Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Multumesc mult de galerie si felicitari fetelor!
Am pus poze pe contul comun pt cine doreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

LA MULTI ANI SIMONA!!!!!sa fi sanataoasa,fericita si implinita.....sa te bucuri de familia ta

Eu raportez contractii toata noaptea,dar suportabile.,ca durere...am mai si dormit putin iar de dimineata surpriza....mi-a picat dopul,acum stam pe baricade si asteptam,ma apuc de o tura cu aspiratorul poate se declanseaza totul mai repede...

Va tin la curent,va pup

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

jasmin, o motzata, doua?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

33+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Tunde, uite sampania plus praji! (am avut tort cu Cars - atat a gasit soata ca s-a grabit sa-mi faca surpriza

din partea mea si a lui Mayane (colega mea de zi de nastere, de medic gineco, de spital pt nascut, si (aproape) de DPN)

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 34 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi !

La Multi Ani Simo

Hai Gabiu

carmen
38+ cu Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Da,da ,cred ca ar trebui,cele de ieri au functionat
Deci :sa danseze majoretele

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neaataaa...

M-am intors de la dr. Vestile sunt cam asa...azi-maine, azi-maine...azi -maine!!!! Pierdut dop (mi s-a parut mie!!), col dilat 2 (!!) - adica permite 2 deshte, voia sa ma opreasca pt o provocare, dar ce rost mai are din moment ce vine in 4, 3, 2.... e cu nasucul afara.

Nu va zic ce emotii am, da?!!!

Inapoi la voi:

Shines la multi ani fericiti, cu multa sanatate si bucurii alaturi de puii tai dragi!!

Gabiu

Si eu sunt curioasa de Relusha cred ca e cu bb2 acum in brate.

Ache o sa-i trimit un mesaj pe FB poate raspunde, ca si ea treb sa fie cam la termen.

Va pup....ma intorc la ghimpii mei!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

kitzy ce ochios frumos ai tu acolo ,sa fie sanatos !
roxx felicitari ! mergi acasa cu bebelina ! YUHUUUU !
Hai jasmin, hai bebe
mihatp mai bine nu scoatem motatele la tine,si-asa e dr plecat la curs,lasa sa vina inapoi si mai invatat

Beeeeei nene,nu a zis nimeni nimic despre textul pt invitatie la care m-a ajutat gabi ,pareri,NADA?!

carmen
38+ cu Andrei
AMR 3 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mamutz, deci>
- am silver cu 2 paturi, pe principiul ca ma plictisesc singura...si bine am facut, ca la ce costuri suplimentare o sa avem De principiul e 70 mil, dar eu am avut medic extern, iar tariful a inceput de la 100 mil.
- de acasa nu iti trebuie absolut nimic. Eu, prevazatoare,m-am carat cu cateva chestii. Ce a fost util din ele: periuta si pasta (iti dau si ei,dar nu mi-au placut), tubul de garmastan, sutienele de alaptat, tampoane pt san. In rest primesti prosoape, camasi de alaptat super curate pe care le poti schimba si de 2 ori pe zi, papuci de unica folosinta care sunt f buni fiind subtiri (e suuuper cald) si ii poti schimba des pt ca se mai pateaza. Pt bebe chiar nu ai nevoie de absolut nimic, doar de hainutele de plecare si cercelusi pt fetite.
In pachet mai ai incluse: un consult pediatric, consult post-operator pt tine.

- pt bebe iti fac ei un set complet de analize de sange inclus in orice pachet. Suplimentare mai sunt: teste metabolice (570 astea depisteaza precoce o tona de maladii dubioase, multe dintre ele f rare, dar care se pot trata cu succes de acum), teste otoacustice (250 lei), eco transfrontanelara + doppler (80 lei), eco cardiaca (115 lei). la pachetele mai fitzoase si mult mai scumpe astea sunt incluse cred.

- ziua de spitalizare in plus la pachetul silver e 290 lei. Costuri suplimentare sunt date de tratament administrat in plus sau diverse analize. la mine vor fi doar la bebe. iti spun mai multe detalii dupa ce primesc factura.

personalul e super si dc tu vrei intr-adevar nu vei avea pb nici cu alaptare, nu ii baga pe gat Lp si ti-l aduc pe bebe de cate ori vrei. Mi-au facut baita demonstrativa, mi-au raspuns la cele o mie de intrebari zilnice, am schimbat pampersi cu ele pe langa mine, m-au invatat sa o pun la san, am primit ceai de lactatie / apa / calmante de cate ori am vrut. Am mai scris eu ca mi-au trimis si psiholog cand plangeam pe aici...daca esti dispusa la un efort financiar, vei fi f multumita!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Hai Jasmin!!!! Hai Gabiu!! hai fetele cu bebeii sanatosi si frumosi!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput