Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-26
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Neli, eu mai am acasa o groaza de hainute bb nou nascut - rrroz, daca le vrei
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
lulu77 spune:
Si eu am destule hainutze in stare buna, 0-12 luni pe care vreau sa le donez, sunt culori diferite deci merg f bine si fata si baiat.Cine are nevoie de ele? Und ele trimit?
Va rog, astept un semn, sa pot trimite coletul spre mamica care are nevoie de ele.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Neli_ra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorikay
Neli, as putea sa te ajut eu cu hainute de primavara pentru 3 ani (treninguri, bluzite, pantaloni, ceva pulovere mai groase, cred ca am si o geaca si niste ghete din piele intoarsa marimea 24). Da-mi um PM cand ai nevoie de ele si ti le trimit. De asemenea, cred ca si la vara o sa am ceva hainute fiindca fiica-mii nu i vor mai veni cele de anul trecut 9depinde cat va mai creste printesa ta pana atunci dar cred ca voi gasi ceva care sa i se potriveasca). Pentru bebe as avea niste cearsafuri pentru patut, vreo 2 paturici si ma mai uit sa vad. Daca iti trebuie, anunta-ma. |
Multam tare , Lorikay,primesc bucuroasa ceea ce ai scris tu anterior,daca mai adresa mea de ultima data cand ti-au dat-o fetele sa imi trimiti lucrusoare pt Anastasia,poti trimite,daca nu o mai ai,cere-o fetelor,Dani si Laura,nu am voie sa dau pm eu.Esti o draguta din nou, ca si data trecuta !Va pup,bye!
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Neli cand trebuie sa nasti? Pentru cea mare ce iti trebuie? Imi pare rau dar nu am timp sa citesc in urma si nu stiu daca ai scris asta anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Anca,buna,termenul meu este 4 aprilie,nu stiu daca rezistam pana atunci,sunt obligata sa plec la noapte la Tim din cauza complicatiilor aparute,sangerari,contractii,dureri crunte,in acest caz,sunt obligata sa raman la Tim , Orsova e slabuta rau pt toate problemele mele,ii depaseste , sunt sigura ca se vor poticni in sechelele mele dupa traumatismul vertebro-medular,asa ca raman la cel care s-a incumetat si data trecuta,vom trai si vom vedea cum ne vom descurca.
La Anastasia,nu stiu, creste ca Fat Frumos,intr-o zi cat altii intr-un an,nu o prea mai incape nimic,mai exact,mai sunt foarte putine care ii sunt deja fixe,restul,mici,are 14 kg si 88 cm,hainutele care i se potrivesc cel mai bine acum sunt cele pe care scrie 36 luni.
Multam mult ca te ingrijesti si te interesezi de noi , pupi,ceau !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si bb in burtik Adelaida(Adelize) Marisa 32 sapt 1z
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Neli, eu mai am acasa o groaza de hainute bb nou nascut - rrroz, daca le vrei Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Daria,multumim,noi avem ceva hainute nou-nascut care ziceam eu ca ne-ar cam ajuta sa ne descurcam,dar , daca vrei si poti sa ni le dai noua si ne vor ajuta si mai mult sa ne descurcam,e ok, noi nu prea mai avem din hainutele Anastasiei de bb,am tot dat din ele fara sa ne palnuim pe atunci un alt bb,asa ca,danke .
Merg sa o culc pe Anastasia, e somnoroasa si va fi putin complicat sa o trezesc cand plecam , sa va lasa cu plans si mataieli, asa ca, wish me luck,pls !Va dau de stire ce am facut la Tim dupa ce ma intorc !Va pup pe toatele !Noapte buna !
szivarvany spune:
Astept adresa Neli-rei
Coletul va pleca insa marti sau miercuri Incerc sa mai strecor cate ceva pana atunci
alex_andra spune:
Daria, nu ii trimite inca, pentru ca, daca pleaca la Timisoara, poate sta mai mult pe acolo si nu apuca sa ridice pachetul.
E pacat sa se intoarca pachetul si sa mai dai si bani in plus, la posta.
Zic si eu
Stai sa se intoarca, sa fie acasa.
Vad ca Arwen nu a mai intrat pe aici.
Am nevoie de telefonul ei,(l-am avut, dar am pierdut in vara telefonul, impreuna cu toata agenda telefonica) sa pot sa ma intalnesc cu ea sa-i dau lapticul.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
szivarvany spune:
Atunci o asteptam pe Neli cu vestile bune de la TM si trimitem dup`aia
Neli, tinem pumnii
Selene_Bunny spune:
Neli, votez Adelize Marisa, Adelaida nu-mi place!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii