Ian-Feb2011 Bv Shubu!Bv Gabiu!Hai Relusha! (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Buna ziua burtici si mamici Intram si noi sa facem raportul,doar ce ne-am intors de la moasa unde am fost la ultima programare,l-am ascultat pe bb si am vizitat si locul de cazare suntem super multumi-ti.Au mai ramas doar 3 zile pana la marea intalnire,miercuri dimineata voi tine puiul in brate si ma ia toate emotile cand stiu ca se apropie momentul.
Doresc multa sanatate buburuzelor noi venite si recuperare grabnica noilor mamici

Cu ajutorul lui Dumnezeu38+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Kitzy;Bebe Andrei e ff scump...sa-ti traiasca!

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Kitzy..m-am uitat la pozele cu bebe Andrei...e atat de scump..si ce ochi aresa va traiasca si sa va bucurati de toate momentele alatui de el

Angie +37

bebe jucaus

amr 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut fetelor! Aparatie rara eu ca de obicei..va citesc mereu, dar in ultimul timp chiar n-am stiut ce sa mai zic.. Avalalansa voastra de motate m-a facut sa ma apuce toate emotiile.. Pe de o parte de abia astept marea intalnire, iar pe de o parte ma rog sa mai stea bebe in burtica pana la termen..
Felicitari prospetelor mamici!
Eu am fost azi la eco si am vesti bune..bebe a recuperat in greutate bine, in ultimele 3 saptamani a pus 700g, are acum la 36 de sapt 2570g si 45cm . Banuiam asta pt ca mi-a explodat burta in ultima perioada! In sufletul meu ma rugam sa treaca 36 de saptamani, acum ca le-am vazut implinite vreau sa mai treaca inca 4 in aceeasi formula
Abramburika sunt cu gandul la tine si la Gabriele.. Treceti printr-o grea incercare.. M-au emotionat mult cuvintele tale.. Multa rabdare si optimism..Dumnezeu are grija cu siguranta de voi. Sunt sigura ca in curand o sa ne dai vesti bune! Va trimit un maaare pupic virtual!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROXANA_82_CT spune:

LA MULTI ANI SIMO!

FELICITARI GABI!!! RECUPERARE USOARA SI MULTA SANATATE!

Am si eu o intrebare pentru fetele din Bucuresti. La un moment dat ati scris pe aici ca la farmacia nu stiu carui institut se gaseste usor vaccinul care trebuie facut in cazul in care mama are rh negativ si bebe iese cu rh pozitiv. Mi-am notat atunci dar ... nu mai stiu unde. Va rog daca ma puteti ajuta cu numele farmaciei si cu numele vaccinului, ca sa transmit si eu rudelor din Bucuresti ce sa imi ia in cazul in care este nevoie. Va multumesc de pe acum!

37+ viitoare mamica de Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari mamici! we nostru a fost ocupat si uite cate mom importante am pierdut!

va pup si va urez zile frumoase, papacioase si linistite cu bebe acasa!

si multa multa sanatate si incredere in DD parintilor si copiilor incercati de viata...

sunt f fericita ca sunteti bine..maine mergem si noi la control!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

aditza ai PM !

carmen
38+ cu Andrei
AMR 2 zile pana imi vad piticul pentru prima data !

vazut si u ai pm

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde am vazut ,am vazut ...esti mama omida

felicitari fetelor pt puiuti , sa va bucurati din plin de ei !!

le tin pumnii fetelor care tb sa nasca zilele astea

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza40+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

LA MULTI ANI, SIMO! Sa ai parte de tot ce iti doresti , sa fii sanatoasa si sa te bucuri din plin de puiutii tai!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Luiza

Salut fetelor! Aparatie rara eu ca de obicei..va citesc mereu, dar in ultimul timp chiar n-am stiut ce sa mai zic.. Avalalansa voastra de motate m-a facut sa ma apuce toate emotiile.. Pe de o parte de abia astept marea intalnire, iar pe de o parte ma rog sa mai stea bebe in burtica pana la termen..
Felicitari prospetelor mamici!
Eu am fost azi la eco si am vesti bune..bebe a recuperat in greutate bine, in ultimele 3 saptamani a pus 700g, are acum la 36 de sapt 2570g si 45cm . Banuiam asta pt ca mi-a explodat burta in ultima perioada! In sufletul meu ma rugam sa treaca 36 de saptamani, acum ca le-am vazut implinite vreau sa mai treaca inca 4 in aceeasi formula
Abramburika sunt cu gandul la tine si la Gabriele.. Treceti printr-o grea incercare.. M-au emotionat mult cuvintele tale.. Multa rabdare si optimism..Dumnezeu are grija cu siguranta de voi. Sunt sigura ca in curand o sa ne dai vesti bune! Va trimit un maaare pupic virtual!

sa treci saptamanile la semnatura

felicitari pt bebeutz mare

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput