Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Giorgia, nu mai stiu daca ti-am spus dar am vazut-o pe Antonia si tare jucausa mai e! O sa fie primul delfinas care o sa mearga, impreuna cu Paul de Btz

Bambo, ce figura si dulce e Antonia!
Frumos cadou ati primit!

Crispro, pupam delfinasul Vlad sa treaca maraiala!

Victo, mi-am adus aminte! Te invit la Braila!

Rodi, multa sanatate si sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Cred ca fetele sunt pe FB eu nu ma bag la FB ca nu fac fata si forum si Messenger uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Tina-spor la strans lucrurile...da papa Raducu nu gluma
Nu-l uita pe Raul de Paula...eu cred ca el va merge primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Am pus cateva pozici noi

http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Ian2011#

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

superba gagicuta ...si sta in picioruse ...mami nu mai dureaza mult si o sa mearga

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Roxana, nu il mai gasesc treaz ca nu ma mai duc la el... decat cand striga el... dar de 2 zile e marait extra... of, acum stau de o juma de ora tot cu el in brate... nu a mai fost asa marait de multa vreme... nu stiu ce are... Ca dintisorul nr 4 pare iesit de tot de sub gingie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

sa treaca repede maraiala
si la noi au inceput sa se vada vag nr.3 si nr.4

Matei nu mai adoarme in brate...daca il tin parca nu-si gaseste locul...asa ca...daca il vad ca ii e somn il pun in patut direct pe burta, asta-i pozitia favorita de la 6sapt...il invelesc cu paturica, apropii usa...si in 5-10 min doarme

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bamboletta, Raul al meu s-a smecherit. De cand e plimbat toata ziua in brate de bunici, s-a lenevit. Noroc ca stam doar 2, 3 zile la bunici, si in rest mai fac eu militarie cu el, ca s-a invatat prost...aici, la bunici doar deschide gura si e luat in brate, nu mai tb sa faca d-l meu nimic...Si el nu vrea sa stea in 4 labe, nicicum...se taraste pe coate, ca nu vrea sa ridice si fundul si pieptul odata...le ridica pe rand.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Buna seara fetele!!! Ce liniste este in seara asta si pe DC si pe FB. La multi ani (lunite) sarbatoritilor de astazi, de ieri...
Am venit sa ne laudam si noi cu ce stim sa facem de vreo saptamana dar abia astazi am reusit sa avem dovada trasa in poza!
In rest suntem bine, papam bine, mai facem noi mofturi la papa dar cu mami nu ne merge, pe tati il mai pacaleste. Am vazut pozici noi, doamne ce au crescut delfinasii nostri. Deja avem delfinas de 7 luni (delfinasul sef Andrei). Acus face 7 lunite si delfinasa sefa Isabela!!! Ce mai crec lunitile astea!
Va pupacim pe toate. O seara placuta.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ioiii, eu timp n-am deloc sa tin pasul cu voi. Ma lucreaza piciul de numa', scoate untul din mine! Somnul de peste zi e dat peste cap, marait, plangacios... stau atarnat cu el de gat si incerc si eu sa nu inchin steagul..

Antonia si Bogdan sunt f harnici!
Noi mai avem de papat pana atunci si de scos peri albi lui mami...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

IOi, ce fain sta si Bogdan al Sorinei... si e doar cu 4 zile mai mare decat Vlad... asa sunt de necajita ca al meu nu face nimic... si ma invinuiesc pe mine, ca poate nu il pun eu suficient...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna seara, mamici...

am sa va spun povestea noastra de azi, cat de scurt pot, ca mie imi cam place sa ma intind la povesti... dar acum mi s-au mai limpezit gandurile, asta pana merg imediat la dr nș 2

deci: am trezit eu gaza sa pape pireuld e fructe, ca ea nu dadea semne, recupera noaptea trecuta nedormita. febra n-am mai facut. nu s-a omorat nici cu papa, ca era inca somnoroasa, dar mi-a zambit asa frumos cand am luat-o dimineata din patut, ca-mi facusem deja iluzii de mai bine
pe la 11.30 eram la centrul de sanatate, luam bon ptr programare, mai aveam aproape 60 de numere de asteptat asa ca am dat o fuga peste drum la banca si ne-a trecut randul cu 5 numere . am luat alt bon, alta asteptare... am reusit o programare la pediatra de la urgenta, la 13.15, si ne-am pus pe asteptat, timp in care am fugit si pana in carrefour si am luat 2 sticlute de suc Hero baby ptr peste 4 luni, in caz ca vrea ceva, sa am. ca lapticul din canita nu l-a vrut, venea prea incet pentru nervii ei. si a tinut-o tot intr-un plans de cand am intrat dupa bon, si la banca, si in magazin... apoi s-a mai linistit asteptand sa intram la dr, ca am plimbat-o tot in brate, mai pe margini, ca erau cred ca vreo 20 de copii tusind si plangand pe-acolo, de-mi era ca ne mai alegem cu ceva . intr-un final cad eu ca nu ma mai cheama si incep sa intre din cei care venisera dupa mine, asa ca intru cu tupeu la dr si intreb care-i faza. pai ca lui nu-i apare in calc si trebuia sa intru sa las foaia cu programarea sa ma strige. si eu statea ca fraiera de aproape 2 ore . ba imi mai spune ca nu stie daca mai are timp sa ne primeasca, ca-s multi care asteapta... ii explic ca astept de ceva timp si vede ca aveam scrisa si ora pe programare, asa ca am intrat iemediat. ii spun pe scurt simptomele, ma intreaba de kk, de varsaturi, de mucusori, de tuse... ii spun ce temperatura a avut ieri si ca azi n-a revenit, i-am zis si ce i-am dat ieri. o dezbrac, o consulta (burtica, spaticul, plamanii, funduletul, ochii, urechile...). in final zice ca e totul bine. apoi se uita in gurita ei si zice s-o imbrac. timp in care Isa urla din toate puterile, in hohote plangea saraca, si eu lacrimam cu ea . a si plesnit-o pe dr peste maini de cateva ori, de m-a si intrebat aia daca asa e mereu la consultatii. pai i-am raspuns ca noi nu am umblat pe la medici decat la controale de rutina (1,2,4 si 6 luni), dar mereu era zambareata, pana si la vaccin. si cand intreb ce are, imi spune ca i se pare ca e tare inflamat gatul si ca o sa-i dea antibiotic amoxicilina, plus alte picaturi ptr scaderea febrei, mai tari decat cele care i le dadeam eu (ibuprofen mi-a dat ea). eu intreb iar ca nu ar trebui s-o deranjeze la mancat daca are ceva in gat, si dr ridica din umeri. asta da raspuns, nu-i trebuia scoala pentru asta . nici de dinti n-a zis nimic. si m-a lasat in ceata, eu multumindu-i ca macar m-a primit...
apoi am intrat sa le spun la fete pe fb ce si cum, si ele m-au sfatuit sa nu-i dau antibiotic, sa mai cer o parere de dr. dar pediatra ei nu e pana in 15 ian si la urgenta nu te primesc asa usor... plus ca alt pediatru nu te ia daca nu esti inscris la el, iar particulari nu-s la noi in oras. nici analize nu-i pot face fara trimitere de la pediatra ei... si asta de ne-a consultat a zis sa-i dau azi si maine picaturile si, daca revine febra, maine sa merg iar la pediatra sa-mi dea trimitere ptr analize... pai i-am spus ca nu mai are febra, cum sa-i dau picaturile doar preventiv?!

in timp ce vb cu fetele pe fb ma suna si sotul si ma intreaba, printre altele, ce zic fetele de pe DC . asa ca am hotarat sa mergem la urgenta ptr a doua parere, dar tre sa mai inventez ceva la simptome, ceva care insa sa nu denatureze diagnosticul... si tot fetele m-au invatat sa tac chitic, sa nu zic ca am mai fost azi la un dr, sa vedem ce zice astalalt...

asaaaa... si asteptand acolo ii desfac o sticluta de suc care, avand gura larga, nu era prea comoda. dar cred ca nici gustul nu i-a placut, ca m-a improscat si pe mine, si pe ea, si caruciorul, de-mi venea si sa rad... si ea saraca nemancata... ca titi n-aveam cum sa-i dau acolo, abia era culoar de trecere printre carucioare, au aveam si 100 de haine si la ora aia productia era doar ptr completare la pireul de amiaza... asa ca riscam mai tare s-o agit, ca si-asa a tinut-o tot intr-un plans... si apoi am mers iar in carrefour si am luat borcanele de papa ptr amiaza si un set de lingurite, ca era deja tarziu si pana ajungeam acasa mai era. dar a adormit pe drum, asa ca am borcanelele ptr vreo 4 zile (2+2).

si parca nu erau toate de-ajuns, daca am tot stat lipita de ea zilele astea, nici nu mai pot iesi din camera sa nu urle dupa mine... nici cu tati nu mai vrea, nici cu Maria...

dar am si o veste "buna". dimineata aveam 57.7 kile, acum 57.9 . nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma gandesc ca o sa pic din picioare...

ma duc sa pregatesc lucrurile si hainute ptr Isa ca imediat mergem la partea a doua, iar cu emotii...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput