Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 25
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marci_eric locuim in voluntari langa padurea andronache chiar langa calea ferata bucuresti-constanta. |
Este a treia oara cand incalci regulile acestui topic! Chiar nu intelegi?
Alex@Sara, am sa-ti dau adresa ei pe PM, daca o am dar trebuie sa te avertizez ca de fiecare data cand apeleaza la acest topic baiatul ei are o ALTA problema de sanatate.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
LauraNicole spune:
Nu am adresa marciei. Marci, te rog sa-mi trimiti adresa pe PM. Pe PM, da? Nu s-o postezi aici cum ai facut de cateva ori pretinzand ca nu intelegi ce scriu.
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
marci_eric spune:
laura nu cred ca am pretins eu vrodata ca baiatu meu are vro boala de care nu sufera nu ma poti acuza de asa ceva ca am venit si mam plans aici ca baiatu meu sufera de vro boala care nu este adevarata baiatu meu de cand sa nascut a avut glandele lacrimale infundate si lam operat acum la ochi pentru desfundarea lor si inca de la nastere are displazie de sold ce alta boala ti-am zis eu ca are baiatu meu si nu a foet adevarata??? cat despre adresa nu cred ca am mai scris adresa mea eu pe forum pana acum si iam raspuns lui alex@sara unde anume stau in voluntari ca si ea este din aceasi localitate cu mine si eu nici odata nu am abuzat de fetele de aici cu doua lucruri am fost ajutata de aici un colet cu hainute si laptele praf atata tot si daca stau sa ma gandesc de cand cu laptele praf chiar nu am mai intrat sa cer ajutorul cuiva de aici nu cred si nu consider ca este corect cum se procedeaza ce am facut rau ca iam raspuns unde anume stau in voluntari era mai bine daca dadeam un mesaj si ii scriam adresa mea??cat despre bolile de care sufera baiatu meu la ora actuala mai este doar displazia de sold care nu se poate bate din palme sa se rezolve facem exercitii de fiziokinetoterapie platite de catre stat avem pe an doar 40 de sedinte dar asta ar fi singura boala de care sufera momentan baiatu meu alte boli nu stiu sa aive si nici nu am spus eu ca ar avea nu stiu ce boli.
marci_eric spune:
Citat:
citat din mesajul lui marci_eric
locuim in voluntari langa padurea andronache chiar langa calea ferata bucuresti-constanta.
Este a treia oara cand incalci regulile acestui topic! Chiar nu intelegi?
nu cred ca daca am spus doar zona in care stau este ca si o adresa de domicilui.nu am dat toata adresa mea am scris doar zona unde anume stau eu.
LauraNicole spune:
"buna seara selena baietelul meu are 4 luni acum si bea orice lapte dar eu nu am posibilitati sa ii iau orice lapte si mai mia dat cineva vitalact de la fetita ei dar nu ii mai da acum de la farmacie am fost cu el azi la doctor pentru vaccinul de 4 luni si nu mia luat in greutate decat 400 gr:(( si mi sa zis ca daca nu prea am lapte sa ii dau dea nu a luat in greutate cat trebuia. " Imediat ti se atrage atentia sa nu mai scrii nimanui mesaje pe PM prin care soliciti ajutorul si tu AI PRETINS ca verisoara ta ti-a intrat in cont.
http://www.imparte.ro/Caz-Persoane-Fizice/mocanu-cristina-mihaela/204
"Tip: Masculin
Categorie de varsta: Copii
Afectiuni: Altele
Grad handicap: Usor gradul I
Nevoi socio-economice: Fara mijloace financiare
sunt o tanara mamica care soarta a fost cruda cu ea am ramas singura cu un baietel de 4 luni care sufera de displazie de sold bilateral inca de la nastere si de conjuctivita acuta tot de la nastre daca exista cineva care ne poate ajuta si p noi cu cate putin ca sa reusit sa mergem mai departe cu ce puteti dumneavoastra sa ne ajutati noi am fi foarte recunoscatori am doar 26 de ani traim doar din alocatia lui de 200 de lei din luna februarie vom incepe exercitiile la sold care vor fi foarte costisitoare mai ma ajuta mama mea dar nici ea nu are posibilitati financiare foarte bune am incercat sa fac un imprumut la o banca si nu mia sa aprobat am incerc sa deschid un cont si la fel nu mi sa dat voie.mama mea avand si ea un grad de handicap la mana stanga nu a putut sa stea ea acasa cu baiatu pentru ii este foarte greu sa il tina doar cu mana dreapta ieri am fost la doctor cu baietelul sa ne spuna cand sa incepam exercitiile pentru sold ne zis ca din februarie sa incepem si la consultat si are si un inceput de hernie pentru ca o perioada nu prea am mai avut sa ii dam laptic si nu se satura. va rugam mult de tot ajutati-ne si pe noi editez ca sa scriu ceea ce am mai patit pe data de 8 februarie baietelul meu a suferit o operatie la ambi ochisorii, acum trebuie sa strangem banuti necesari pentru operatia la sold de care sufera din nastere va rog rugati-va si pentru noi sa iesim cu bine si din operatia de la sold asta daca vom strange bani necesari pentru interventie. va multumesc"
Pai pana la urma exercitiile sunt platite de stat sau sunt foarte costisitoare? Si chiar n-ai primit alocatia de trei ori pana acum? M-as mira.
LauraNicole spune:
Pe acelasi forum de pe alt cont : buna ziua ma numesc cristina si sunt mamica lui marco in varsta de 5 luni pe data de 26-01-2011 a fost dianosticat cu displazie de sold bilatera cu risc de pe data de 2-02-2011 va trebui sa incepem fiziokimioterapie,traim doar din alocatia lui de stat de 200 de lei tata nu are sunt singura,exista riscul sa nu poata merge deloc daca nu facem aceste exercitii care nu sunt decontate de catre stat si trebuie platite de catre noi, nu avem posibilitati materiale pentru a incepe exercitiile,din cei 200 de lei deabia ne descurcam cu laptele praf si cu pempersi si nu vedem o iesire din situatia asta,va rugam din suflet daca exista cineva care ne poate ajuta si pe noi ca sa incepem exercitiile de pe data de 2 februarie v-am fi foarte recunoscatori este singur meu copil si ma lupt sa fie si el un copil normal ca toti ceilalti sa se bucure de viata la fel ca alti,ne este foarte greu avem datori foarte multe pe care le-am facut pentru a plati consultatiile la doctor ecografii ma inspaimanta gandul ca nu va putea merge daca nu face exercitii va rugam din suflet daca poteti sa ne ajutati cu cat doriti dumneavostra pentru a putea strange bani necesari pentru exercitii care costa o sedinta 100 de lei. va multumim mult
http://isabellelorelai.wordpress.com/pagina-ajutor-pentru-copii-orfani-si-saraci/
"
buna seara ma numesc cristina mihaela locuies in orasul voluntari sunt o mamica la 26 de ani am un baietel de trei luni cand eram insarcina tatal ne-a parasit si nu a mai vrut sa auda de noi ma descur foarte greu cu laptele baiatului daca este cineva care ma poate ajuta si pe mine v-as multumi mult de tot cu cel mai mic ajutor mi-ar fi de folos mai ales ca nu am nici un venit decat alocatia lui de 200 de lei va multumesc mult.
cristina
5 decembrie 2010 at 7:07 PM
R#259;spunde
"
Deci iar nu primisei alocatia?
marci_eric spune:
laura cand am scris pe imparte.ro baiatu avea 4 luni si cand am fost la doctor pentru prima oaraq cu displazia de sold ni sa spus ca va trebuie sa platim sedintele ca nu sunt decontate de stat dar doctorita vb cu dansa de situatia mea mia explicat ce anume pot face sa nu le platesc sa depun la primaria de care apartin un dosar la asistenta sociala si cu aprobarea acelui dosar devin caz social si odata cu asta nu platesc nici sedintele ceea ce am si facut am depus dosar la asistenta sociala si mi sa aprobat de la acel dosar voi incepe sa iau de luna viitoare 50 de lei in nici un mesaj pe care lai scris nu am specificat ca nu am luat alocatia in toate am scris ca nu am alt venit decat alocatia baiatului de 200 de lei nu vad unde anume specific in vrun mesaj ca nu am luat alocatia deloc asta este prima luna in care nu imi vine totusi nu inteleg ce anume boala ti-am spus ca sufera baiatu meu si nu este adevarata??? unde anume specific eu ca nu am luat deloc alocatia pana acum??pentru ca eu nu am scris asa ceva doar ca nu am alt venit decat alocatia baiatului.
Dodo-pui spune:
Citat: |
Grad handicap: Usor gradul I |
Aici e o contradictie...usor e gradul 3
iar gradul 1 e grav
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
marci_eric spune:
dodo daca intri pe acel forum exista 4 graduri nici nu stiu cum sa le zic usor gradul 1 mediu graduul 2 grav gradul 3 accentuat gradul 4 eu cand am scris acel mesaj la probleme pe care le am si pe care le are baiatu meu am scris usor gradul 1 pentru ca asta este realitatea nu a fost grav niciodata doar ca atunci cand te duci la un singur medic si iti zice e de operat la sold pentru cqa nu se poate rtecupera din exercitii intri in panica mai ales sa fi si singura miercurea asta chiar am fost la un medic ortoped pentru consul sa vedem ce este pana la urma si diagnosticul a fost la fel ca in maternitate displazie de sold dar nu se pune problema de vro operatie momentan mi sa explicat si de ce pentru ca la el inca nu sau format nuclei la solduri dar se pot forma cu timpul si ne spus sa continuam cu sedintele de fiziokinetoterapie dar daca ma luat dupa prima doctorita car mia spus joia trecuta ca trebuie operat acum baiatu meu era operat fara ca el sa aiva mare nevoie de asa ceva. cat despre faptul ca nu mia venit alocatia chiar nu am specificat asa ceva in nici un mesaj si asta se si poate vedea in mesajele postate
Dodo-pui spune:
Copilul tau are certificat de incadrare a dizabiltatii?
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!