Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Hai ca in sfarsit am mai descarcat si eu poze, videouri.....
va pun jos 2 filmari recente, in una se joaca cu margelele mele si in alta e in tarc facand niste fete comice si vorbind pe o limba ciudata

http://www.youtube.com/watch?v=9v2CcOWZw14

http://www.youtube.com/watch?v=M0p16xt5ftA

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

mai, daca as fi avut a 3-a mana sa il filmez pe Matei sa pot sa iti arat...cum a incremenit cand a vazut-o pe Larisa in filmulete...pur si simplu nu mai respira asa se uita la ea
...Marius zice ca poate se inteleg unii pe altii si de asta era asa atent ca asculta ce zicea Larisa

...asa ca o sa verificam treaba asta cu vorbitul cand ne intalnim cu Raul ...poate mergem la colindat cu intaziere

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Buna seara fetele!!! Ce liniste este in seara asta si pe DC si pe FB. La multi ani (lunite) sarbatoritilor de astazi, de ieri...
Am venit sa ne laudam si noi cu ce stim sa facem de vreo saptamana dar abia astazi am reusit sa avem dovada trasa in poza!
In rest suntem bine, papam bine, mai facem noi mofturi la papa dar cu mami nu ne merge, pe tati il mai pacaleste. Am vazut pozici noi, doamne ce au crescut delfinasii nostri. Deja avem delfinas de 7 luni (delfinasul sef Andrei). Acus face 7 lunite si delfinasa sefa Isabela!!! Ce mai crec lunitile astea!
Va pupacim pe toate. O seara placuta.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

super

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Creata, bine ai revenit!

Rodi, asteptam sa vedem ce zice al doilea dr... ca macar daca ar zice ca are gatutul inflamat, si atunci stii o treaba, ii dai medicamente. Da asa sa stai ca pe ace...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, asta am obs si eu azi la Isa, era asa de atenta la copiii din jur, la un moment dat parca ar fi vrut sa rada tare, si chiar s-a oprit din plans cand l-a auzit pe altul plangand... e asa de nasol ca noi suntem iar ca si pe vremea cand era Maria mica, doar noi aveam bb. acum iar, nu cunoastem pe nimeni cu copil sub 3 ani, si nici aia nu mai is aici...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Buna seara fetele!!! Ce liniste este in seara asta si pe DC si pe FB. La multi ani (lunite) sarbatoritilor de astazi, de ieri...
Am venit sa ne laudam si noi cu ce stim sa facem de vreo saptamana dar abia astazi am reusit sa avem dovada trasa in poza!
In rest suntem bine, papam bine, mai facem noi mofturi la papa dar cu mami nu ne merge, pe tati il mai pacaleste. Am vazut pozici noi, doamne ce au crescut delfinasii nostri. Deja avem delfinas de 7 luni (delfinasul sef Andrei). Acus face 7 lunite si delfinasa sefa Isabela!!! Ce mai crec lunitile astea!
Va pupacim pe toate. O seara placuta.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

super

Noi 2

bravo...are mama baiat mare

Mergi la inceput

da, cristina, sa stii ca stau ca pe ace... cine stie ce mi-o zice si asta... pai si daca imi zice ca nu-i nimic, ca fata e bine?! atunci e mai rau. ca daca imi da un diagnostic, eu il cred, ca ce sa fac? macar pe jumatate. daca zice la fel cu dr nș1, pai tre sa-i dau antibiotic?! musai!? offf...mai bine ma mintea ca-s dintii de vina, si o credeam sigur, ba ma si linisteam de tot

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Crispo-nu te necaji ca Vladut nu sta in picioare...fiecare copil are ritmul sau nici noi adultii nu suntem la fel..

Rodi-te-au invatat bine fetele...astept si eu cu nerabdare sa vedem ce zice si al doilea medic

Mergi la inceput

tot uit sa ii laud pe ANTONIA, LARISA si BOGDAN, ce stiu ei sa faca . CRISTINA, nu te stresa, si Isa e lenesa. daca o iau de manute se ridica in fund, sta singura in fund, daca o tin de manute sta si in picioare pe toata talpa, dar inca nu o las eu cat ar vrea ea... dar cu rostogoliri si altele, nici vorba! dar nu ma preocup, Maria s-a ridicat direct in picioare si a mers la 9 jumate tinuta de o mana(la 11 luni fugea deja singura, prin casa), fara 4 labe si altele... dar Isa se pare ca e altfel, si ma bucur de ea asa cum e, ca tare mi-e draga si stiu ca asta nu e o problema. ca are vreme pentru toate. e de preocupat daca nu-si tine capul drept sau daca nu urmareste obiecte cu privirea sau chestii de-astea bazice...

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, chiar eram curioaa ce-ai facut, ca numai timp de FB n-am avut azi. E posibil sa n-o doara gatul intr-atat incat sa n-o deranjeze? Ori sa fie debutul? Maine sper sa primesti niste raspunsuri edificatoare si dr.ul sa fie mai amabil... nu asa "scump" la vorba
Eu stiu ca bebicii nu au aceeasi perceptie asupra durerii ca noi, ca suporta durerea mai bine pt ca regiunea creierului responsabila cu perceptia durerii nu e complet dezvoltata pt a putea trece mai usor de eruptiile dentare. Nu mai stiu unde citisem asta, dar sper sa nu gresesc...

Creatza, ma bucur sa stiu ca sunteti bine. Doarme in casa, sau numai afara? Ca daca tin eu minte bine, era o problemuta mare la voi..

Sigur am vrut sa mai spun ceva... off, materia cenusie s-a rarefiat tareeeeeee!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

IOi, ce fain sta si Bogdan al Sorinei... si e doar cu 4 zile mai mare decat Vlad... asa sunt de necajita ca al meu nu face nimic... si ma invinuiesc pe mine, ca poate nu il pun eu suficient...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

mami tu sa nu ma superi...ca Vladut e bine!

Noi 2

Mergi la inceput