Aspirante cu vechime "medie" (60)
Raspunsuri - Pagina 9
monica_dicut spune:
Am facut de pe la 16 saptamani parca, oricum nu de la inceput. DAr am facut pana la sfarsit, pana cu 24 sau 48 de ore inainte de ceza.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
anchusa spune:
Buna dimineata! in dimi asta dau eu, pentru mine imi fac un ceai cu piper ca am racit
Nu stiu de ce dar am un "noroc" teribil-luna trecuta inainte de CM am facut o criza de fiere iar luna asta am racit .Nu vreau sa iau medicamente in speranta ca e cu Pe de alta parte trebuie sa fiu fresh pana la pranz cand merg la servici ca aia ma iau de buna
anchusa
arde2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anchusa
eu sunt numai pasager, masina e pe mana omului toata ziua si,in plus am numai 15' pana la servici si pana in centru-dar tot omu ma duce cu anchusa |
Anchusa, in care cartier locuiesti? Spre mine in Exercitiu sau spre Oana - Popa Sapca?
Si Buna seara tuturor.,..
Lili
arde2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrmoana Buna seara, Azi nimicutza, nimicutza. Nici cafea, nici ceai, nici ness. oana "Where there's a will, there's a way." Cu ajutorul Lui D-zeu anul acesta voi deveni mamica. |
Tu nu stii ca e chiza???
Lili
ancadragoman spune:
eu dar numai de la ore dastea
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arde2010 Anchusa, in care cartier locuiesti? Spre mine in Exercitiu sau spre Oana - Popa Sapca? Si Buna seara tuturor.,.. Lili |
nici nici, stau in Tudor
anchusa
anchusa spune:
buna dimineata! -te!
incep sa-mi revin , pana diseara sper sa ma simt bine
stau ca pe ghimpi ca azi ar trebui sa fie ziua 1-deocamdata nic.
anchusa
strumfy_12 spune:
Buna!!!
Am si eu o rugaminte la voi. Andra, strumfita mea, participa la concursul Chic Bebe. Daca o considerati chic si daca va face placere va rog sa ii dati un vot.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita