fi suficient si pt ea stocul de hainute pentru aceasta perioada,impreuna cu cele pe care le va trimite Alex_andra.Ultimele ei masuratori de saptamana trecuta la dr au fost : 90 cm incaltata cu niste pantofiori si ~16,3 kg imbracata cu pampers care nu era complet gol , avea putin lichid in el,dres,salopeta,body si 1 pull-over si incaltata.
Poate mai intru mai tarziu iar,in functie de timp,acum merg la somnul de pranz al Anastasiei,e deja 12,30 ,apoi ,dupa ce se trezeste,trebuie sa-i pregatesc papa etc,etc,etc,parca vad ca iar n-am timp de nimic nici azi,as fi vrut sa mai completez ceva la bagajul pt spital,mai am multe de pus acolo,plus la bagajul Anastasiei pe perioada cat voi fi la Tim pt nastere,va pup, pa, fug.

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

" LA MULTI ANI !" fetelor
Sa va dea D-zeu sanatate si multa liniste sufleteasca!
Sa aveti copiii sanatosi si sa-i vedeti mari si realizati !

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Buna fetelor!
sa aveti o primavara frumoasa si bebelusi sanatosi.

va rog mult, ajutati ma cu nr de telefon mobil al lui arwen....daca se poate pe privat.

multumesc mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea_AS

Buna fetelor!
sa aveti o primavara frumoasa si bebelusi sanatosi.

va rog mult, ajutati ma cu nr de telefon mobil al lui arwen....daca se poate pe privat.

multumesc mult de tot.

Andreea, nu sunt acasa acum dar am sa iti trimit numarul diseara, cand ajung. Ok?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput